28 Kasım 2008, Cuma 10:05:28

SunExpress'te 49 koltuk 49 YTL!

SunExpress, kış tarifesi kapsamındaki tüm iç hat uçuşlarında geçerli olacak yeni bir kampanya başlattı.
  • Değerli yöneticiler sizlerden bu karlı uçuşlar arasına bursa kars arası uçmanınızı sizlerden bekleriz.
  • lufthansa mı söylüyor sizebunu iç

SunExpress, kış tarifesi kapsamındaki tüm iç hat uçuşlarında geçerli olacak yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, SunExpress'in iç hat uçuşlarında her uçuşta 49 koltuk, her şey dahil (tüm vergiler, servis ücreti ve harç masrafları) 49 YTL'den satışa sunulacak.

SunExpress'ten yapılan yazılı açıklamada. kampanya hakkında bilgi veren SunExpress Satış Pazarlama Müdürü Emre Bahtoğlu, "Yaşanılan küresel dalgalanmalara rağmen, SunExpress olarak Türkiye'nin geleceğine çok olumlu bakıyoruz. Bu kapsamda filomuzu yenileyip 3 yeni uçak daha ekliyor ve pazarı büyütecek bir kampanyaya başlıyoruz. Yolcularımıza büyük avantaj sağlayacağına inandığımız kampanya süresince, her uçağımızda 49 koltuğu en ekonomik fiyattan sunacağız." dedi.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, kış tarifesi kapsamında, iç hatlarda İzmir'den Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van'a; Antalya'dan Adana, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Trabzon ve Van'a; İstanbul Sabiha Gökçen'den ise Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Kars, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van'a aktarmasız seferler düzenliyor. Ayrıca Bursa'yla Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, İzmir ve Antalya arasındaki karşılıklı uçuşlar da devam ediyor. Adana ile Trabzon ve Erzurum arasında da haftada bir karşılıklı uçuş gerçekleştiriliyor.

SunExpress'te 49 koltuk 49 YTL!

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
Değerli yöneticiler sizlerden bu karlı uçuşlar arasına bursa kars arası uçmanınızı sizlerden bekleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
h.v.c ~ 15 yıl önce
lufthansa mı söylüyor sizebunu iç

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000