02 Eylül 2010, Perşembe 08:46:44

SUNEXPRESS'İN ÜNİFORMALARI YENİLENDİ

SunExpress’in üniformaları, ünlü modacı Bahar Korçan’ın tasarımıyla yenilendi. İlk kez, SunExpress’in 20. yıl şöleninde düzenlenen bir defilede bizzat çalışanlar tarafından tanıtılan yeni üniformalar, Ağustos sonu itibarıyla kullanılmaya başlandı.
  • Başka firmalarda uçmuş ve meslekten emekli bir kullanıcı gözüyle son derece kullanışlı ve şık görünüyor doğrusu.
  • adamlar üniforma değiştirecekken pat yenileri geliyor diğer özeller ise göstermelik yeni üniforma diyor ama çalışanından parasını nasıl alır da değiştirir diye aylarca bekliyor.
  • bi kötülemeyin ya. ne güzel üniformalar. ne alakası var rötarlarla =) mis gibi üniforma işte. rötarla ilgili bir haber cıkarsa eleştirelim hep beraber.
  • darisi tknin basina
  • Guzel olmus bence turuncu da yakismis.Ancak rotarlara cozum lazim.Ortalama rotar suresi bakimindan Pegasusu tek geciyorum ama rotar sayisi bakimindan Sun da Pegasusla kafaya oynuyor. Yolcu icin en onemli sey gereksiz rotarlar.Hava sartlari ariza vs tamam soyleyecek soz yok olur ama isletmeden kaynaklanan rotarlar sistematik hale gelirse ki bu Pegasus ve Sun Expres icin boyle bir sure sonra artik boyle anilirsiniz.Kimse mecbur kalmadikca binmez.Ancak burada SAW daki kotu isletmenin de katkisini unutmamak gerek.
  • Kaptanlarımızın üniformaları çok yakışmış. Kabindeki arkadaşların üniformaları da çok güzel hoş, ama peki kullanışlı mı? Bir de onları dinlemek lazım.. Sunexpress'in başarılarının devamını diler, emniyetli uçuşlar dilerim.
  • Neyi kimle kıyaslıyorsunuz? Thyden sonra Sunexpress gelir.
  • kama kama kama kama kamilyon emniyetli uçuşlar.
  • Önce sunex teknikte birlik beraberlik olcak.Bak ondan sonra kimse dil uzatabiliyor mu..Herkes çıkarcı olmuş...
  • Teknikte adam mı bıraktılar.Hepsini çıkarttılar yada haklarını ellerinden aldılar...bırak yeni üniformayı,üstlerinde kilerini çıkarttırmasınlar..!!!!

SunExpress’in kabin ekiplerinin yanı sıra, şirketin Yer İşletme, Teknik ve Bilet Satış birimlerinin üniformaları da yeniden tasarlandı. SunExpress’in kurumsal kimliğini yansıtan üniformalar, şirketin modern ve yenilikçi yüzünü ortaya koyuyor. Bahar Korçan imzasını taşıyan koleksiyonda, lacivert ve beyazla birlikte, SunExpress’in yeni kurumsal rengi turuncu da kullanılıyor.

Kadın kabin memurları için tasarlanan, boyun kısmı hafif dik, yakasız, vücuda oturan kesimli ve inci düğmeli beyaz gömlekler, üniformaya abiye bir şıklık kazandırıyor. Vücudu saran, hakim yaka, dar kesimli ceket ve anvelop yelekler, koleksiyonun gözde parçaları arasında yer alıyor. Hareket kolaylığı sağlayan hafif karpuz kollu V yakalı elbiseler, turuncu ve beyaz şeritleriyle üniformaya farklı bir hava katıyor. Kadın kabin memurlarının giysilerini, turuncu ve mavi desenli fularlar tamamlıyor.

Erkek kabin memurlarının üniformalarında, gömlek üzerine derin V yakalı yelekler ve gümüş çift düğmeli ceketler  kullanılıyor. Kravatlarda ise turuncu ve gri renkler ön plana çıkıyor.


 



SUNEXPRESS'İN ÜNİFORMALARI YENİLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 13 yıl önce
Başka firmalarda uçmuş ve meslekten emekli bir kullanıcı gözüyle son derece kullanışlı ve şık görünüyor doğrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adamlar üniforma değiştirecekken pat yenileri geliyor diğer özeller ise göstermelik yeni üniforma diyor ama çalışanından parasını nasıl alır da değiştirir diye aylarca bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bi kötülemeyin ya. ne güzel üniformalar. ne alakası var rötarlarla =) mis gibi üniforma işte. rötarla ilgili bir haber cıkarsa eleştirelim hep beraber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
darisi tknin basina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Guzel olmus bence turuncu da yakismis.Ancak rotarlara cozum lazim.Ortalama rotar suresi bakimindan Pegasusu tek geciyorum ama rotar sayisi bakimindan Sun da Pegasusla kafaya oynuyor. Yolcu icin en onemli sey gereksiz rotarlar.Hava sartlari ariza vs tamam soyleyecek soz yok olur ama isletmeden kaynaklanan rotarlar sistematik hale gelirse ki bu Pegasus ve Sun Expres icin boyle bir sure sonra artik boyle anilirsiniz.Kimse mecbur kalmadikca binmez.Ancak burada SAW daki kotu isletmenin de katkisini unutmamak gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kaptanlarımızın üniformaları çok yakışmış. Kabindeki arkadaşların üniformaları da çok güzel hoş, ama peki kullanışlı mı? Bir de onları dinlemek lazım.. Sunexpress'in başarılarının devamını diler, emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Neyi kimle kıyaslıyorsunuz? Thyden sonra Sunexpress gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kama kama kama kama kamilyon emniyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Önce sunex teknikte birlik beraberlik olcak.Bak ondan sonra kimse dil uzatabiliyor mu..Herkes çıkarcı olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Teknikte adam mı bıraktılar.Hepsini çıkarttılar yada haklarını ellerinden aldılar...bırak yeni üniformayı,üstlerinde kilerini çıkarttırmasınlar..!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000