15 Ağustos 2017, Salı 11:38:47

SunExpress "Uçan Koltuk" etkinliklerine yenisini ekliyor

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yeni tanıtım konsepti olan “uçan koltuk” çerçevesinde, deniz, kum ve güneşin en yoğun olduğu Çeşme’de, sokak sanatı olarak bilinen grafitiyi tatilciler ile buluşturuyor.
  • Kulağa hoş gelsede hatta gözede şık gelsede bakın İtalya'da heryerde görmek mümkün ve cok rahatsız edici. .tiksinti geldi. .sonrada özüne dönmeye cabalarsiniz..kararında olması dileğiyle. ..
  • Sunexpress kültürüne ters.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yeni tanıtım konsepti olan “uçan koltuk” çerçevesinde, deniz, kum ve güneşin en yoğun olduğu Çeşme’de, sokak sanatı olarak bilinen grafitiyi tatilciler ile buluşturuyor. Hem eğlence hem de bedava uçak bileti gibi birçok fırsatın söz konusu olacağı etkinlik, 17-20 Ağustos tarihinde, ünlü grafiti sanatçısı, “Stalker” adı ile bilinen Adil Çal tarafından gerçekleştirilecek.

Dünyanın en iyi 4. tatil hava yolu olan SunExpress, tatil konsepti çerçevesinde yeni başlattığı “Uçan Koltuk” tanıtımıyla herkesi hayallerini yaşamaya çağırıyor. SunExpress, 17-20 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı ve Çeşme’de canlı grafiti şovuyla tatilcileri ünlü grafiti sanatçısı Adil Çal ile buluşturacak. Tatil temalı grafiti uygulamalarını canlı olarak sergileyecek olan Çal, grafiti şovunu 17-20 Ağustos’ta her gün saat 13.00 ile 16.00 arasında Active Surf Club’ta, saat 20.00 ile 23.00 arasında ise Hachis Cafe&Bistro’da gerçekleştirecek.  Grafiti etkinliğinde uçan koltuk ile en iyi selfiyi çekip #sunexpressgrafiti hashtagi ile paylaşanlar arasında yapılacak çekilişle bir kişi 2 kişilik gidiş-dönüş uçak bileti kazanacak. Ayrıca SunExpress müşterilerine de 3 Eylül’e kadar Hachis Cafe&Bistro’da yüzde 20 indirim sağlanacak.

Gerçekleştireceği grafiti şov için görüşlerini dile getiren Adil Çal (Stalker), “Yaptığımız çalışmaların sokaklarda, dergilerde ya da göze takılan her hangi bir noktada olmasından ve insanların hayatına renkler ile dokunmasından çok mutlu oluyoruz. Renklendirdiğimiz duvarlara bakınca günlük rutinden uzaklaşmak ve insanların yüzünde ufak bir tebessüme neden olmak tarif edilemez bir duygu. Bu anlamda ben ve Uçan Koltuk aslında aynı noktalara uçuyoruz” dedi.

SunExpress "Uçan Koltuk" etkinliklerine yenisini ekliyor

Yorumlar

vv ~ 7 yıl önce
Kulağa hoş gelsede hatta gözede şık gelsede bakın İtalya'da heryerde görmek mümkün ve cok rahatsız edici. .tiksinti geldi. .sonrada özüne dönmeye cabalarsiniz..kararında olması dileğiyle. ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 7 yıl önce
Sunexpress kültürüne ters.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000