26 Aralık 2008, Cuma 14:43:42

SunExpress sefer sayısını arttırdı

SunExpress, İzmir-Adana seferlerini günde 2'ye çıkardı.
  • KURTÇUK (ÇUM!) NELER SAYIKLIYORSUN SEN YA..? SUNEX %50-50 THY VE LUFTHANSA ORTAK ŞİRKETİDİR!ARTI UÇTUĞU MEYDANLARA DİKKAT EDERSEN THY KAR YAPAMADIĞI MEYDANLARI SUNEX'E BIRAKMIŞ VE HER UÇUŞTA KOLTUK SATMA HAKKINA SAHİP OLMUŞTUR!BUNUN DIŞINDA SUNEX İÇHATTAN DAHA ÇOK UÇUŞUNU ALMANYAYA YAPMAKTADIR!BURAYA YORUM YAPMADAN ÖNCE ZAHMET EDİP ŞİRKETİN ÖZGEÇMİŞİNİ BİR ARAŞTIRSAYDIN BE CANIM
  • türk milletini yabancilara soyduran sghm ye yaziklar olsun
  • elbette ic hatlarda her yere sun ex ucsun. alman sirketi bizim ic hatlarda para kazansin. bizim ic hat ucan pegasus, onur, thy, gibi sirketler de batsin. yada gidip almanyada ic hat ucsun di mi.. anlayana.. dunyanin hic bir yerinde, hic bir ulke ucagi, baska bir ulke de ic hat ucamaz arkadaslar. yasaktir. bu izin ne karsiliginda verildi....
  • ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN SEFERLERİNİZİ ARTIRIYORSUNUZ. SİZLERDEN ARZUMUZ K A R S _ B U R S A ARASI UÇUŞUNUZU BAŞLATIN. KARS SABİHA GÖÇEN UÇUŞUNUZU 5 SEFERE ÇIKARIN. İZMİR UÇUŞLARINIZI HAFTADA 3 ÇIKARMANIZI TALAEP EDİYORUZ. YENİ UÇUŞLARINIZA BAŞARILARINIZI GİLER. TÜM KARS HALKI ADINA SAYGILARIMIZI SUNARIZ.
  • Rekabet koşulları fiyatları otobüsten de ucuza getirdi. Sunexpress ile haftada 3 kere gidip geliyorum. 6. uçuşum da bedava. Fiyatların böyle devam etmesini diliyorum.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say yaptığı açıklamada, İzmir'le Adana arasında haftanın 7 günü, sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez uçmaya başladıklarını belirterek, "Daha önce haftanın 6 günü, günde 2 kez karşılıklı olarak düzenlenen uçuşlar, 2008-2009 kış tarifesi kapsamında haftanın her günü yapılmaya başlandı" dedi.

İzmir'le Adana arasında direkt uçuş başlatan ilk şirket olduklarını belirten Say, "Haftada 3 gün, 12 seferle başlayan uçuşlarımız bugün 7 günde 28 uçuşa ulaştı. Bu artış, iki büyük şehrimiz arasındaki ticari, kültürel ve turistik ilişkilerin ne denli büyük olduğunu da ortaya koyuyor. Uçuşların, şehirlerimiz arasındaki iş hacmine olan katkısını görmekten mutluyuz. SunExpress, Anadolu'nun dört bir yanını, direkt uçuşlarla birbirine bağlamaya devam ediyor" dedi.

SunExpress sefer sayısını arttırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

BEOwolf ~ 15 yıl önce
KURTÇUK (ÇUM!) NELER SAYIKLIYORSUN SEN YA..? SUNEX %50-50 THY VE LUFTHANSA ORTAK ŞİRKETİDİR!ARTI UÇTUĞU MEYDANLARA DİKKAT EDERSEN THY KAR YAPAMADIĞI MEYDANLARI SUNEX'E BIRAKMIŞ VE HER UÇUŞTA KOLTUK SATMA HAKKINA SAHİP OLMUŞTUR!BUNUN DIŞINDA SUNEX İÇHATTAN DAHA ÇOK UÇUŞUNU ALMANYAYA YAPMAKTADIR!BURAYA YORUM YAPMADAN ÖNCE ZAHMET EDİP ŞİRKETİN ÖZGEÇMİŞİNİ BİR ARAŞTIRSAYDIN BE CANIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolf ~ 15 yıl önce
türk milletini yabancilara soyduran sghm ye yaziklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolf ~ 15 yıl önce
elbette ic hatlarda her yere sun ex ucsun. alman sirketi bizim ic hatlarda para kazansin. bizim ic hat ucan pegasus, onur, thy, gibi sirketler de batsin. yada gidip almanyada ic hat ucsun di mi.. anlayana.. dunyanin hic bir yerinde, hic bir ulke ucagi, baska bir ulke de ic hat ucamaz arkadaslar. yasaktir. bu izin ne karsiliginda verildi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
V A T A N D A Ş ~ 15 yıl önce
ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN SEFERLERİNİZİ ARTIRIYORSUNUZ. SİZLERDEN ARZUMUZ K A R S _ B U R S A ARASI UÇUŞUNUZU BAŞLATIN. KARS SABİHA GÖÇEN UÇUŞUNUZU 5 SEFERE ÇIKARIN. İZMİR UÇUŞLARINIZI HAFTADA 3 ÇIKARMANIZI TALAEP EDİYORUZ. YENİ UÇUŞLARINIZA BAŞARILARINIZI GİLER. TÜM KARS HALKI ADINA SAYGILARIMIZI SUNARIZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanalı ~ 15 yıl önce
Rekabet koşulları fiyatları otobüsten de ucuza getirdi. Sunexpress ile haftada 3 kere gidip geliyorum. 6. uçuşum da bedava. Fiyatların böyle devam etmesini diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000