29 Ekim 2009, Perşembe 07:37:24

SunExpress gün sayıyor...

SunExpress, 2009/2010 kış tarifesi kapsamında, İstanbul Sabiha Gökçen'den Hatay ve Mardin'e karşılıklı direkt uçuşlara başlıyor.
  • Sunexpress biraz da şu SAW ı temizlese hiç fena olmayacak. Hani çevreci ya o açıdan yani.
  • doğru karar. muhtemelen doluluk oranları çok yüksek olacak.
  • Sun expresse saw dan sefer yapmak yakışmıyor. Sıradan lowcost havayolları ile aynı kategoriye girmek zorunda kalıyor.
  • Elazığ'dan Hac uçuşları 28.10.2009 tarihi ile başlamıştır.Ayrıca 8.11.2009 dan itibaren hergün SAW-EZS Anadolujet seferleri başlayacaktır.Yine aynı tarihte hergün ikinci ESB-EZS seferleri de başlayacaktır.Malatyalı yorumculara duyurulur.
  • bu arada malatyadan hac ucusları basladı elazıgdan haca gıtmek ısteyen hacı adaylarına duyrulur:)
  • SUN EXPRESİ MARDİN SABİHA GÖKÇEN UCUSLARINI BAŞLATTIGI İÇİN TESEKKÜR EDERİM..
  • MARDİN SABİHA GÖKÇEN UÇUŞLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR VE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM...
  • DÜNYANIN 3 ANTİK KENTİNE ADAY İL HANGİSİ TABİİ Kİ MARDİN... EVET VENEDİK VE KUDUSTEN SONRA DÜNYANIN 3 ÜNCÜ ANTİK KENTİ MARDİN SUN EXPRESS FİRMASI GEÇ DAHİ OLSA SONUNDA MARDİNE UÇMASI ÇOK BÜYÜK BİR FIRSAT GERÇEKTEN MARDİN SAW ÇOK BÜYÜK BİR İHTİYAÇ OLMAKLA BERABER UMARIM EN KISA ZAMANDA HAFTANIN 2 GÜNÜ DEĞİL 7 GÜNÜ UÇACAKTIR SUN EXPRESE ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLERİM KALİTE KAZANIR KAZANDIRIR...
  • SunExpress Ercan Uçuşlarını Açsın Artık...Buradaki en az öğrenci potansiyelinin yarısını uçurur..En azından bayram gibi ara tatiller ve yaz tatilleri gibi dönemlerde ek seferler koysa yeterince parasını çıkartır SunExpress.önceden gece ve aktarmalı uçuşları vardı.hem aktarma hem gece birde servis sıkıntısı doluluk sağlıyamadı.Ama şimdi servis olanağı var ercan'dan ilçelere ve saw-adb-ayt destinasyonlarından kalkışlarında bence yeterli doluluğu sağlar.hatta ada destinasyonu bile parayı kaldırmaya yeter.Akıllı olan böyle bir destinasyonda en büyük payı kapar(Atlas bunun en iyi örneği)
  • Elazığ'ın önlenemeyen yükselişini çekemeyen malatyalılardan dolayı bu yorum sayfası bayağı bi kirlenmiş :) hala ne potansiyeli diyorsunuz ya, cidden komik duruma düşüyorsunuz:) Pardon ama ankaradan hergün seferi olan siz değilsiniz:)gittikçe sefer sayısı artmakta, elazığ aynı anda 4 şehire hizmet vermekte; bingöl, muş, tunceli ve elazığ... Peki siz? yoksa siz hala elazığ tarafından ezilmekten mi korkuyorsunuz?

SunExpress'ten yapılan açıklamaya göre, seferler, 5 Kasım 2009 tarihinden itibaren, her iki şehre de perşembe ve pazar günleri gerçekleştirilecek.

SunExpress böylece, İstanbul'un Anadolu yakasından Hatay ve Mardin'e direkt sefer düzenleyen ilk havayolu şirketi olurken, Sabiha Gökçen çıkışlı iç hat uçuş noktalarının sayısını da 17'ye yükseltecek.

SunExpress gün sayıyor...

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 15 yıl önce
Sunexpress biraz da şu SAW ı temizlese hiç fena olmayacak. Hani çevreci ya o açıdan yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
doğru karar. muhtemelen doluluk oranları çok yüksek olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sun expresse saw dan sefer yapmak yakışmıyor. Sıradan lowcost havayolları ile aynı kategoriye girmek zorunda kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Elazığ'dan Hac uçuşları 28.10.2009 tarihi ile başlamıştır.Ayrıca 8.11.2009 dan itibaren hergün SAW-EZS Anadolujet seferleri başlayacaktır.Yine aynı tarihte hergün ikinci ESB-EZS seferleri de başlayacaktır.Malatyalı yorumculara duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu arada malatyadan hac ucusları basladı elazıgdan haca gıtmek ısteyen hacı adaylarına duyrulur:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SUN EXPRESİ MARDİN SABİHA GÖKÇEN UCUSLARINI BAŞLATTIGI İÇİN TESEKKÜR EDERİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MARDİN SABİHA GÖKÇEN UÇUŞLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR VE BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DÜNYANIN 3 ANTİK KENTİNE ADAY İL HANGİSİ TABİİ Kİ MARDİN... EVET VENEDİK VE KUDUSTEN SONRA DÜNYANIN 3 ÜNCÜ ANTİK KENTİ MARDİN SUN EXPRESS FİRMASI GEÇ DAHİ OLSA SONUNDA MARDİNE UÇMASI ÇOK BÜYÜK BİR FIRSAT GERÇEKTEN MARDİN SAW ÇOK BÜYÜK BİR İHTİYAÇ OLMAKLA BERABER UMARIM EN KISA ZAMANDA HAFTANIN 2 GÜNÜ DEĞİL 7 GÜNÜ UÇACAKTIR SUN EXPRESE ŞİMDİDEN BAŞARILAR DİLERİM KALİTE KAZANIR KAZANDIRIR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SunExpress Ercan Uçuşlarını Açsın Artık...Buradaki en az öğrenci potansiyelinin yarısını uçurur..En azından bayram gibi ara tatiller ve yaz tatilleri gibi dönemlerde ek seferler koysa yeterince parasını çıkartır SunExpress.önceden gece ve aktarmalı uçuşları vardı.hem aktarma hem gece birde servis sıkıntısı doluluk sağlıyamadı.Ama şimdi servis olanağı var ercan'dan ilçelere ve saw-adb-ayt destinasyonlarından kalkışlarında bence yeterli doluluğu sağlar.hatta ada destinasyonu bile parayı kaldırmaya yeter.Akıllı olan böyle bir destinasyonda en büyük payı kapar(Atlas bunun en iyi örneği)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Elazığ'ın önlenemeyen yükselişini çekemeyen malatyalılardan dolayı bu yorum sayfası bayağı bi kirlenmiş :) hala ne potansiyeli diyorsunuz ya, cidden komik duruma düşüyorsunuz:) Pardon ama ankaradan hergün seferi olan siz değilsiniz:)gittikçe sefer sayısı artmakta, elazığ aynı anda 4 şehire hizmet vermekte; bingöl, muş, tunceli ve elazığ... Peki siz? yoksa siz hala elazığ tarafından ezilmekten mi korkuyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000