23 Ekim 2010, Cumartesi 08:40:56

SunExpress Almanya'ya yoğunlaşıyor

SunExpress 3 Kasım 2010 tarihinden itibaren Almanya'dan Türkiye'nin 11 kentine direk uçacak. Şirket adeta Almanya'ya çıkarma yapacak.
  • SUN EXPRESSIN BILETLERINI SATMAYIN.AKILLARI BASLARNA GELSIN
  • yine boşa atıp tutuyoruz, adam canı ister elazığ a canı ister malatya ya koyar seferini. sen ben bilet aldıktan sonra yasal bir hakkımız var mı seferi tekrar koydurmak için? hayır yok. peki malatya yüzde 40 ile uçarsa ve zarar ederlerse, devamında malatya seferide kalkarsa kime en cok zararı? yine bize. ee o zaman bu sekilde havaya üfürmekle olmuyor demek ki. sen ben ticari olarak cazip hale getireceğiz ki yaşadığımız memleketi, şirketler sefer koysun. öyle otobüs çağırır gibi, ben de gezmek istiyorum diye uçak çağırmayacağız.sunexpress in yaptığı büyük ayıp, belki ticari hata, ama böyle tehdit ederek, sen gelmezsen protesto ederim falan hikaye, adam koyar dolu olan başka hatta seferini biz de havadan geçen uçakları sayarız
  • Sun Express son zamanlarda almış olduğu tutarsız kararlarıyla havacılık sektröündeki güvenilirliğini kaybetmiştir. Hem uçuş başlatıp biley satacakasınız, 1 ay sonra da uçuşları Elazığdan Malatyaya kaydıracaksınız. Tutarsızlık değil de nedir bu söyler misiniz Sayın Sun Express yetkilileri. Yaptığınızdan utanup, Elazığ halkından özür dileyin ve uçuşların yeniden başlatılmasını sağlayın. Asksi takdirde Elazığ ve çevre illerindeki vatandaşlar sizi protesto edip, bilet almayacaklar. Böylece Malatyaya % 40 doluluk oranıyla ancak uçarsınız. Yol yakınken dönün hatanızdan.
  • Sun Express havacilik sektorundeki guvenilirligini kaybetmistir. 1 ay once Almanyadan Elaziga direkt ucuslara baslayacaklarini ilan etmisler ve hatta web sayfasinda bilet satmaya baslamislardi. Ancak ne olduysa katekullayla bu ucuslari Malatyaya ypnlendirdiler. Yine bir Ali Cengiz oyunu. Siyasetin kirli elleri buralara da degdi. Elazig halkindan ozur dileyin Sayin Sun Express yetkilileri ve de hatanizdan en kisa zamanda geri donun.
  • Sayin yonetim kurulu sizler sadece Baska HAVAYOLLARININ olmadigi yerde vatandas ve acente mecbur kalmadiklari muddetce inaninki is yapamiyacaksiniz. Sadece INTERNETTEN ne kadar yolcu topliyacaksiniz Hangi almanyada calisan iscilerde KREDI KARTI varmis allah askina. % 1 kiside Belki. Eyer ONUR air Avrupaya girerse SUNEXPRESS ve PEGASUS Havayollarinin OW fiyatlari 400--500 € larini görecegiz. Acentalar artik sizlerden usandi. kimse kimseye ulasamiyor perde arkasi is yapilirmi allah askina. Acentanin isi oldugu zaman meil gönderin diyorlar eskiden meilmi vardi. Artik acentalarda akillandi gelen havayollarini mecburi dersteklemeleri lazim. Nein ne oldugunu görecegiz. DUSSELDOEF
  • hahahah valla gülmekten ölcem ya :)) erzurum'dan dünyaya açılmak.. (mantıklı :)))
  • Erzurumdan heryere uçuş istiyoruz. Burda çok potansiyel var. Dünyayı gezmek istiyoruz fakat önümüz kesiliyor hep. Neyse parası veririz, yeterki uçakları getirin...
  • Hakkari ve Ağrı'ya da uçuş bekliyoruz. Yıllarca Ankara'ya Adana'ya gidip gelmekten yorulduk. 5 kuruş fazla olsun, direkt uçuş olsun. Yalnız yemekli olsun, parası neyse veririz.
  • Ben Berlinde yasiyorum ve hala Berlinden Malatyaya direk seferleri bekliyorum.. hep frankfurt tan sefer yapiyorlar. Almanyada en cok türk yasayan kenti Berlin ve burada direk sefer yapacaklarina Düsseldorf Stuttgart veya Frankfurttan sefer yapiyorlar . Azicik Dogudan da sefer yapsinlar..
  • Daha pazartesi Antalyadan Almanyaya geliyorum 2 Kg fazlalık var diye 16 Euro aldılar.Öyle ya Türkler yolunacak Kaz.Elin almanı bir hafta tatil yapıyor uçak parası içinde otel parası içinde ödüyor 250 Euro.Biz sadece Uçak parası ödüyoruz 250 Euro.Daha Sunexpress yoğunlaşmasında kim yoğunlaşacak?

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say "Sadece Frankfurt'tan haftada Anadolu'ya 88 uçuş gerçekleştireceğiz. Ayrıca yolcu avantaj programı SunPoints ile her bilet başına toplanılacak puanla bedava seyahat imkanı sunacağız" dedi.

TÜRK Hava Yolları ile Alman Hava Yolları Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress 2010 yılında yeni bir hedef büyüttü. Frankfurt'ta düzenlediği basın toplantısında kuruluşunun 21. yılını kutlayan SunExpress'in 2010 yaz sezonunda çok iyi bir sezon geçirdiklerini vurgulayan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say,"Sadece Frankfurt'tan haftada Anadolu'ya 88 uçuş gerçekleştireceğiz. Almanya'Dan ise haftada toplam 314 sefer gerçekleşecek. 2010 yılı sonunda filomuza ekleyeceğimiz 6 uçakla 5,7 yaş ortalamısıyla 25 B737-800 filosuna sahip olacağız" dedi. SunExpress Frankfurt'tan İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir yanında Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Sambun ve Trabzon'a doğrudan uçacak.

SunPoints puanlarıyla bedava uçuşlar

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say,"Ağustos ayından itibaren uygulamaya başladığmız SunPoints puan toplama kampanyamızla her bilet başına toplanılacak puanla bedava seyahat imkanı sunacağızher uçan yolcumuzun bir kart almasını hedefledik. SunExpress'le uçan yolcular yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde alacakları her biletin karşılığında belirli puan toplayacaklar. biriktirilen puanlarla ücretsiz uçak bileti kazanacaklar. SunPoints programımız da mavi(SunPointsBlue) ve turuncu(SunPointsOrange) olmak üzere iki kat seçeneği olacak." dedi. SunExpress ile uçan yolcular SunPoints için http://www.sunexpress.com adresinden kayıt yaptırdıklarında anında "1000 Hoşgeldiniz Puanı" kazanıyor. SunExpress'in bilet satış ve Check-in noktalarında ise başvuru formu dolduranlara "500 Hoşgeldiniz Puanı" veriliyor.

(Hürriyet Avrupa)

SunExpress Almanya'ya yoğunlaşıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
SUN EXPRESSIN BILETLERINI SATMAYIN.AKILLARI BASLARNA GELSIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yine boşa atıp tutuyoruz, adam canı ister elazığ a canı ister malatya ya koyar seferini. sen ben bilet aldıktan sonra yasal bir hakkımız var mı seferi tekrar koydurmak için? hayır yok. peki malatya yüzde 40 ile uçarsa ve zarar ederlerse, devamında malatya seferide kalkarsa kime en cok zararı? yine bize. ee o zaman bu sekilde havaya üfürmekle olmuyor demek ki. sen ben ticari olarak cazip hale getireceğiz ki yaşadığımız memleketi, şirketler sefer koysun. öyle otobüs çağırır gibi, ben de gezmek istiyorum diye uçak çağırmayacağız.sunexpress in yaptığı büyük ayıp, belki ticari hata, ama böyle tehdit ederek, sen gelmezsen protesto ederim falan hikaye, adam koyar dolu olan başka hatta seferini biz de havadan geçen uçakları sayarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sun Express son zamanlarda almış olduğu tutarsız kararlarıyla havacılık sektröündeki güvenilirliğini kaybetmiştir. Hem uçuş başlatıp biley satacakasınız, 1 ay sonra da uçuşları Elazığdan Malatyaya kaydıracaksınız. Tutarsızlık değil de nedir bu söyler misiniz Sayın Sun Express yetkilileri. Yaptığınızdan utanup, Elazığ halkından özür dileyin ve uçuşların yeniden başlatılmasını sağlayın. Asksi takdirde Elazığ ve çevre illerindeki vatandaşlar sizi protesto edip, bilet almayacaklar. Böylece Malatyaya % 40 doluluk oranıyla ancak uçarsınız. Yol yakınken dönün hatanızdan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sun Express havacilik sektorundeki guvenilirligini kaybetmistir. 1 ay once Almanyadan Elaziga direkt ucuslara baslayacaklarini ilan etmisler ve hatta web sayfasinda bilet satmaya baslamislardi. Ancak ne olduysa katekullayla bu ucuslari Malatyaya ypnlendirdiler. Yine bir Ali Cengiz oyunu. Siyasetin kirli elleri buralara da degdi. Elazig halkindan ozur dileyin Sayin Sun Express yetkilileri ve de hatanizdan en kisa zamanda geri donun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayin yonetim kurulu sizler sadece Baska HAVAYOLLARININ olmadigi yerde vatandas ve acente mecbur kalmadiklari muddetce inaninki is yapamiyacaksiniz. Sadece INTERNETTEN ne kadar yolcu topliyacaksiniz Hangi almanyada calisan iscilerde KREDI KARTI varmis allah askina. % 1 kiside Belki. Eyer ONUR air Avrupaya girerse SUNEXPRESS ve PEGASUS Havayollarinin OW fiyatlari 400--500 € larini görecegiz. Acentalar artik sizlerden usandi. kimse kimseye ulasamiyor perde arkasi is yapilirmi allah askina. Acentanin isi oldugu zaman meil gönderin diyorlar eskiden meilmi vardi. Artik acentalarda akillandi gelen havayollarini mecburi dersteklemeleri lazim. Nein ne oldugunu görecegiz. DUSSELDOEF

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hahahah valla gülmekten ölcem ya :)) erzurum'dan dünyaya açılmak.. (mantıklı :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Erzurumdan heryere uçuş istiyoruz. Burda çok potansiyel var. Dünyayı gezmek istiyoruz fakat önümüz kesiliyor hep. Neyse parası veririz, yeterki uçakları getirin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hakkari ve Ağrı'ya da uçuş bekliyoruz. Yıllarca Ankara'ya Adana'ya gidip gelmekten yorulduk. 5 kuruş fazla olsun, direkt uçuş olsun. Yalnız yemekli olsun, parası neyse veririz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben Berlinde yasiyorum ve hala Berlinden Malatyaya direk seferleri bekliyorum.. hep frankfurt tan sefer yapiyorlar. Almanyada en cok türk yasayan kenti Berlin ve burada direk sefer yapacaklarina Düsseldorf Stuttgart veya Frankfurttan sefer yapiyorlar . Azicik Dogudan da sefer yapsinlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Daha pazartesi Antalyadan Almanyaya geliyorum 2 Kg fazlalık var diye 16 Euro aldılar.Öyle ya Türkler yolunacak Kaz.Elin almanı bir hafta tatil yapıyor uçak parası içinde otel parası içinde ödüyor 250 Euro.Biz sadece Uçak parası ödüyoruz 250 Euro.Daha Sunexpress yoğunlaşmasında kim yoğunlaşacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000