29 Ekim 2023, Pazar 09:36:56

SKANDAL! SUNEXPRESS YÖNETİCİSİ 'HİLAFET' ÇAĞRISI YAPTI!

Sunexpress Havayolları'nın üst düzey yöneticisi Ali Yaşar Aydoğan'ın hilafet çağrısı yaptığı ortaya çıktı.
  • Bunların hepsi böyle…Kölndeki Sunexpress de dün FG li idi sonra paralele küfretti. UID de koşturdu şimdi Meral Akşener diyor. Dün Atatürkçü olup yarın hilafet ister. Ama oruç bile tutmaz
  • Ulkemde devir akli basinda akli onde tutan; insan haklarini onemseyen; cagdasligi hedef almis; uygarlikla gelisen halkin zenginlesip ozgurlestigi bir donem veya devir degil; tam tersine olanca hiziyla ulkenin kurunlarini bitirip insanlari fakirlestirrek cahillestirmeyi hedef almis ayaktakiminin yonetici oldugu bir donem
  • Dinci ama haram yerken, başkasının hakkını yerken, sorun yok. Aslında önemsiz gibi gözüken çok önemli bir haber. Sırf bir siyasetin taraftarı diye çok önemli bir kurum a, atanıyorsun. İşini de layıkıyla yapamadığın için o şirketi zarara uğratıyorsun. Anlaşmalar Şube müdürü imiş? Yorumlara bakılırsa şirkette gören yok. Bankamatik memuru. Kim bilir daha nice böyle asalaklar vardır, sistemi emen, gece gündüz çalışan emek ter akıtan çalışanın hakkını gasp eden.
  • Gözünüzü açın hristiyan dünyasındaki papalık müessesi gibi islam coğrafyasında halife olsa bundan en çok zalimler çekinir. Hastane bombalayanlara söyleyecek bir sözümüz üst perdeden olmasın mı
  • Bugün de dahil olmak üzere son yıllarda tüm dünyada yaşanan soykırım savaş suçları insan hakları ihlalleri çocuk katliamları vb vahşet ve barbarlığa karşı söylem ve eylem birliği geliştirmek için devletler milletler üstü bir mekanizmaya olan ihtiyaç daha çok hissedilmekte. Lütfen yaşanan olaylar bağlamında değerlendirip önyargılarınızla hareket etmeyiniz. Demokratik olarak herkesin gönlünde yatanı dile getirme hakkı vardır. insanın gönlünden geçene dile gelene pankarta yansıyana pranga vurmak demokratik söylemde çelişir. Kim bilir tbmm meclisimizin uhdesinde olan hilafet makamı dünya siyasetinde ülkemizin milletimizin ve cumhuriyetimizin güçlenmesi için küresel bir fırsat bile olabilir. Türkiyenin dile getirdiği dünya beşten büyüktür sözü kadar kıymetli. Hakarete gerek yok. Hilafet ve cumhuriyet birbirine muhalif olmak zorunda değil her ikisinin de üklemize katkı gücü yadsınamaz.
  • kim takar bana piyasanın 2 katı maaş versin yeter:)
  • Aynı fikirdeyim. Aslında yazacak çok şey var ama ne bu derginin saygınlığına yakışır, ne de ben bu zavallı meczuba cevap vererek seviyemi düşürürüm. Aslında buradaki 1-2 zavallı sözüm ona yorumcu ( ! ) dışında okurlar cevap vermişler. Ayrıca bu konu psikologların işi. Bu zavallıya tavsiye, eğer anlarsa, NUTUK adlı muhteşem eseri okusun.
  • "Türk ve Japon şirketleri arasında bir kürek yarışı düzenlenmesine karar verildi. Japonların takımında, 8 kişi kürek çekiyor, 1 kişi dümencilik yapıyordu. Türk Takımında ise, 2 kişi kürek çekiyor, 3 kişi şeflik 3 kişi müdürlük yapıyor 1 kişi de dümeni kullanıyordu. Her iki takım da, performanslarını en üst düzeyine varabilmek için uzun ve zorlu bir hazırlık döneminden geçti. Büyük gün geldi ve iki takım da, kendini hazır hissediyordu. Japonlar yarışı bir kilometre farkla kazandılar. Yarış sonrası Türk takımı çok sarsılmıştı. Türk şirket yönetimi yarışın açık farkla kaybedilmesinin nedeninin bulunmasına karar verdi. Yapılan araştırmalar, analizler ve uzun çalışmalar sonucu düzenlenen raporlara göre hata bulundu ve çözüm önerisi getirildi. Çözüm olarak yönetimdeki düzeni güçlendirmek ve koordinasyonu güçlendirmek için 1 genel müdür atandı ve sandaldaki ağırlığı dengelemek için kürekçi sayisi da 1 e indirildi. Japonlara yeni bir yarış teklif etme kararı alındı. 9 kişilik Türk takımı Japonlarla bir yarış yapmak üzere yeniden yapılandı. Japonların takımında, 8 kişi kürek çekiyor, 1 kişi dümencilik yapıyordu. Türk Takımında ise yeni yapılanma şekli şöyleydi: 1 Genel Müdür 3 Müdür 3 Dümen Şefi 1 Dümenci 1 Kürekçi. İkinci yarışı Japonlar iki kilometre arayla kazandılar. Tepesi atan Türk şirketi yönetim kurulu hemen harekete geçti. Yarışın kaybedilmesinden sorumlu tutulan kürekçi kovuldu müdürlere ve diğer personele sorunun çözümüne olan katkılarından dolayı ikramiye verildi." 
  • bayram ve kandil mmailleriyle. Yalnız bir insanı da çoğu kişinin böyle bilmesi çok komikmiş hiç mi aksiyon alamadınız bunca yılda devlette olsa sırıtırdı.
  • Fotoğrafta yanında duran genç de TK da kabinci ve Tüshad genel sekreteri

Sunexpress Havayolları'nın üst düzey yöneticisi Ali Yaşar Aydoğan'ın hilafet çağrısı yaptığı ortaya çıktı.

Bir dönem siyasete merak salan ancak umduğunu bulamayan Aydoğan, daha sonra Sunexpress Havayolları'nda uçuş Anlaşmaları Müdürü olarak görevlendirilmişti. Bir süre sonra da Tüm Sivil Havacılar Derneği'nin (TÜSHAD) başkanı olan Ali Yaşar Aydoğan skandal bir gelişmeyle gündeme geldi.

HİLAFET ÇAĞRISI YAPTI

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın ortaya çıkardığı ve sosyal medya platformu X'te paylaştığı skandal gelişme büyük tepki çekti.

Havacılık sektöründe kendisine önemli bir yer edinen Aydoğan'ın hilafet çağrısı yaptığı anlar ortaya çıktı. Dün Atatürk Havalimanı'ndaki Büyük Filistin Mitingine katılan Aydoğan'ın 'Hilafet' çağrısı yapılan pankartlarla poz verdiği görüldü.

Cumhuriyetin 100. yılının kutlandığı günlerde yaşanan bu gelişme 'Skandal' olarak tanımlanırken, Sunexpress'in bu duruma karşı nasıl bir aksiyon alacağı ise merak konusu oldu.

 

SKANDAL! SUNEXPRESS YÖNETİCİSİ 'HİLAFET' ÇAĞRISI YAPTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Dünyada en çok ne YaŞaR ~ 5 ay önce
Bunların hepsi böyle…Kölndeki Sunexpress de dün FG li idi sonra paralele küfretti. UID de koşturdu şimdi Meral Akşener diyor. Dün Atatürkçü olup yarın hilafet ister. Ama oruç bile tutmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devir ~ 5 ay önce
Ulkemde devir akli basinda akli onde tutan; insan haklarini onemseyen; cagdasligi hedef almis; uygarlikla gelisen halkin zenginlesip ozgurlestigi bir donem veya devir degil; tam tersine olanca hiziyla ulkenin kurunlarini bitirip insanlari fakirlestirrek cahillestirmeyi hedef almis ayaktakiminin yonetici oldugu bir donem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter ~ 6 ay önce
Dinci ama haram yerken, başkasının hakkını yerken, sorun yok. Aslında önemsiz gibi gözüken çok önemli bir haber. Sırf bir siyasetin taraftarı diye çok önemli bir kurum a, atanıyorsun. İşini de layıkıyla yapamadığın için o şirketi zarara uğratıyorsun. Anlaşmalar Şube müdürü imiş? Yorumlara bakılırsa şirkette gören yok. Bankamatik memuru. Kim bilir daha nice böyle asalaklar vardır, sistemi emen, gece gündüz çalışan emek ter akıtan çalışanın hakkını gasp eden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öngörü 2 ~ 6 ay önce
Gözünüzü açın hristiyan dünyasındaki papalık müessesi gibi islam coğrafyasında halife olsa bundan en çok zalimler çekinir. Hastane bombalayanlara söyleyecek bir sözümüz üst perdeden olmasın mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öngörü 1 ~ 6 ay önce
Bugün de dahil olmak üzere son yıllarda tüm dünyada yaşanan soykırım savaş suçları insan hakları ihlalleri çocuk katliamları vb vahşet ve barbarlığa karşı söylem ve eylem birliği geliştirmek için devletler milletler üstü bir mekanizmaya olan ihtiyaç daha çok hissedilmekte. Lütfen yaşanan olaylar bağlamında değerlendirip önyargılarınızla hareket etmeyiniz. Demokratik olarak herkesin gönlünde yatanı dile getirme hakkı vardır. insanın gönlünden geçene dile gelene pankarta yansıyana pranga vurmak demokratik söylemde çelişir. Kim bilir tbmm meclisimizin uhdesinde olan hilafet makamı dünya siyasetinde ülkemizin milletimizin ve cumhuriyetimizin güçlenmesi için küresel bir fırsat bile olabilir. Türkiyenin dile getirdiği dünya beşten büyüktür sözü kadar kıymetli. Hakarete gerek yok. Hilafet ve cumhuriyet birbirine muhalif olmak zorunda değil her ikisinin de üklemize katkı gücü yadsınamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ye kürküm ye ~ 6 ay önce
kim takar bana piyasanın 2 katı maaş versin yeter:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 6 ay önce
Aynı fikirdeyim. Aslında yazacak çok şey var ama ne bu derginin saygınlığına yakışır, ne de ben bu zavallı meczuba cevap vererek seviyemi düşürürüm. Aslında buradaki 1-2 zavallı sözüm ona yorumcu ( ! ) dışında okurlar cevap vermişler. Ayrıca bu konu psikologların işi. Bu zavallıya tavsiye, eğer anlarsa, NUTUK adlı muhteşem eseri okusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs'e ~ 6 ay önce
"Türk ve Japon şirketleri arasında bir kürek yarışı düzenlenmesine karar verildi. Japonların takımında, 8 kişi kürek çekiyor, 1 kişi dümencilik yapıyordu. Türk Takımında ise, 2 kişi kürek çekiyor, 3 kişi şeflik 3 kişi müdürlük yapıyor 1 kişi de dümeni kullanıyordu. Her iki takım da, performanslarını en üst düzeyine varabilmek için uzun ve zorlu bir hazırlık döneminden geçti. Büyük gün geldi ve iki takım da, kendini hazır hissediyordu. Japonlar yarışı bir kilometre farkla kazandılar. Yarış sonrası Türk takımı çok sarsılmıştı. Türk şirket yönetimi yarışın açık farkla kaybedilmesinin nedeninin bulunmasına karar verdi. Yapılan araştırmalar, analizler ve uzun çalışmalar sonucu düzenlenen raporlara göre hata bulundu ve çözüm önerisi getirildi. Çözüm olarak yönetimdeki düzeni güçlendirmek ve koordinasyonu güçlendirmek için 1 genel müdür atandı ve sandaldaki ağırlığı dengelemek için kürekçi sayisi da 1 e indirildi. Japonlara yeni bir yarış teklif etme kararı alındı. 9 kişilik Türk takımı Japonlarla bir yarış yapmak üzere yeniden yapılandı. Japonların takımında, 8 kişi kürek çekiyor, 1 kişi dümencilik yapıyordu. Türk Takımında ise yeni yapılanma şekli şöyleydi: 1 Genel Müdür 3 Müdür 3 Dümen Şefi 1 Dümenci 1 Kürekçi. İkinci yarışı Japonlar iki kilometre arayla kazandılar. Tepesi atan Türk şirketi yönetim kurulu hemen harekete geçti. Yarışın kaybedilmesinden sorumlu tutulan kürekçi kovuldu müdürlere ve diğer personele sorunun çözümüne olan katkılarından dolayı ikramiye verildi." 

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl bilirdiniz? ~ 6 ay önce
bayram ve kandil mmailleriyle. Yalnız bir insanı da çoğu kişinin böyle bilmesi çok komikmiş hiç mi aksiyon alamadınız bunca yılda devlette olsa sırıtırdı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanında ~ 6 ay önce
Fotoğrafta yanında duran genç de TK da kabinci ve Tüshad genel sekreteri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000