16 Aralık 2013, Pazartesi 12:05:07

O ADAM YENİDEN ORTAYA ÇIKTI!

İşsiz olduğu dönemde basında sık sık boy gösterdikten sonra Sunexpress Havayolları’nda uçmaya başlayan kaptan pilot Feyzi Altunbulak, rahatsızlığından dolayı pilot lisansını kaybedince soluğu bir televizyon programında aldı.
  • Siz 50 bin degil 150 bin euro verseniz pilot olamazsiniz! Sizlere gore biz hic birsey bilmeyen parayi verip ayni gun lisansi alan kisileriz! Biz bu ulkedeki yetkili 2 kontrol hocasiyla kontrole giriyoruz! O para vermeden pilot olan arkadaslar gibi!! Biz calistik basardik! Ben cpl/ır kontrolunde sadece ılsde bir touch&go yapip cpl/ır cekini gectim ancak 11 tane inis yapip basarisiz olan kalanlar havayolunda!! Bizler hayallerimize daha hizli ulasmak icin bu okullara basladik ve bitirdik! Sizler cocuklariniz bisey olamadiginda lgs den yerlerde puanlar aldiklarinda özel üniversiteye yolluyorsunuz ama onlarda sikinti yok degilmi?? Onlar para verip mühendis veya ögretmen olmuyo degilmi?? Bu kadar basitlestirmeyin lutfen konulari.. Pilot olamayanlar veya havayolu sirketlerinin artik illallah dedigi askeri pilotlar lutfen bizim ustumuzden prim yapmaya calismayin..
  • Fevzi hoca zamaninda alfada ucarken bi dergiyi tazminata mahkum etmisti .kazandigi parayida hayir islerine verdi.galiba aynisini gene alacak ama bu sefer ben heykelini dikerim boyle mubarek bi ADAMIN .Dik dur hocam onlar utansin seni bilen bilir.
  • Allah seni sasirtmis galiba ,fevzi kaptan gibi peygamber yurekli birine soylediklerin icin insanligindan utan.gunes balcikla sivanmaz atesi senide yakar.ve sizlere bile sabrettigi icin mukafati hem bu dunyada hemde oteki alemde buyuktur.ellerinizden muhabbetle operim cok sevgili hocam.
  • Kendisini çok çok iyi tanırım,nasıl bir insan olduğunu da çok iyi bilirim.Umarım bu yaşadıkları daha başlangıçtır.Senin de dediğin gibi Allah çok büyük Feyzi Altunbulak.Çakma Müslüman seni,sen önce o mahvettiğin hayatların bedelini öde.Kendi çamurunda boğulduğun günleri de görücez sen daha dur.
  • Feyzi Kaptan Siz sağlık sorunlarından dolayı emekli olabilirsiniz ama!!! Türk Sivil Havacılığın sizin gibi değerli,bilgili Kaptan'dan daha öğrenecek çok şeyi var! Insan karalamak o kadar kolay ki Kaptanım sonucu ortada! Siz bizler için değerli Kaptanlardan birisiniz!!!! Sizin gibi Kaptanların yüzde biri olsak yeter nedenmi??? Demek ki çok doğru şeyler yapıyorsunuz ki Insanlar sizi karalamaya,iftira atmaya çalışıyor!!! Ama aslında o da güzel nedenmi? Ahirette insanlardan alacağınız çok olur.!!! Resulullah Efendimiz bile Dünya'ya tamah etmedi ahireti seçti bırakalım Dünya onların olsun ;) hesap günü nasıl olsa gelecek ve terazi adaletli bir şekilde tartacak bakalım o gün ne yapacaklar:)) Ama şuna inanın o gün bile suçu size atacaklar :)) Nasılmı Altunbulak Kaptan doğruları söyledi bizde nefsimize yenik düştük onu kıskandık ve ondan dolayı günaha girdik diyecekler ve bunu kesinde derler demedi demeyin :))))) Saygılar dualarımız sizinle ALLAH'a emanet olun.Rabbim'e emanetsiniz....
  • senin isparta saniklari ile ayni canaga isedigini biliyoruz neden yorumlarimi yayinlamiyorsun ? hani nasil gazetecelik aliiiiiiiii akilli ol hazir operasyonlar varken senide alir bunlar bilesin ver su yorumumu hadi bekliyorum yoksa valla diger her yerde senin saniklar ile yakinligini bagirtma bana..hadi bakem aliiiiiiiiii yayinla
  • Haberle alakali degilde yorumlar cok acı ülkemiz pilotlarini maddi kazancları yuzunden kıskanıp "bela okuyanlar , evini satıp pilot olabilecek olanlar " siz degil evinizi sulalenizin variyetini satsaniz bir baltaya sap olamazsınız.Reziller
  • Sektörde ve bahse konu olayda herşey ve herkes mükemmel... Sorun Altunbulak Kaptanda... :)) Çok güzel... Altunbulak kaptan susunca ya da susturulunca herşey yoluna girecek. Ne dersiniz?... :))
  • Airport Haberin bu haberi veriş şekline, aynı zamanda yorumuna hayret ettim. Her ne hikmetse alakası olmayan bir yorum. Şöyle ki; Fevzi Kaptan programa para için çıkmaz, Lisansı Olumsuz bir nedenle değil sağlık nedeniyle iptal oldu. Havacılıkla ilgili bu kadar doğru ve cesaretli açıklamalarda bulunan çok az sayıda insan var camiamızda. Sonuç, Airport Haberin bu konuda haber veriş şeklini tekrar gözden geçirmesini, Fevzi Kaptana da sabırlar, başarılar diliyor ve takdirlerimi iletiyorum. Diğer bir Emekli Kaptan
  • Herkesin mutabık oldugu bir gercek varki oda turk pilotlarının apollo11 ı ucurmadıkları evini satıp aynı isi yapabilcek cok fazla insan oldugunu bilmedikleri,ve adamına denk gelip saglam bi dayak yemedıkleri gercegıdır saygılar sevgiler.

Isparta kazasından sonra enkazdan çalınan uçak parçalarından sorumlu tutularak yargılanan ve mahkum edilen Feyzi Altunbulak, bir kaç yıllık aradan sonra yeniden basında boy göstermeye başladı.

Kazadan sonra işsiz olduğu dönemde özellikle Isparta kazası ve Muhsin Yazıcıoğlu’nun da hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin değerlendirmeleriyle basında yer alan Altunbulak, bu açıklamalarından sonra Tarkim Uçuş okulunda görev başladı. Uçuş okulunda olduğu süreçte, özellikle SHGM otoritesine yönelik ağır eleştirilerine ara veren Altunbulak, o günden bu yana ortalarda gözükmüyordu.

Son olarak Sunexpress Havayolları’nda uçmaya başlayan Feyzi Altunbulak’ı dün yeniden televizyon ekranlarında görenler, “ Yine mi işsiz kaldı” sorularına cevap ararken pilot Feyzi Altunbulak’ın Sunexpress’teki işinden de ayrılmak zorunda kaldığı ortaya çıktı. Bir süredir sağlık sorunları sebebiyle Sunexpress’te uçuş yapamayan Altunbulak’ın pilot lisansı SHGM tarafından iptal edilince deneyimli pilot bir kez daha soluğu televizyon kanallarında aldı.

A Haber televizyonunda yayınlanan Anlatılmamış Öyküler programına katılarak yaklaşık 3 yıl ara verdiği Isparta kazası değerlendirmelerine kaldığı yerden devam eden Altunbulak, yine SHGM’ye ve Isparta kazasında ihmali bulunanlara yüklendi.

O ADAM YENİDEN ORTAYA ÇIKTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

Maalesefe!! Yazik ~ 10 yıl önce
Siz 50 bin degil 150 bin euro verseniz pilot olamazsiniz! Sizlere gore biz hic birsey bilmeyen parayi verip ayni gun lisansi alan kisileriz! Biz bu ulkedeki yetkili 2 kontrol hocasiyla kontrole giriyoruz! O para vermeden pilot olan arkadaslar gibi!! Biz calistik basardik! Ben cpl/ır kontrolunde sadece ılsde bir touch&go yapip cpl/ır cekini gectim ancak 11 tane inis yapip basarisiz olan kalanlar havayolunda!! Bizler hayallerimize daha hizli ulasmak icin bu okullara basladik ve bitirdik! Sizler cocuklariniz bisey olamadiginda lgs den yerlerde puanlar aldiklarinda özel üniversiteye yolluyorsunuz ama onlarda sikinti yok degilmi?? Onlar para verip mühendis veya ögretmen olmuyo degilmi?? Bu kadar basitlestirmeyin lutfen konulari.. Pilot olamayanlar veya havayolu sirketlerinin artik illallah dedigi askeri pilotlar lutfen bizim ustumuzden prim yapmaya calismayin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 10 yıl önce
Fevzi hoca zamaninda alfada ucarken bi dergiyi tazminata mahkum etmisti .kazandigi parayida hayir islerine verdi.galiba aynisini gene alacak ama bu sefer ben heykelini dikerim boyle mubarek bi ADAMIN .Dik dur hocam onlar utansin seni bilen bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sasirmisa ~ 10 yıl önce
Allah seni sasirtmis galiba ,fevzi kaptan gibi peygamber yurekli birine soylediklerin icin insanligindan utan.gunes balcikla sivanmaz atesi senide yakar.ve sizlere bile sabrettigi icin mukafati hem bu dunyada hemde oteki alemde buyuktur.ellerinizden muhabbetle operim cok sevgili hocam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hiç şaşırmadım ~ 10 yıl önce
Kendisini çok çok iyi tanırım,nasıl bir insan olduğunu da çok iyi bilirim.Umarım bu yaşadıkları daha başlangıçtır.Senin de dediğin gibi Allah çok büyük Feyzi Altunbulak.Çakma Müslüman seni,sen önce o mahvettiğin hayatların bedelini öde.Kendi çamurunda boğulduğun günleri de görücez sen daha dur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat!!! ~ 10 yıl önce
Şu çakma müslüman diye suçlayan şahıs sen ne biliyorsun Fevzi kaptanın müslümanlığını terbiyesiz.sen kimsin ki ... onun elini değil ayaklarını bile öpebilecek kaliten yok senin utanmaz şahsiyet!!!!!!!
Selamun Aleyküm ~ 10 yıl önce
Feyzi Kaptan Siz sağlık sorunlarından dolayı emekli olabilirsiniz ama!!! Türk Sivil Havacılığın sizin gibi değerli,bilgili Kaptan'dan daha öğrenecek çok şeyi var! Insan karalamak o kadar kolay ki Kaptanım sonucu ortada! Siz bizler için değerli Kaptanlardan birisiniz!!!! Sizin gibi Kaptanların yüzde biri olsak yeter nedenmi??? Demek ki çok doğru şeyler yapıyorsunuz ki Insanlar sizi karalamaya,iftira atmaya çalışıyor!!! Ama aslında o da güzel nedenmi? Ahirette insanlardan alacağınız çok olur.!!! Resulullah Efendimiz bile Dünya'ya tamah etmedi ahireti seçti bırakalım Dünya onların olsun ;) hesap günü nasıl olsa gelecek ve terazi adaletli bir şekilde tartacak bakalım o gün ne yapacaklar:)) Ama şuna inanın o gün bile suçu size atacaklar :)) Nasılmı Altunbulak Kaptan doğruları söyledi bizde nefsimize yenik düştük onu kıskandık ve ondan dolayı günaha girdik diyecekler ve bunu kesinde derler demedi demeyin :))))) Saygılar dualarımız sizinle ALLAH'a emanet olun.Rabbim'e emanetsiniz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aliiiiiiiiii ~ 10 yıl önce
senin isparta saniklari ile ayni canaga isedigini biliyoruz neden yorumlarimi yayinlamiyorsun ? hani nasil gazetecelik aliiiiiiiii akilli ol hazir operasyonlar varken senide alir bunlar bilesin ver su yorumumu hadi bekliyorum yoksa valla diger her yerde senin saniklar ile yakinligini bagirtma bana..hadi bakem aliiiiiiiiii yayinla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Haberle alakali degilde yorumlar cok acı ülkemiz pilotlarini maddi kazancları yuzunden kıskanıp "bela okuyanlar , evini satıp pilot olabilecek olanlar " siz degil evinizi sulalenizin variyetini satsaniz bir baltaya sap olamazsınız.Reziller

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Don Kişot ~ 10 yıl önce
Sektörde ve bahse konu olayda herşey ve herkes mükemmel... Sorun Altunbulak Kaptanda... :)) Çok güzel... Altunbulak kaptan susunca ya da susturulunca herşey yoluna girecek. Ne dersiniz?... :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Airport Haberin bu haberi veriş şekline, aynı zamanda yorumuna hayret ettim. Her ne hikmetse alakası olmayan bir yorum. Şöyle ki; Fevzi Kaptan programa para için çıkmaz, Lisansı Olumsuz bir nedenle değil sağlık nedeniyle iptal oldu. Havacılıkla ilgili bu kadar doğru ve cesaretli açıklamalarda bulunan çok az sayıda insan var camiamızda. Sonuç, Airport Haberin bu konuda haber veriş şeklini tekrar gözden geçirmesini, Fevzi Kaptana da sabırlar, başarılar diliyor ve takdirlerimi iletiyorum. Diğer bir Emekli Kaptan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercek ~ 10 yıl önce
Herkesin mutabık oldugu bir gercek varki oda turk pilotlarının apollo11 ı ucurmadıkları evini satıp aynı isi yapabilcek cok fazla insan oldugunu bilmedikleri,ve adamına denk gelip saglam bi dayak yemedıkleri gercegıdır saygılar sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000