06 Kasım 2014, Perşembe 11:25:14

ER-AH İSTANBUL'A UZANIYOR

Antalya merkezli uçuş okulu Er-Ah, kurulduğu günden bu yana 1364 öğrenciye pilotaj eğitimi verdi. Başarılı bir grafik sergileyen Er-Ah, bu ay içinde İstanbul’da şube açmaya hazırlanıyor.
  • Okul aslında çok başarılı, fakat uçuş hattı çok disiplinsiz.
  • Er ah teknik başarılı ekibinden Abdullah bey şirketin büyümesinde gözardı edliemez. Çok başarılı cessna 172 adı gibi bilen bir hocamdır.
  • THK'dan yakasını zor kurtarmış biri olarak garmin, ils goygoyuna kanmayın arkadaşlar. Nasıl ekstra kitlediklerini, yalaka yada albay çocuğu değilseniz 30 aydan önce mezun olamayacağınızı kimse söylemez. Ben kurtuldum, kalan arkadaşlarımı Allah kurtarsın.
  • Er-Ah uçuş okulunun mezunlarının çoğu ve şuanki adayların bir kısmı askeri pilotlar!
  • Erah fiyatlarında indirime giderse cok ogrenci toplar özellikle calışan ve okula devam sorunu olan insanlar çok genelde tarkim e giden bu kesim erah ı büyütür tarkimi batırır.
  • Hadi biz bu işleri bilmiyoruz. Sunexpress te mi bilmiyor? Tamam er ah kötü de thk çok mu iyi? Veya afa? Veya tarkim? Boşvwrin bu işleri. Atilla Paşa nın pipo kokusu yeter.. Herkes önünden yesin.
  • Hem THK hemde Er-Ah'ta uçma fırsatı yakalamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki, "İyi ki Er-Ah'tayım". THK'da geride bıraktığım arkadaşlarımı Allah kurtarsın.
  • Kamyoncu cessna 172 ile DA 20 ile Da42 ile ne ILS inden bahsediyorsun acaba?
  • Arkadaşlar %70 olarak hesaplanmış olan hava yollarında çalışmaya başlayan öğrencilerimiz; ya tamamını (PPL+Gece+PIC+IR+CPL+ME) yada modüllerin çoğunluğunu (Gece+IR+CPL+ME) ER-AH uçuş okulunda almış olan arkadaşlarımızdır. Lütfen bilmeden çamur atmayalım! Diğer kalan 1000 kişinin üzerindekilerin önemli miktarı askerler'den oluşmakta, aynı zamanda bu sayının içinde bir günlük lisans tazeleme ve yenileme eğitimi alanlar ile sadece teorik eğitim alanlar dahi bulunmaktadır. Şeffaflık ve dürüstlük ödün vermediğimiz bir şirket prensibimizdir, lütfen itham ederken daha etik davranalım. Saygılarım ve Sevgilerimle; Mesut SEVİNÇ
  • eraha hayırlı olsun.okulların kalıte artırmaları pilotlar için çok iyi.tarafsız yazmakta doğruları ortaya koyar.erahın öğretmen kadrosu 2-3 öğretmenin dışında çok çok eğitimsiz ve yetersizdir bunu mezun öğrencilerde söylemektedir.öğretmen kadrosunu ve öğretmenlerin üçretlerini iyileştirmesi lazımdır.ayjet ve afanın oyuncak ucaklarıylada ilk sırada konuşulması yanlış.THK da ucaklar ve öğretmenler kalıtedir.oradada gruplaşmalar olmasa.genel müdür rarafsız olsa biraz maskesini cıkarıp yalakalara bakmasa.TARKİM uçuş okulu yabancıları çalıştırmasa,uçaklarını değiştirse.2-3 ucağı var öğrenciler korkarak ucmakta.shgm tarihi bu uçaklara artık uçuş izni vermemesi lazımdır.BARIŞ uçuş okuluna bakarsanız.sessiz fakat eğitim ve uçaklarıyla iyi yolda ses getiren güvenilir bir okul.orasıda çok motor ucak eksiğini tamamlaması lazım.sonuç olarak öğrenci araştırmadan ,sormadan herhangi bir okula hemen girmemelidir.

Antalya merkezli uçuş okulu Er-Ah, kurulduğu günden bu yana 1364 öğrenciye pilotaj eğitimi verdi. Başarılı bir grafik sergileyen Er-Ah, bu ay içinde İstanbul’da şube açmaya  hazırlanıyor.

Teori eğitimlerini Antalya’da, uçuş eğitimlerini Isparta Süleyman Demirel Havalimanı’nda veren Er-Ah, İstanbul’a uzanıyor. Kasım ayı içerisinde İstanbul Florya’daki merkezini açacak olan Er-Ah, Ocak 2015’te İstanbul’da 4 derslikle teori eğitimlerine başlayacak. 

2009 yılında 7 pilotaj öğrencisi yetiştirerek sektöre giren Er-Ah, süreç içerisinde başarı grafiğini sürekli artırarak o günden bugüne 1364 pilotaj öğrencisine eğitim verdi.  48’i Türk Hava Yolları’nda olmak üzere bugüne kadar mezun ettiği 168 pilotaj öğrencisinden 119’u halen çeşitli havayollarında görev yapan Er-Ah, yüzde 70’lik başarı oranıyla dikkatleri çekti.

SUNEXPRESS ER-AH’I SEÇTİ

Filosunda tamamı Cessna 172 olmak üzere 10 tek motorlu, bir de Seneca V tipi çift motorlu eğitim uçağı bulunduran okul, bugün yılda 70 pilot adayı yetiştirme kapasitesine erişti. Türkiye’nin pilot seçiminde en titiz davranan havayollarından olan Sunexpress Havayolları ile de pilotaj eğitimi için anlaşması bulunan ve 11 kişilik ilk grubu yer dersi eğitiminden sonra uçuş hattına alan Er-Ah, ikinci grubun yer dersi eğitimlerine de başladı. Airporthaber’i ağırlayan Er-Ah Uçuş Okulu’nun sahibi ve Genel Müdürü Erdoğan Cabıoğlu, “ Sunexpress Havayolları ile güzel bir proje başlattık. Eğitim süresi için 14 ay sınır koyduk. Bu sürenin sonunda ilk grubu mezun etmiş olacağız” dedi.

BİR YILDA 12 BİN SAAT UÇTULAR

Antalya ve Isparta’nın uçuş eğitimleri için son derece uygun iki şehir olduğunun altını çizen Cabıoğlu, “ Yazın uçuşlarımızın tamamına yakınını Isparta’dan yapıyoruz. Kışın ise 5 uçağı Antalya’dan 5 uçağı da Isparta’dan uçuruyoruz. Isparta Havalimanı 24 saat açık olduğu için gece uçuşlarını da yapabiliyoruz. Öğrencilerimiz bölgedeki Zafer Bölgesel, Bodrum, Dalaman, Adana, Antalya ve Yenişehir gibi havalimanlarına iniş kalkış yaparak aletli iniş eğitimlerini de alıyorlar. Bölge iklim olarak çok uygun. Kışın kar yağışı olmuyor. Geçen yıl 317 günde 12 bin saat uçuş yaptık. İstanbul’da bu rakam 250 gün civarında. İklim avantajı sayesinde öğrencilerimiz hızlı şekilde uçuşlarını yaparak mezun olabiliyorlar” dedi.

Isparta’da bir de bin metrekarelik uçak bakım hangarına sahip olan Er-Ah, yeni sahip olduğu F bakım yetkisiyle kendi uçaklarına bakım hizmeti verme hakkı da kazandı. Bunun yanı sıra helikopter pilotluğu eğitimleri vermek için de yetki alan okulun önümüzdeki dönemde bu eğitimlere de başlayacağı belirtildi.

İSTANBUL’DA OCAK AYINDA BAŞLIYOR

İstanbul’da açacakları teori eğitimleri merkezinde pilot adaylarına PPL ve ATPL dersleri vereceklerini söyleyen Cabıoğlu, “ Böylelikle İstanbul’da yaşayan öğrenciler teori dersleri için Antalya’ya gelmek zorunda kalmayacak. Bu onlar için çok önemli bir avantaj olacak. Şu an henüz teori dersleri başlamadı ancak başvurulardan oldukça memnunuz. Ocak ayında ders başı yapacağız” diye konuştu.















©AirportHaber

ER-AH İSTANBUL'A UZANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Er Ah Mezun ~ 8 yıl önce
Okul aslında çok başarılı, fakat uçuş hattı çok disiplinsiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik başarısı ~ 9 yıl önce
Er ah teknik başarılı ekibinden Abdullah bey şirketin büyümesinde gözardı edliemez. Çok başarılı cessna 172 adı gibi bilen bir hocamdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THK'dan yakasını zor kurtarmış biri olarak garmin, ils goygoyuna kanmayın arkadaşlar. Nasıl ekstra kitlediklerini, yalaka yada albay çocuğu değilseniz 30 aydan önce mezun olamayacağınızı kimse söylemez. Ben kurtuldum, kalan arkadaşlarımı Allah kurtarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviator ~ 9 yıl önce
Er-Ah uçuş okulunun mezunlarının çoğu ve şuanki adayların bir kısmı askeri pilotlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Erah fiyatlarında indirime giderse cok ogrenci toplar özellikle calışan ve okula devam sorunu olan insanlar çok genelde tarkim e giden bu kesim erah ı büyütür tarkimi batırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lan ~ 9 yıl önce
Hadi biz bu işleri bilmiyoruz. Sunexpress te mi bilmiyor? Tamam er ah kötü de thk çok mu iyi? Veya afa? Veya tarkim? Boşvwrin bu işleri. Atilla Paşa nın pipo kokusu yeter.. Herkes önünden yesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mutlu Pilot ~ 9 yıl önce
Hem THK hemde Er-Ah'ta uçma fırsatı yakalamış biri olarak şunu söyleyebilirim ki, "İyi ki Er-Ah'tayım". THK'da geride bıraktığım arkadaşlarımı Allah kurtarsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kamyoncu cessna 172 ile DA 20 ile Da42 ile ne ILS inden bahsediyorsun acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 9 yıl önce
C172S ile ILS'in kralını yaparsın.Hatta ILS olmayan meydanlarda G1000 sana ILS'i simüle eder.Diğerleri uçak sayılmaz onda haklısın.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar %70 olarak hesaplanmış olan hava yollarında çalışmaya başlayan öğrencilerimiz; ya tamamını (PPL+Gece+PIC+IR+CPL+ME) yada modüllerin çoğunluğunu (Gece+IR+CPL+ME) ER-AH uçuş okulunda almış olan arkadaşlarımızdır. Lütfen bilmeden çamur atmayalım! Diğer kalan 1000 kişinin üzerindekilerin önemli miktarı askerler'den oluşmakta, aynı zamanda bu sayının içinde bir günlük lisans tazeleme ve yenileme eğitimi alanlar ile sadece teorik eğitim alanlar dahi bulunmaktadır. Şeffaflık ve dürüstlük ödün vermediğimiz bir şirket prensibimizdir, lütfen itham ederken daha etik davranalım. Saygılarım ve Sevgilerimle; Mesut SEVİNÇ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TÜRKKUŞU ~ 9 yıl önce
eraha hayırlı olsun.okulların kalıte artırmaları pilotlar için çok iyi.tarafsız yazmakta doğruları ortaya koyar.erahın öğretmen kadrosu 2-3 öğretmenin dışında çok çok eğitimsiz ve yetersizdir bunu mezun öğrencilerde söylemektedir.öğretmen kadrosunu ve öğretmenlerin üçretlerini iyileştirmesi lazımdır.ayjet ve afanın oyuncak ucaklarıylada ilk sırada konuşulması yanlış.THK da ucaklar ve öğretmenler kalıtedir.oradada gruplaşmalar olmasa.genel müdür rarafsız olsa biraz maskesini cıkarıp yalakalara bakmasa.TARKİM uçuş okulu yabancıları çalıştırmasa,uçaklarını değiştirse.2-3 ucağı var öğrenciler korkarak ucmakta.shgm tarihi bu uçaklara artık uçuş izni vermemesi lazımdır.BARIŞ uçuş okuluna bakarsanız.sessiz fakat eğitim ve uçaklarıyla iyi yolda ses getiren güvenilir bir okul.orasıda çok motor ucak eksiğini tamamlaması lazım.sonuç olarak öğrenci araştırmadan ,sormadan herhangi bir okula hemen girmemelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000