16 Mayıs 2010, Pazar 09:50:53

"Diyarbakır bizim için çok önemli"

SunExpress Kurumsal İlişkiler Müdürü Serdar Alyamaç, kendileri için çok önemli bir destinasyon olan Diyarbakır'ı, Türkiye'nin en çok noktasına bağlayan havayolu olduklarını söyledi.
  • ORDAN TERÖRİST DEĞİL SİZİN GİBİ BEYİNLERİ REHABİLİTE EDİLECEK YOLCULAR AKTARMASIZ OLARAK TAŞINIP TEDAVİYE GÖTÜRÜLECEK...
  • Şanlıurfalı arkadaşlar alınmasın ama bence Urfa'ya yapılan havaalanı Diyarbakır'a yapılmalıydı. Diyarbakır'ın trafiği çok daha fazla olmasına rağmen havaalanı çok yetersiz. Küçücük bir apronda çalışmaya çalışan yer ekipleri, küçücük terminale sığmaya çalışan yolcular...
  • artık ordan ne taşıyacaksanız.çok önemlidir umarım.
  • Diyabakır sizn için önemli olabilir.biz vatanseverle için değil.dönemi oraya getirdiniz artık.ordan ne gelirki artık.teröristmi taşıyacaksınız.
  • Meydan meydandır,bu şekilde etnik gözkırpmalar içeren bir yorum iyi düşünülmelidir,reklam kokusu ama asıl zihniyet yanlış.diyarbakırda meydandır hepsi bu
  • Diarbakirin ihtiyaci kaliteli bir apron binasi ve dis hatlarin acilmasi.Kucuk illerin bile avrupayla baglantisi varken Diayrbakirin hala baglanmamasi ne kadar garip.Umarim dhmi,ulastirma bakaligi shgm yapilmasi gereken ve bolgeyi kalkindirip daha rahat etmesine yardimci olacagi bu iki ,nmli temenniyi en kisa zamanda gundemine lir.
  • SUNEXPRESSIN NE AMACLA SON VERDIGI BILINMEYEN antalya kayseri antalya UCUSLARINA 1 HAZIRANDA BASLAYACAK OLAN PEGASUS TESEKKURLER..
  • gerçertekten d.bakırın potansiyeli çok yüksek bursa adana ve yurtdışı seferleri mutlaka olması lazım havaalanı 24 saat çalışma sistemine göre çalışmalıdır.

SunExpress Kurumsal İlişkiler Müdürü Serdar Alyamaç, kendileri için çok önemli bir destinasyon olan Diyarbakır'ı, Türkiye'nin en çok noktasına bağlayan hava yolu olduklarını söyledi. Alyamaç, Diyarbakır Class Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında , Diyarbakır'ı Türkiye'nin 3 büyük kenti olan İzmir, Antalya ve İstanbul ile aktarmasız seferlerle bağladıklarını belirtti.

SunExpress'in 2006 yılında iç hatlara girdiğini ve o günden beri Diyarbakır'a uçtuğunu hatırlatan Alyamaç, 'Diyarbakır'dan Antalya'ya 8, İzmir'e 22 ve İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına 28 olmak üzere haftada toplam 58 karşılıklı sefer düzenliyoruz. Bizim için çok önemli bir destinasyon olan Diyarbakır'ı, Türkiye'nin en çok noktasına bağlayan hava yoluyuz. Diyarbakır'ın havayolu ulaşımına olan talebinin hızla arttığının farkındayız ve bu talebe en iyi şekilde cevap vermeye çalışıyoruz. Diyarbakır'a en kaliteli havayolu hizmetini en ekonomik yoldan sunmaya devam edeceğiz. Amacımız yeni SunExpress'i Diyarbakırlıların 1 numaralı tercihi yapmak" dedi.

SunExpress'in kurumsal kimliğini de anlatan Alyamaç, Sunexpress'in müşterilerine değer katacak yenilikleri arasında çocuk kulübü, yeni catering konsepti içende Diyarbakır surlarının da tanıtıldığı özel 'Hoşgeldiniz' kartları gibi uygulamalar da bulunduğunu bildirdi. Alyamaç, talep olduğu takdirde yaz aylarında Diyarbakır'a ek sefer koyacaklarını da sözlerine ekledi.

"Diyarbakır bizim için çok önemli"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
ORDAN TERÖRİST DEĞİL SİZİN GİBİ BEYİNLERİ REHABİLİTE EDİLECEK YOLCULAR AKTARMASIZ OLARAK TAŞINIP TEDAVİYE GÖTÜRÜLECEK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şanlıurfalı arkadaşlar alınmasın ama bence Urfa'ya yapılan havaalanı Diyarbakır'a yapılmalıydı. Diyarbakır'ın trafiği çok daha fazla olmasına rağmen havaalanı çok yetersiz. Küçücük bir apronda çalışmaya çalışan yer ekipleri, küçücük terminale sığmaya çalışan yolcular...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
artık ordan ne taşıyacaksanız.çok önemlidir umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Diyabakır sizn için önemli olabilir.biz vatanseverle için değil.dönemi oraya getirdiniz artık.ordan ne gelirki artık.teröristmi taşıyacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Meydan meydandır,bu şekilde etnik gözkırpmalar içeren bir yorum iyi düşünülmelidir,reklam kokusu ama asıl zihniyet yanlış.diyarbakırda meydandır hepsi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Diarbakirin ihtiyaci kaliteli bir apron binasi ve dis hatlarin acilmasi.Kucuk illerin bile avrupayla baglantisi varken Diayrbakirin hala baglanmamasi ne kadar garip.Umarim dhmi,ulastirma bakaligi shgm yapilmasi gereken ve bolgeyi kalkindirip daha rahat etmesine yardimci olacagi bu iki ,nmli temenniyi en kisa zamanda gundemine lir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SUNEXPRESSIN NE AMACLA SON VERDIGI BILINMEYEN antalya kayseri antalya UCUSLARINA 1 HAZIRANDA BASLAYACAK OLAN PEGASUS TESEKKURLER..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gerçertekten d.bakırın potansiyeli çok yüksek bursa adana ve yurtdışı seferleri mutlaka olması lazım havaalanı 24 saat çalışma sistemine göre çalışmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000