10 Haziran 2010, Perşembe 08:37:11

YETKİLERİ ASKIYA ALINDI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bir şirketin uçuşlarını durdurup, yetkilerini yetkilerini askıya aldığını duyurdu.
  • Erdoğan hocam mutlaka yanlış anlama var bence Sivil Havacılık Genel Md.lüğünün resmi sitesine baktım orda herhangibir açıklama yok. herhalde bu kadar ciddi bir kurum böyle bir şey olsa önce kendi sitesinde açıklama yapar ayrıca Sivil Havacılık sizin gibi bir değeri üzmez bence Saygılar
  • ERDOĞAN HOCAM BU CAMİANIN DUAYENİDİR. HAVACILIĞI VE UÇUŞ ÖĞRETMENLİĞİNİ MADDİ KAYGI GÖZETMEDEN YAPAN ENDER İNSANLARDANDIR. UMARIM SİVİL HAVACILIK EN KISA ZAMANDA GEREKLİ DÜZELTMEYİ YAPAR HOCAMDA ÇOK SEVDİĞİ ÖĞRENCİLERİNE KAVUŞUR.
  • Erdoğan Hoca'nın Genel Havacılığa olan katkıları inkar edilemez , büyük bir kayıp oldu camia için, üzüldüm
  • Bunca yılını havacılığa vermiş, şovalye gibi bu sektöre hizmet etmekteydi. Hocam, umarım başınızdaki kara bulutlardan bir an evvel kurtulursunuz.
  • Erdoğan Hoca nın birde ticari havacılığı götürdüğü , vergisini verdiği Menekşe Havacılık var.
  • Burak Havacılık aslında tamamen kapatılmalıdır. Kağıt üzerinde "dernek" olması sebebiyle vergi vermeden yıllarca büyük paralar kazanmıştır Erdoğan hoca. Aynı işi yapıp vergi vererek çalışan kurumların günahı nee?

İşte Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan o açıklama:

Genel Müdürlüğümüz tarafından, Burak Sportif Havacılık Kulübü Uçuş Eğitim Organizasyonu'na (FTO) yapılan inceleme ve denetlemeler sonucunda söz konusu organizasyonun uçuşları durdurulmuş, eğitim yetkileri geçici olarak askıya alınmıştır.

YETKİLERİ ASKIYA ALINDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Erdoğan hocam mutlaka yanlış anlama var bence Sivil Havacılık Genel Md.lüğünün resmi sitesine baktım orda herhangibir açıklama yok. herhalde bu kadar ciddi bir kurum böyle bir şey olsa önce kendi sitesinde açıklama yapar ayrıca Sivil Havacılık sizin gibi bir değeri üzmez bence Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ERDOĞAN HOCAM BU CAMİANIN DUAYENİDİR. HAVACILIĞI VE UÇUŞ ÖĞRETMENLİĞİNİ MADDİ KAYGI GÖZETMEDEN YAPAN ENDER İNSANLARDANDIR. UMARIM SİVİL HAVACILIK EN KISA ZAMANDA GEREKLİ DÜZELTMEYİ YAPAR HOCAMDA ÇOK SEVDİĞİ ÖĞRENCİLERİNE KAVUŞUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Erdoğan Hoca'nın Genel Havacılığa olan katkıları inkar edilemez , büyük bir kayıp oldu camia için, üzüldüm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bunca yılını havacılığa vermiş, şovalye gibi bu sektöre hizmet etmekteydi. Hocam, umarım başınızdaki kara bulutlardan bir an evvel kurtulursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Erdoğan Hoca nın birde ticari havacılığı götürdüğü , vergisini verdiği Menekşe Havacılık var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burak Havacılık aslında tamamen kapatılmalıdır. Kağıt üzerinde "dernek" olması sebebiyle vergi vermeden yıllarca büyük paralar kazanmıştır Erdoğan hoca. Aynı işi yapıp vergi vererek çalışan kurumların günahı nee?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000