01 Nisan 2016, Cuma 10:26:35

SHGM'nin transfer yasağı başladı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün Nisan-Ağustos arasında yasakladığı uçucu ekip transferi resmen başladı.
  • Asgari cretli FO çalıştırmak. Bu İrport habere vi daha gelirsem ne olayım... Ulan uçmaktan tırsmaya başladım valla
  • TALPA NEREDESİN ???!!!!??????????????
  • Tek bildiği TSE yi desteklemek. NAsıl bir kuruluş bu
  • HADI TALPA KURULDUGUNDAN DONEMDEN BU YANA HİÇBİRSEY YAPMADIN. BARI İLK DEFA BİR İŞE YARA VE BU TALİMATLA İLGİLİ OLARAK CIKIP BIR BEYANATTA BULUNUN. BILINKI BUNU YAPMASSANIZ, VARLIGINIZIN SIDDETLI OLARAK TARTISILDIGI DUSUNULDUGUNDE, ARTIK DUSUNCELERIMIZI TERSINE CIKARACAK BIR EYLEMDE BULUNUN LUTFEN.
  • yorum yazacaktım, yorumu okur beni cezalandırılar, korkağız biz, yalnız şunu hatırlatmak isterim bu ve bunun gibi hukuksuz uygulamaları çıkaranlar; başkalarının, bu ve başka konularda çıkardığı hukuksuz uygulamalar, gelecekte sizin çocuklarınıza uygulanacak, açtığınız bu kapıdan. çocuklarınız size lanet okuyacak
  • SHGM'miz: Bir ayda 110 saat ucusa izin veriyor Standbylarimizin görev olarak sayilmamasina izin veriyor, Standby'den sonra dinlenme süresiz baska bir ucus göreve baslamamiza izin veriyor. Off günden bir önceki aksam eve gece gelip ve off günün bitiminde gece yarisi tekrardan ucusa gidilmesine (cakma off) izin veriyor Sirketlerimizin yeni pilotlardan 100 bin TL tip egitim parasi talep etmesine ve cok büyük bir psikolojik baski altinda kalmasina izin veriyor Saka gibi is sözlesmelere izin veriyor, Lokal dinlenme gecesiz üst üste gece ucuslarin gerceklestirilmesine izin veriyor Ucus personelin hem SAW hem IST'in ana üs olarak sayilmasina izin veriyor Off günlerimizin sürekli degismesine izin veriyor Hastalandigimizda her gün acile gitmek zorunda olmamizina izin veriyor, Bir günde 6 bacak ucus yapilmasina izin veriyor, Liste daha da uzun olabilir, fakat, SHGM böyle bir yasagi ucus emniyet sebeplerden dolayi getirdigine inanamiyorum sahsen.
  • Modern çağ kölelik uygulaması, insan haklarına aykırı, anayasaya aykırı. Sadece TR ve benzeri insan haklarına zerre değer verilmeyen ülkelerde olabilecek bir uygulama.
  • ya söyleyin ben gerizekalı mıyım he? söyleyin bi?!?! aaa
  • Haddini aşan bir uygulama. Bırak Anayasa Mahkemesini, en basit Bölge İdare Mahkemesi bile ilk başvuruda bozar.
  • Gazetecilere ve Doktorlara da transfer yasağı gelsin.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün Nisan-Ağustos arasında yasakladığı uçucu ekip transferi resmen başladı.

Bir genelge yayınlayan ve 1 Nisan'dan başlayarak Ağustos ayı sonuna kadar havayolu şirketleri arasında uçucu ekiplerin yer değiştirmesini yasaklayan SHGM, uçuş emniyetine ve dinlenme sürelerine vurgu yapmıştı.

Bugünden başlayarak Ağustos ayının sonuna kadar şirketler arasında uçucu ekip gecişi yapılamayacak.

2015 yılının sonunda yasağı genelgeyle duyuran SHGM, yaz sezonunu kapsayan Nisan-Ağustos ayları arasında şirketlerin birbirinden ekip transferini yasaklamıştı.

SHGM'nin transfer yasağı başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

Bekir ~ 8 yıl önce
Asgari cretli FO çalıştırmak. Bu İrport habere vi daha gelirsem ne olayım... Ulan uçmaktan tırsmaya başladım valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adalet ~ 8 yıl önce
TALPA NEREDESİN ???!!!!??????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 8 yıl önce
Tek bildiği TSE yi desteklemek. NAsıl bir kuruluş bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TALPA ~ 8 yıl önce
HADI TALPA KURULDUGUNDAN DONEMDEN BU YANA HİÇBİRSEY YAPMADIN. BARI İLK DEFA BİR İŞE YARA VE BU TALİMATLA İLGİLİ OLARAK CIKIP BIR BEYANATTA BULUNUN. BILINKI BUNU YAPMASSANIZ, VARLIGINIZIN SIDDETLI OLARAK TARTISILDIGI DUSUNULDUGUNDE, ARTIK DUSUNCELERIMIZI TERSINE CIKARACAK BIR EYLEMDE BULUNUN LUTFEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
korkak ~ 8 yıl önce
yorum yazacaktım, yorumu okur beni cezalandırılar, korkağız biz, yalnız şunu hatırlatmak isterim bu ve bunun gibi hukuksuz uygulamaları çıkaranlar; başkalarının, bu ve başka konularda çıkardığı hukuksuz uygulamalar, gelecekte sizin çocuklarınıza uygulanacak, açtığınız bu kapıdan. çocuklarınız size lanet okuyacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 8 yıl önce
SHGM'miz: Bir ayda 110 saat ucusa izin veriyor Standbylarimizin görev olarak sayilmamasina izin veriyor, Standby'den sonra dinlenme süresiz baska bir ucus göreve baslamamiza izin veriyor. Off günden bir önceki aksam eve gece gelip ve off günün bitiminde gece yarisi tekrardan ucusa gidilmesine (cakma off) izin veriyor Sirketlerimizin yeni pilotlardan 100 bin TL tip egitim parasi talep etmesine ve cok büyük bir psikolojik baski altinda kalmasina izin veriyor Saka gibi is sözlesmelere izin veriyor, Lokal dinlenme gecesiz üst üste gece ucuslarin gerceklestirilmesine izin veriyor Ucus personelin hem SAW hem IST'in ana üs olarak sayilmasina izin veriyor Off günlerimizin sürekli degismesine izin veriyor Hastalandigimizda her gün acile gitmek zorunda olmamizina izin veriyor, Bir günde 6 bacak ucus yapilmasina izin veriyor, Liste daha da uzun olabilir, fakat, SHGM böyle bir yasagi ucus emniyet sebeplerden dolayi getirdigine inanamiyorum sahsen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shgm ~ 8 yıl önce
Shgm asgari ücretle fo çalışmasına izin veriyor. Shgm hiç bir işeyaramıyor. Yıldırım başkanın eski günlerini istiyoruz
Kölelik. ~ 8 yıl önce
Modern çağ kölelik uygulaması, insan haklarına aykırı, anayasaya aykırı. Sadece TR ve benzeri insan haklarına zerre değer verilmeyen ülkelerde olabilecek bir uygulama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
malasker ~ 8 yıl önce
ya söyleyin ben gerizekalı mıyım he? söyleyin bi?!?! aaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YASALARA AYKIRI ~ 8 yıl önce
Haddini aşan bir uygulama. Bırak Anayasa Mahkemesini, en basit Bölge İdare Mahkemesi bile ilk başvuruda bozar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her meslek ~ 8 yıl önce
Gazetecilere ve Doktorlara da transfer yasağı gelsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çözüm. ~ 8 yıl önce
Çözümünüz bu mu? Bize köle muamelesi yapılıyorsa çözümü başkalarına da aynı muamelenin yapılması mi? Bu mantıkla bir yere varılmaz. Üzücü.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000