17 Nisan 2009, Cuma 15:39:34

SHGM'DEN ÜLTİMATOM

Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru tüm sektörü bugün Ankara’da toplayarak adeta ültimatom niteliğinde uyarılarda bulundu. Toplantıya 100'ün üzerinde havacılık yöneticisi katıldı.
  • TÜRK SİVİL HAVACILIĞINDA KURALLAR HEP SONRADAN, İNSAN FAKTÖRLERİ HEP SORUNLARDAN SONRA AKLA GELİR. HİÇ DEĞİŞMEZ.SN. ARIDURU BU İŞLER TAAAA ANKARADAN OLMAZ!! EMİN OLUN OLMAZ. HAVACILIK İSTANBULDA, OTORİTE ANKARADA!! ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞMIŞ HER BİRİMDEN KENDİNİ İSPAT ETMİŞ 2-3'ER TANE PROFESYONEL PERSONEL ALIN, BUNLARI GÜZELCE BİR SHGM EĞİTİMİNDEN GEÇİRİP, YANINA KATACAĞINIZ YİNE 3-5 TANE SİVİL HAVACILIK PERSONELİ İLE ŞANINA YAKIŞIR BİR OFİS VE PARADAN KAÇMAYARAK TÜM SOSYAL HAKLARI VE YETERLİ MAAŞLARIYLA SIKI BİR KADRO OLUŞTURUN. O KADROYA NE YAPACAĞINI SÖYLEMENİZE BİLE GEREK YOK . EKONOMİK/SOSYAL SORUNU OLMAYAN BU KADRO OLABİLECEK HER KÖTÜ ŞEYİN BİLİNCİYLE KİMSEYE "YANLIŞI"I YAPTIRMAZ. O ZAMAN FARKI HEPBERABER FARKEDERİZ.
  • TK İÇİN 1 NİSAN 2008 DE ÇOK BÜYÜK BİR CEZA KESİLMİŞTİ AMA BENCE SHGM CEZALARI ARTTIRMALI MALESEF BİZ CEZA OLMADAN DOĞRU İŞLER YAPAMIYORUZ
  • bunca olanlara rağmen, hala bir kalite md. problemi yaşayan TK'nın yaptıklarına bir ceza kes görelim, ondan sonra arkanda durmayan namerttir, aksi takdirde sende hükümetin maşasısın diyeceğim Arıduru... Ya vezir olursun yada rezil
  • helal olsun.ne gürlemiş ama sn.gn.müdürüm.özellikle kaza-kırım raporlarındaki performans ve becerilerinizle takdirle izleniyorsunuz.
  • Sadece THY demi kalite md. problemi var ! Hala birçok şirkette, ingilizcesi ve kalite konusunda bilgisi eksik, Kaliteciler! çalışıyor. Böyle kalite anlayışına, böyle kaliteli şirket !!! Kalitecinin torpillisi olmaz.
  • Ben buradan yorum yazan arkadaşlarıma seslenmek istiyorum, yorum nedir önce kendi kendinize bir sorun lütfen. Bir insan bilmediği veya yarım bildiği konular hk da konuşmaz, çenesini kapamasını bilir. Bildiği hususlar da da az ve öz konuşur ve yaptığı yorumlarla karşındakini incitmez. Lütfen bazı yazı kurallarına uyalım beyler. Maşallah herkes havacı, herkes pilot kesilmiş haberimiz yok. Allah nazardan saklasın sizi.
  • Kazancının %99 unu cebine at, kış aylarında personeline eziyet çektir, Lisan sız, Lisans sız personel çalıştır, denetlemelerde üçkağıd yap, batmak için şirket kur, sonrada SHGM, baskılarıyla turizmi baltalıyor abi, diye ağla. Geçti o lale devri, sür eşeğini niğdeye şimdi. Sayın Arıduru lütfen peşlerini bırakmayın.
  • Korler sagirlar birbirini agirlar! Bu haberi yorumlamaya yeter sanirim...
  • En büyük THY digerlerine yorum yapmayacagim. Herkes yerini bilsin o kadarrr..
  • Önce THY e SHGM nin prosedürlerine uygun bir Kalite Başkanını bir yıldır hala nasıl atatamadığını bir açıkla da ondan sonra Özel sektöre fırça at,

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bugün hareketli dakikalara sahne oldu. Günler öncesinden AirportHaber’in duyurduğu geniş katılımlı toplantı bugün DLH’ın toplantı salonunda gerçekleşti.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru başkanlığında yapılan toplantıya havayolu şirketleri genel müdürlerinin tamamına yakını ile havayolu şirketlerinin sorumlu yöneticileri de katıldı. Toplantıda öncelikle sektörün turizm sezonu öncesinde sorunlarının olup olmadığı gözden geçirildi.

Sektör temsilcilerinin Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru’ya birçok Avrupa ülkesi şirketlerinde iyi durumda oldukları yönünde bilgi verdikleri ifade edilirken Ali Arıduru’nun havayolu şirketlerine önemli uyarılarda bulunduğu ifade edildi. Edinilen bilgiye göre Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru’nun “Ayağınızı denk alın. İşinizi doğru yapın. İşini doğru yapmayanı kapatma dahil her türlü cezai müeyyide ile karşı karşıya bırakırım” dediği belirtiliyor.

Toplantı ile ilgili Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden de bir açıklama bekleniyor.

SHGM'DEN ÜLTİMATOM

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 15 yıl önce
TÜRK SİVİL HAVACILIĞINDA KURALLAR HEP SONRADAN, İNSAN FAKTÖRLERİ HEP SORUNLARDAN SONRA AKLA GELİR. HİÇ DEĞİŞMEZ.SN. ARIDURU BU İŞLER TAAAA ANKARADAN OLMAZ!! EMİN OLUN OLMAZ. HAVACILIK İSTANBULDA, OTORİTE ANKARADA!! ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞMIŞ HER BİRİMDEN KENDİNİ İSPAT ETMİŞ 2-3'ER TANE PROFESYONEL PERSONEL ALIN, BUNLARI GÜZELCE BİR SHGM EĞİTİMİNDEN GEÇİRİP, YANINA KATACAĞINIZ YİNE 3-5 TANE SİVİL HAVACILIK PERSONELİ İLE ŞANINA YAKIŞIR BİR OFİS VE PARADAN KAÇMAYARAK TÜM SOSYAL HAKLARI VE YETERLİ MAAŞLARIYLA SIKI BİR KADRO OLUŞTURUN. O KADROYA NE YAPACAĞINI SÖYLEMENİZE BİLE GEREK YOK . EKONOMİK/SOSYAL SORUNU OLMAYAN BU KADRO OLABİLECEK HER KÖTÜ ŞEYİN BİLİNCİYLE KİMSEYE "YANLIŞI"I YAPTIRMAZ. O ZAMAN FARKI HEPBERABER FARKEDERİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TK İÇİN 1 NİSAN 2008 DE ÇOK BÜYÜK BİR CEZA KESİLMİŞTİ AMA BENCE SHGM CEZALARI ARTTIRMALI MALESEF BİZ CEZA OLMADAN DOĞRU İŞLER YAPAMIYORUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bunca olanlara rağmen, hala bir kalite md. problemi yaşayan TK'nın yaptıklarına bir ceza kes görelim, ondan sonra arkanda durmayan namerttir, aksi takdirde sende hükümetin maşasısın diyeceğim Arıduru... Ya vezir olursun yada rezil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
helal olsun.ne gürlemiş ama sn.gn.müdürüm.özellikle kaza-kırım raporlarındaki performans ve becerilerinizle takdirle izleniyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sadece THY demi kalite md. problemi var ! Hala birçok şirkette, ingilizcesi ve kalite konusunda bilgisi eksik, Kaliteciler! çalışıyor. Böyle kalite anlayışına, böyle kaliteli şirket !!! Kalitecinin torpillisi olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben buradan yorum yazan arkadaşlarıma seslenmek istiyorum, yorum nedir önce kendi kendinize bir sorun lütfen. Bir insan bilmediği veya yarım bildiği konular hk da konuşmaz, çenesini kapamasını bilir. Bildiği hususlar da da az ve öz konuşur ve yaptığı yorumlarla karşındakini incitmez. Lütfen bazı yazı kurallarına uyalım beyler. Maşallah herkes havacı, herkes pilot kesilmiş haberimiz yok. Allah nazardan saklasın sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kazancının %99 unu cebine at, kış aylarında personeline eziyet çektir, Lisan sız, Lisans sız personel çalıştır, denetlemelerde üçkağıd yap, batmak için şirket kur, sonrada SHGM, baskılarıyla turizmi baltalıyor abi, diye ağla. Geçti o lale devri, sür eşeğini niğdeye şimdi. Sayın Arıduru lütfen peşlerini bırakmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Korler sagirlar birbirini agirlar! Bu haberi yorumlamaya yeter sanirim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
En büyük THY digerlerine yorum yapmayacagim. Herkes yerini bilsin o kadarrr..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Önce THY e SHGM nin prosedürlerine uygun bir Kalite Başkanını bir yıldır hala nasıl atatamadığını bir açıkla da ondan sonra Özel sektöre fırça at,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000