13 Mart 2008, Perşembe 09:24:43

SHGM'den bir İMZA daha!

Yurtdışı uçuşların arttırılması amacıyla ikili müzakerelerini tüm hızıyla sürdüren SHGM, yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Peki SHGM nasıl bir anlaşmaya imza attı? İşte ayrıntınlar...

Yurtdışı uçuşların arttırılması ve yeni dış hat uçuş noktalarının oluşturulması amacıyla ikili müzakerelerini sürdüren SHGM, Avusturya heyeti ile yaptığı havacılık görüşmelerini tamamladı.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru başkanlığında Ankara’da gerçekleştirilen müzakerelerde, iki ülke arasındaki uçuş noktalarının arttırılması konusunda mutabakata varıldı.

Mevcut anlaşmanın günün şartlarına göre revize edilmesi amacıyla bir araya gelen Türk ve Avusturya Sivil Havacılık Otoriteleri, 11 Mart 2008 tarihinde imzaladıkları mutabakat zaptı ile, İzmir ve Salzburg’u iki ülke arasındaki yeni uçuş noktaları olarak belirledi.

Türkiye’de İstanbul ve Ankara olan mevcut tarifeli sefer noktalarına İzmir eklenirken, Avusturya’da Viyana olan sefer noktasına Salzburg ve daha sonra belirlenecek bir noktanın ilave edilmesine karar verildi.

SHGM'den bir İMZA daha!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000