30 Mayıs 2008, Cuma 08:10:59

SHGM'den bir anlaşma daha

Türkiye ve Yeni Zelanda, karşılıklı uçak seferlerinin düzenlenmesi ve sivil havacılığın diğer alanlarında işbirliği yapılması amacıyla İkili Hava Ulaştırma Anlaşması imzaladı.
  • hiç hakaret içermeyen, gerçekleri yansıtan yorumları da hoşunuza gitmediği için yayınlamıyorsunuz o halde sizin de sitenizin de canı cehenneme
  • Bu atilim için tebrikler.Umarim ikili anlasmalarin devami gelir.Ayrica umarim THY long haul uçuslarini gelistirir.AHL konumu açisindan HUB için çok avantajli bir noktada
  • Belki bu anlasma ile Turkiye-Avustralya ve Yeni Zelanda arasinda hava koprusu kurulabilir. Umidim THY'nin uzun menzilli filosunu guclendirdikten sonra seferlere baslamasidir.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru ve Yeni Zelanda Heyet Başkanı John Macilree tarafından 28 Mayıs 2008 tarihinde Ankara’da imzalanan anlaşma ile Türkiye’nin İkili Hava Ulaştırma Anlaşması yaptığı ülke sayısı 90’a ulaştı.

Anlaşmaya göre, taraflar her iki ülkede birden fazla havayolu şirketini tarifeli sefer düzenlemek için tayin edebilecek, bu havayolu işletmeleri Türkiye ve Yeni Zelanda’daki tüm noktalara uçuş gerçekleştirebilecek ve karşı tarafın havayolu işletmeleri ile ortak uçuş düzenleyebilecek.

Sivil Havacılık Yetkilileri ayrıca, yer hizmetleri, uçak bakım, eğitim, mühendislik ve diğer teknik konularda iki ülke arasında yakın işbirliği sağlanması için mutabakata vardı.

Suriye, Sri Lanka, Avusturya, Kırgızistan, Singapur, Bahreyn, Rusya, İran ve Özbekistan’ın ardından Yeni Zelanda ile gerçekleştirilen müzakereler ile birlikte SHGM’nin bu yıl içinde havacılık müzakeresinde bulunduğu ülke sayısı 10’a yükseldi.

SHGM

 

SHGM'den bir anlaşma daha

Yorumlar

cingoz ~ 16 yıl önce
hiç hakaret içermeyen, gerçekleri yansıtan yorumları da hoşunuza gitmediği için yayınlamıyorsunuz o halde sizin de sitenizin de canı cehenneme

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Check ~ 16 yıl önce
Bu atilim için tebrikler.Umarim ikili anlasmalarin devami gelir.Ayrica umarim THY long haul uçuslarini gelistirir.AHL konumu açisindan HUB için çok avantajli bir noktada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HE ~ 16 yıl önce
Belki bu anlasma ile Turkiye-Avustralya ve Yeni Zelanda arasinda hava koprusu kurulabilir. Umidim THY'nin uzun menzilli filosunu guclendirdikten sonra seferlere baslamasidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000