29 Eylül 2009, Salı 20:25:16

SHGM'DEN AKŞAM SEFASI

ICAO’nun ilkini geçtiğimiz yıl Dubai'de düzenlediği ICAN'08 Havacılık Müzakereleri Konferansı'nın ikincisi, Türk Sivil Havacılığı'nda yaşanan gelişmelere paralel olarak bu yıl İstanbul'da dün start aldı, 1. günün sonunda katılımcılar akşam yemeğinde de bir araya geldiler.
  • ULUSLARARASI BIR TOPLANTININ TURKIYEDE OLMASI VEDE ISTANBULDA OLMASI GURUVERICI BIR DURUM. MESELENIN HAVACILIK BOYUTU OLMASI ITIBARI ILE VE HAVACILIK SEKTORUNUN TEPE NOKTASI SIVIL HAV.GEN. MUDURLUĞUNUN TURKIYE ADINA YUKSEK GONULLULUK GOSTERIP YABANCI MISAFIRLERI EN IYI YERDE AGIRLAMASI COK ISABETLI OLMUS. TEBRIKLER SAYIN GEN.MUDUR
  • Kokuya bile dayanamazlar. Pasta ile limonata vardır kesin
  • Ne rakı içmişlerdir ama :))

28 Eylül-02 Ekim 2009 tarihlerinde gerçekleşecek olan ICAN'09, 56 ülkeden yaklaşık 200 temsilcinin katılımıyla dün İstanbul Swissotel’de başladı.

Bu organizasyonda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ilk anlaşmasını imzaladı. Böylece, Türkiye ile Lübnan ikili müzakereler konusunda anlaşmış oldu.

Aynı günün akşamında katılımcılara Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından Yeniköy Sait Halimpaşa Yalısı'nda bir akşam yemeği verildi.

GECENİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN...

SHGM'DEN AKŞAM SEFASI

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
ULUSLARARASI BIR TOPLANTININ TURKIYEDE OLMASI VEDE ISTANBULDA OLMASI GURUVERICI BIR DURUM. MESELENIN HAVACILIK BOYUTU OLMASI ITIBARI ILE VE HAVACILIK SEKTORUNUN TEPE NOKTASI SIVIL HAV.GEN. MUDURLUĞUNUN TURKIYE ADINA YUKSEK GONULLULUK GOSTERIP YABANCI MISAFIRLERI EN IYI YERDE AGIRLAMASI COK ISABETLI OLMUS. TEBRIKLER SAYIN GEN.MUDUR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kokuya bile dayanamazlar. Pasta ile limonata vardır kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne rakı içmişlerdir ama :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000