26 Haziran 2008, Perşembe 10:38:35

SHGM’DE DEĞİŞİM RÜZGÂRI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’a taşınacağı tartışılırken, SHGM’nin Ankara’daki binası baştan aşağı yenilendi. Tasarım ise Havaalanları Daire Başkanı Cemil Acar’a ait.
  • Sayın genelmüdürüm hayırlı olsun. geçbile kaldınız orası TC nin yeri yani bizim yerimiz en iyisine laaiktir. oraya dünyanın heryerinden insanlar geliyor. zaten meyve veren ağacı taşlarlar. kedinin eli ulaşmadığı et mundardır.
  • Sektörün otoritesininde çalışanlarında sektörün diğer kesimleri gibi insani,temiz,bakımlı ve modern bir yerde çalışmaya hakkı var.Tabiki özlük haklarıda iyileşmeli.ama yapılan güzel çalışmalarıda alkışlamak gerekiyor.güzel insanlar güzel mekanlara layıktır.
  • Türkiyemizin Dünyaya açılan kapılarından biri olan SHGM nin eski bakımsız darmadağın halinden kurtulup Ülkeye yakışır hale gelmesi gurur verici.ellerinize sağlık
  • Personel aşırı çalışmaktan bitap düşmüş hem de aldığı üç kuruş maaş. Biz SHGM çalışanları olarak binanın yenilenmesini değil, özlük haklarımızın iyileştirilmesini izliyoruz. Kurumdaki üniversite mezunu kaliteli personel bir işçinin yarısı kadar maaş alıyor. Bina yenilense kaç yazar, insanlar mutsuz olduktan sonra...
  • başında olsa da bir bulut korusa seni güneşten. ama sen onu anlasaydın söylemezdin böyle
  • azcık bilginiz olsa orda dururmusunuz hiç
  • Umarım binaya gösterdikleri özeni Türk Sivil Havacılığınada gösterirler..........

İstanbul’ a taşınması gündemde olan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün Ankara’daki binası iki aylık çalışmanın ardından yepyeni bir görünüme kavuştu. Genel Müdürlük binasına adımınızı attığınız anda hissedilen değişimin mimarı ise SHGM Havaalanları Daire Başkanı Cemil Acar. Aynı zamanda Yüksek Mimar olan Acar’ın tasarımıyla yenilenen SHGM binası, modern bir kamu kurumu binası görünümü sergiliyor.

 

Şık ve modern şekilde tasarlanan, bütün malzemelerin Devlet Malzeme Ofisi’nden temin edildiği SHGM binasının yenilenmesi için 200 bin YTL harcandığı öğrenildi.

 

Soğuk devlet daireleri imajından kurtulan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, misafirlerini artık bu modern yüzü ile karşılayacak.

 

Shgm

Shgm

Shgm

SHGM’DE DEĞİŞİM RÜZGÂRI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

KARSLI ~ 16 yıl önce
Sayın genelmüdürüm hayırlı olsun. geçbile kaldınız orası TC nin yeri yani bizim yerimiz en iyisine laaiktir. oraya dünyanın heryerinden insanlar geliyor. zaten meyve veren ağacı taşlarlar. kedinin eli ulaşmadığı et mundardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalitemd ~ 16 yıl önce
Sektörün otoritesininde çalışanlarında sektörün diğer kesimleri gibi insani,temiz,bakımlı ve modern bir yerde çalışmaya hakkı var.Tabiki özlük haklarıda iyileşmeli.ama yapılan güzel çalışmalarıda alkışlamak gerekiyor.güzel insanlar güzel mekanlara layıktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrik ~ 16 yıl önce
Türkiyemizin Dünyaya açılan kapılarından biri olan SHGM nin eski bakımsız darmadağın halinden kurtulup Ülkeye yakışır hale gelmesi gurur verici.ellerinize sağlık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özlük Hakları ~ 16 yıl önce
Personel aşırı çalışmaktan bitap düşmüş hem de aldığı üç kuruş maaş. Biz SHGM çalışanları olarak binanın yenilenmesini değil, özlük haklarımızın iyileştirilmesini izliyoruz. Kurumdaki üniversite mezunu kaliteli personel bir işçinin yarısı kadar maaş alıyor. Bina yenilense kaç yazar, insanlar mutsuz olduktan sonra...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bacon ~ 16 yıl önce
başında olsa da bir bulut korusa seni güneşten. ama sen onu anlasaydın söylemezdin böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7878 ~ 16 yıl önce
azcık bilginiz olsa orda dururmusunuz hiç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Umarım binaya gösterdikleri özeni Türk Sivil Havacılığınada gösterirler..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000