23 Ekim 2009, Cuma 16:08:47

SHGM DURUMA EL KOYDU!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda faaliyet gösteren Met Air uçuş okulunun ruhsatı askıya alındı. İki balon ve iki genel havacılık işletmesine ön izin, bir genel havacılık işletmesine ise ruhsat verildi.
  • shgm uyumaaaaa.alooooooooooooooooo
  • Sayın SHGM yöneticileri Genel Müdürlüğünüzün belediye zabıtasından farkı kalmamış galiba. Bunca insan mağdur olana kadar neredeydiniz? Gerçi hala yoksunuzda. Bu ülkede kazık yememek için herkes herşeyi kendisimi denetlemek zorunda veya bu mümükünmü? Bari havacılık gibi hasas bir meselede bu böyle olmasın
  • metzede 3 cevabına teşekkürler daha 2 gün önce en yetkili kişiden okulun satılmadıgına dair duyum aldım şuda olabilir ögrencilerden saklıyor olabilirler sen haklı olabilirsin avukatlarınız araştırsın sonuçta bu okulun satışından para alınmışsa sizinde egitim ucretiniz okul adına ödendi eski sahibi hem ögrenciden alacak hem egitim vermeyecek hemde okuldanpara kazanacak hukukcu degilim ama paranızı güçte olsa alırsınız gibi geliyor
  • geçmiş olsun..çok üzüldüm durumunuza...yaaa bu adamları bir araştırsydınız yaaa bu işe girmeden önce...artık kimseye güvenilmiyor bu ülkede...ne olacak şimdi durumunuz?
  • okul satıldı ve isim degistirerek hava taksi olarak devam edecek . okul sahibi ise simulator u yada simulatorleri turk kusu na , ucaklar ise yeni aliciya veriliyor bunun karsiliginda ise 1 milyon aliyor . egitim faaliyetleri devam etmeyecek . kibris li bir grup satin almistir . ayrica bir arkadas SHGM ye verilen teminattan sozetmis , ortada teminat falan yok arkadaslar .
  • hayır okul satılmadı daha doğrusu satılamadı. Bu arada benim anlamadığım shgm 4ayda ruhsatı askıya aldı? acaba öğrenci pilotlar ne olacak.bununla ilgili herhangi bir çalışması var mı? ben size söylemiştim diyen arkadaş sen durumu farketmeden çok daha önce farkettik biz herşeyi ama çok geçti.
  • metzede arkadasım bir milyon dolara satıldı diye yazmışsın okul satılmadı biliyorum haberi olan varsa cevap yazsın teşekkürler
  • Hıııııııı :) SHGM duruma el koydu da bişey oldu sanki :)
  • artık bu sektörde namuslu adamlar sınırlı sayıda kalmış arkadaşlar.çok yazık!
  • Söylüyoruz anlamıyorsunuz. Laf dinlemiyorsunuz. HAdi şimdi gidin paranızı kurtarın bakalım. Du Ha ya da kuyruğunuzu kaptırmayın. Aynı sonu paylaşırsınız.

Ekonomik sorunlar yüzünden öğrencilerine eğitim veremeyen Met Air uçuş okulunun ruhsatı askıya alındı.

Üç eğitim uçağı ve iki simülatörü bulunan Met Air, borçlarını ödeyemediği için haciz kıskacındaydı. Okulda eğitim gören 35 pilot adayı öğrenci de, dolandırıldıklarını öne sürerek Met Air hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

SHGM, tüm bunları göz önünde bulundurarak Met Air’in ruhsatını askıya etti.

Bu arada SHGM, iki balon ve iki genel havacılık işletmesine ön izin, bir genel havacılık işletmesine ise ruhsat verdi.

Royal Balonculuk ve Kapadokya Kaya Balonculuk İşletmeleri’nin işlemleri tamamlanınca balon işletmecisi sayısı 14'e yükselecek.

Side Sportif Havacılık İşletmesine de, genel uçak işletme yönetmeliği kapsamında genel havacılık ruhsatı verildi.

Cömertoğlu Otelcilik ve Ahmet Kızılkaya Havacılık işletmelerine ise asıl ruhsat hazırlıkları için altı ay süre ile ön izin verildi.

SHGM DURUMA EL KOYDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
shgm uyumaaaaa.alooooooooooooooooo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayın SHGM yöneticileri Genel Müdürlüğünüzün belediye zabıtasından farkı kalmamış galiba. Bunca insan mağdur olana kadar neredeydiniz? Gerçi hala yoksunuzda. Bu ülkede kazık yememek için herkes herşeyi kendisimi denetlemek zorunda veya bu mümükünmü? Bari havacılık gibi hasas bir meselede bu böyle olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
metzede 3 cevabına teşekkürler daha 2 gün önce en yetkili kişiden okulun satılmadıgına dair duyum aldım şuda olabilir ögrencilerden saklıyor olabilirler sen haklı olabilirsin avukatlarınız araştırsın sonuçta bu okulun satışından para alınmışsa sizinde egitim ucretiniz okul adına ödendi eski sahibi hem ögrenciden alacak hem egitim vermeyecek hemde okuldanpara kazanacak hukukcu degilim ama paranızı güçte olsa alırsınız gibi geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
geçmiş olsun..çok üzüldüm durumunuza...yaaa bu adamları bir araştırsydınız yaaa bu işe girmeden önce...artık kimseye güvenilmiyor bu ülkede...ne olacak şimdi durumunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
okul satıldı ve isim degistirerek hava taksi olarak devam edecek . okul sahibi ise simulator u yada simulatorleri turk kusu na , ucaklar ise yeni aliciya veriliyor bunun karsiliginda ise 1 milyon aliyor . egitim faaliyetleri devam etmeyecek . kibris li bir grup satin almistir . ayrica bir arkadas SHGM ye verilen teminattan sozetmis , ortada teminat falan yok arkadaslar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hayır okul satılmadı daha doğrusu satılamadı. Bu arada benim anlamadığım shgm 4ayda ruhsatı askıya aldı? acaba öğrenci pilotlar ne olacak.bununla ilgili herhangi bir çalışması var mı? ben size söylemiştim diyen arkadaş sen durumu farketmeden çok daha önce farkettik biz herşeyi ama çok geçti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
metzede arkadasım bir milyon dolara satıldı diye yazmışsın okul satılmadı biliyorum haberi olan varsa cevap yazsın teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hıııııııı :) SHGM duruma el koydu da bişey oldu sanki :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
artık bu sektörde namuslu adamlar sınırlı sayıda kalmış arkadaşlar.çok yazık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Söylüyoruz anlamıyorsunuz. Laf dinlemiyorsunuz. HAdi şimdi gidin paranızı kurtarın bakalım. Du Ha ya da kuyruğunuzu kaptırmayın. Aynı sonu paylaşırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000