25 Nisan 2016, Pazartesi 15:10:09

SHGM akademi kurmak için kolları sıvadı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Türk sivil havacılığının Emniyet Güvenlik ve Eğitim ihtiyacı alanındaki idari kapasitesinin artırılması projesi çerçevesinde akademi kurmak için kolları sıvadı.
  • Duyduk duymadık demeyin dünyada yok olan kominizm Türkiye'de sil baştan yeniden inşa ediliyor THY 'i kullanarak devlet eliyle havacılıkta büyümeden sonra SHGM'yi kullanarak eğitimde büyüme . Iyi de havacılık eğitimi veren 34 üniversite ve bunca eğitim kurumu ne iş yspacakmış? Yaşasın SHGM işi kominizim
  • kadro durumu ve maaş ile ilgili hiçbir bilgi yok mu yani?
  • SHGM SİZ İLK ÖNCE ŞU HATA OLAYINI BİR ÇÖZÜN. ADAMLAR MAHKEMEYİ KAZANMIŞ. ŞİMDİ NE YAPACAKSINIZ. YOK VE GEÇERSİZ SAYDIĞIN HATA SERTİFİKALARINI DİGER KURUMLAR KABUL EDERKEN (DİĞER ÜLKELER) SİZ NASIL OLUYORDA SINAVLARA ŞU TARİHE KADAR TEKRAR GİRMENİZ GEREKİYOR SİYE GENELGE YAYINLADINIZ.KİME DANIŞTINIZ VEYA AKIL HOCANIZ KİM SİZİN. BİRÇOK ARKADAŞIMIZ BU SINAVLARA TEKRAR GİRİYOR. KALDIKİ BİRİLERİDE BUNDAN NEMALANIYOR. VE BUNUN BAŞ SORUMLUSU SİZİNİZ.KENDİ EKSİKLİKLERİNİZİ VE AÇIKLARINIZI SÜREKLİ KAPATMAYA GİZLEMEYE VE ÖRTBAŞ ETMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ. THY Kİ TEKNİSYENLERDE BU MODÜLLERDEN SORUMLU DEĞİLMİ? SİZ NASIL KALDIRTDINIZ BU MODÜLERİ? SHY DEN YANİ SİZDEN BİRİLERİ İSTASYON İSTASYON GEZDİ. LİSANSLARI TOPLADI. SINIRLAMALARI KALDIRDI ERTESİ GÜN TEKRAR LİSANLARI DAĞITTI. BU NU HERKEZ BİLİYOR. ESAS HATAAAAA SİZİNİZ SAYIN ÇOK BİLMİŞ KENDİ BAŞINA BUYRUK KURUM. BU HATA OLAYI İLE İLGİLİ BİRİNİZ AÇIKLAMA YAPSIN.
  • adam world excel programını bilme şartı koymayı ihmal etmemiş ya :D
  • Sevgili arkadaslarim; Thy de A320 de sorumlu kaptanim. Sabancinin sirketindede calistim. Kabin kokpit teknik vs arasindaki cekisme insan olmanin ruhuna ters. Hepimiz ayni ucakta kader birligi yapiyoruz. Sahsen ekibimdeki tum üyeleri öz kardeşim yada kızkardeşim olarak görüyorum. Böyle çiğ yorumlar insanlığa yakışmıyor.
  • Ülkemin resmi dili türkçe .. bu neyin kafası ..... yoksa türkçe yerine resmi dil ingilizce mi oldu .. anayasa daha değişmedi ( bunu yapan resmi bir kurum ise vay halimize ...) ettimi 2. Hataları .. dron konusu birde bu .....
  • hadi hayırlısı, 3-4 bin TL maaşla memur çalıştıran kuruma kaç kişi başvuracak bakalım. Niteliklilerden bahsediyorum yoksa işsiz çok memlekette, havacılık bilmeyen bi dünya insan başvurur başımıza eğitmen kesilir
  • ee dil belgesi kuralı yok o zaman hepimiz başvurabiliriz yani...
  • ortalama ne kadar maas verir ki ???
  • Çok böbürlenen kabin memurları başvursunlar bakalım çapları yetiyor mu? Bir teknik bir kokpit ekibi olmadığınızı öğreneceksiniz! Sabancı'nın dediği gibi kabin memurlarını 15 günde yetiştiririm.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Türk sivil havacılığının  Emniyet Güvenlik ve Eğitim ihtiyacı alanındaki idari kapasitesinin artırılması projesi çerçevesinde akademi kurmak için kolları sıvadı.

SHGM tarafından hazırlanan ilan ile Türk Sivil Havacılık Akademisi'nde görev yapacak 60 eğitmen adayının eğitimcinin eğitimi programına dahil edileceği duyuruldu.

İlk eğitim grubunun Haziran ayı sonunda İstanbul'da eğitimlere başlayacağı açıklanırken SHGM'nin, eğitim kadrosunda yer almak isteyen adaylarda aradığı özellikler ise şöyle:

SHGM akademi kurmak için kolları sıvadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Kominizm ~ 8 yıl önce
Duyduk duymadık demeyin dünyada yok olan kominizm Türkiye'de sil baştan yeniden inşa ediliyor THY 'i kullanarak devlet eliyle havacılıkta büyümeden sonra SHGM'yi kullanarak eğitimde büyüme . Iyi de havacılık eğitimi veren 34 üniversite ve bunca eğitim kurumu ne iş yspacakmış? Yaşasın SHGM işi kominizim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pozisyon ~ 8 yıl önce
kadro durumu ve maaş ile ilgili hiçbir bilgi yok mu yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ~ 8 yıl önce
Ne maaşı yaf araştırdım bu sadece eğitim seni ise almıyor yani sadece eğitim verecek sign nin yetkili eğitmeni ola can ara sıra toplanmasına sohbet muhabbet havacılıkla ilgili türü biri seylet
REZİLLER ~ 8 yıl önce
SHGM SİZ İLK ÖNCE ŞU HATA OLAYINI BİR ÇÖZÜN. ADAMLAR MAHKEMEYİ KAZANMIŞ. ŞİMDİ NE YAPACAKSINIZ. YOK VE GEÇERSİZ SAYDIĞIN HATA SERTİFİKALARINI DİGER KURUMLAR KABUL EDERKEN (DİĞER ÜLKELER) SİZ NASIL OLUYORDA SINAVLARA ŞU TARİHE KADAR TEKRAR GİRMENİZ GEREKİYOR SİYE GENELGE YAYINLADINIZ.KİME DANIŞTINIZ VEYA AKIL HOCANIZ KİM SİZİN. BİRÇOK ARKADAŞIMIZ BU SINAVLARA TEKRAR GİRİYOR. KALDIKİ BİRİLERİDE BUNDAN NEMALANIYOR. VE BUNUN BAŞ SORUMLUSU SİZİNİZ.KENDİ EKSİKLİKLERİNİZİ VE AÇIKLARINIZI SÜREKLİ KAPATMAYA GİZLEMEYE VE ÖRTBAŞ ETMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ. THY Kİ TEKNİSYENLERDE BU MODÜLLERDEN SORUMLU DEĞİLMİ? SİZ NASIL KALDIRTDINIZ BU MODÜLERİ? SHY DEN YANİ SİZDEN BİRİLERİ İSTASYON İSTASYON GEZDİ. LİSANSLARI TOPLADI. SINIRLAMALARI KALDIRDI ERTESİ GÜN TEKRAR LİSANLARI DAĞITTI. BU NU HERKEZ BİLİYOR. ESAS HATAAAAA SİZİNİZ SAYIN ÇOK BİLMİŞ KENDİ BAŞINA BUYRUK KURUM. BU HATA OLAYI İLE İLGİLİ BİRİNİZ AÇIKLAMA YAPSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
world excel ~ 8 yıl önce
adam world excel programını bilme şartı koymayı ihmal etmemiş ya :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yani ~ 8 yıl önce
o kadar çok bilmeyen kişi çalışıyor demek ki shgm'de bu şartı koymayı gerekli görmüşler :)
Kabin kokpit kavgasi cok ayip ~ 8 yıl önce
Sevgili arkadaslarim; Thy de A320 de sorumlu kaptanim. Sabancinin sirketindede calistim. Kabin kokpit teknik vs arasindaki cekisme insan olmanin ruhuna ters. Hepimiz ayni ucakta kader birligi yapiyoruz. Sahsen ekibimdeki tum üyeleri öz kardeşim yada kızkardeşim olarak görüyorum. Böyle çiğ yorumlar insanlığa yakışmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
alttaki yoruma istinaden böyle babacan cevap yazan kaptan, yok böyle tesadüf. peh
captAtillaŞentürk ~ 8 yıl önce
Teknik önce adam gibi bakım yapmasını öğrenecek ondan sonra saygı bekliyecek.Birde bunları uçuruyorlar.Yolcu gibi gidip geliyorlar Crewde tekniğin işi yok!!
captan'a cevap ~ 8 yıl önce
Teknik olmasın uçda görüyüm o beğenmediğin bakımlar sayesinde thy de para kazanıyorsun dünyanın her yerinde çalışan eşitken sizin zihniyetinizde olanlar yüzüne insanlar ayrıştırılıyor
AtillaŞentürk'e ~ 8 yıl önce
Önce pilotlar adam olacak, uçak sistemi nedir hangisi arızadır hangisi değildir ayırmayı bilecek, kabin ekibine sarkıntılık yapmak yerine işini yapmayı öğrenecek, arıza nasıl yazılır onu öğrenecek sonra alacak tekniğin verdiği uçağı paşa paşa uçuracak.
Ali ~ 8 yıl önce
Ülkemin resmi dili türkçe .. bu neyin kafası ..... yoksa türkçe yerine resmi dil ingilizce mi oldu .. anayasa daha değişmedi ( bunu yapan resmi bir kurum ise vay halimize ...) ettimi 2. Hataları .. dron konusu birde bu .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat!! ~ 8 yıl önce
Eğitim EU eğitmenleri tarafından veriliyor ve masrafları yine EU tarafından karşılanıyor. Ayrıca havacılık dili İngilizce maalesef. Dolayısıyla sadece Türkçe olması problem olurdu. Şartlarda zaten ileri seviye İngilizce şartı var.
hayırlısı ~ 8 yıl önce
hadi hayırlısı, 3-4 bin TL maaşla memur çalıştıran kuruma kaç kişi başvuracak bakalım. Niteliklilerden bahsediyorum yoksa işsiz çok memlekette, havacılık bilmeyen bi dünya insan başvurur başımıza eğitmen kesilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
ee dil belgesi kuralı yok o zaman hepimiz başvurabiliriz yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dilli kaşarlı ~ 8 yıl önce
dil dile değmeden dil öğrenilmez zaten geç o belgeleri kardeş...
maas ~ 8 yıl önce
ortalama ne kadar maas verir ki ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Matruşka ~ 8 yıl önce
Çok böbürlenen kabin memurları başvursunlar bakalım çapları yetiyor mu? Bir teknik bir kokpit ekibi olmadığınızı öğreneceksiniz! Sabancı'nın dediği gibi kabin memurlarını 15 günde yetiştiririm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 8 yıl önce
shgm'ye çap mı gerekiyormuş, bir de güzelim mesleğimi bırakıp buna mı gireceğim. ahhahaha. çok sivimlisin cınım.
Matruşka'ya ~ 8 yıl önce
km değilim ama Matruşka sana bi sözüm var, kabinle bu ilanın ne ilgisi var? İngilizcen yok ta anlamadan mı yorum yaptın ne. km rumuzlu arkadaş lafı gediğine koymuş, helal olsun. SHGM'nin verdiği 3-4 milyar maaşa kim dönüp bakar? işsiz güçsüz vasıfsız takımı tabii ki. Havacılığa yön verir bu çaptaki insanlarla sonra.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000