08 Ekim 2008, Çarşamba 19:23:16

SAHNE TATLISES'TE

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık ve turizm içerikli televizyon kanalı Airport TV, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla resmi yayın hayatına bugün başladı.
  • yeni kanalınızın hayırlı olmasını dilerim. umarım kabloludan ya da internetten seyretme imkanımızda en kısa surede olur.. bu arada ibrahim tatlıses in sahne almasınıda eleştirenlere bir anlam veremediimide belirtmek isterim.. niye herşeyin altında bir şey aranıyor ya da sahne alan sanatçının havacılıkla olan bağlantısı sorgulanıyor ki.. ne alaka ?
  • Acaba neden tatlıses?Havacılığın içinden biri olarak Mustafa Sandal da gelebilirdi.Ama cevap açık İbo bu konseri sayesinde TATLISES AIR in airport tv de reklamını yapacak.
  • Havacılık adına yapılan bu önemlı adımı takdırle karsılıyorum. Havacılık sektöründeki gelişmeleri ekranlardan takip etmek gurur verıcı.Bu konuda aırtport tv'yi kutluyorum. Aırport tv'ye yayın hayatında basarılar dılıyor en kısa zamanda Dsmartta görmek istiyorum.
  • Sevgili dostum Ali, yayın hayatının hayırlı uğurlu olmasını dilerken sen ve ekip arkadaşlarını kutlarım.
  • öncelikle kutlarım. kablolu tv de yayın olacak mı çok merak ediyorum. kablolu tv den de izlenebilirse daha geniş kitlelere ulaşılır.
  • Airport TV ye yayın hayatında başarılar diler hayırlı olmasını temenni ederim.Söylemeden geçemeyeceğim sahne tasarımını kim yaptı acaba? Kürsünün şekil ve boyutu pek hoş olmamış daha kibar ve logonun şekline uydurmaya çalışmak yerine tam dikdörtgen bir seçim daha uygun olurdu.Görsel yayıncılıkta bu tip konuların daha hassas ele alınması kanaatindeyim.
  • Sevgili Ali, sen arkadaşlarının kısa sürede çok yol kat ederek geldiğiniz bu noktada sizleri gönülden tebrik ediyorum. Yokluktan böylesine büyük vede güzel bir başarı elde etmeniz gurur verici. İşte azmin başarısı. Hayırlı olsun.
  • her şey tamam ibo eksik yani :))
  • Airport TV tüm Havacilikla ilgilenenler icin Hayirli ve Ugurlu olmasi dilegiyle simdiden iyi yayinlar, iyi yarinlar diliyorum. Saygilar
  • Bu güzel gecede bende sanat müziği sanatçılarımızdan birini beklerdim , havacılık ve İbrahim Tatlıses pek uyumlu olmadı kanımca ...

Türkiye'nin ilk ve tek havacılık ve turizm içerikli kanalı Airport TV, bugün merkez binasında, üst düzey havaclık yöneticilerinin, Bahçelievler Kaymakamı Şevket Cinbir, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, SHGM Genel Müdürü Ali Arıduru, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal ve Cumhuriyet tarihinin en iyi ulaştırma bakanı ünvanını alan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın da katılımıyla, resmi yayın hayatına başladı.

Ve havacılık, tarihe bir not daha ekledi; Airport TV.  

Airport TV'nin gala gecesi, Hilton Convention Center'a davetlilerin yavaş yavaş gelmesiyle birlikte başlıyor.

GÜNCELLENDİ 21:37

Korhan Abay'ın sunuculuğunu yaptığı Airport TV Gala Gecesi tüm hızıyla devam ediyor.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Airport TV Genel Koordinatörü Ali Kıdık, gecenin önemini bir kaç cümleyle özetledi ve sözü Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan'a devretti. İnan, Airport TV projesinin nasıl ortaya çıktığını anlattı. 

Sefa İnan'dan sonra Abay, mikrofonu Yavuz Çizmeci'ye uzatırken. Çizmeci ise sektöre yeni bir bebeğin geldiğini ve tüm havacılık sektörüne hayırlı olmasını temmenni etti ve mikrofonu DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal'a bıraktı.

Birdal, Airport TV'nin tüm havacılık sektörüne hayırlı olmasını diledi ve Airport TV'ye destek vereceklerini belirtti.

Orhan Birdal'dan sonra Korhan Abay, Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru'yu sahneye davet etti.

Arıduru, havacılık sektörünün dününü, bugününü ve yarını değerlendirdi.

Şu anda Airport TV'de yayınlanacak programlar tanıtılıyor.

GÜNCELLENDİ 22:22

İbrahim Tatlıses sahneye çıktı. Demet Akalın'ın uçağıyla ilgili söylediklerine değinen Tatlıses, uçağının pis olması haberlerinin doğruyu yansıtmadığını, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nü ve  havacılık sektörü yanıltmaya yönelik olduğu belirtti.

Airport TV

Airport TV

Airport TV

Korhan Abay

Ali Kıdık

Sefa İnan

Yavuz Çizmeci

Orhan Birdal

Ali Arıduru

İbrahim Tatlıses

SAHNE TATLISES'TE

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

ESKI TOPRAK ~ 16 yıl önce
yeni kanalınızın hayırlı olmasını dilerim. umarım kabloludan ya da internetten seyretme imkanımızda en kısa surede olur.. bu arada ibrahim tatlıses in sahne almasınıda eleştirenlere bir anlam veremediimide belirtmek isterim.. niye herşeyin altında bir şey aranıyor ya da sahne alan sanatçının havacılıkla olan bağlantısı sorgulanıyor ki.. ne alaka ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyboy ~ 16 yıl önce
Acaba neden tatlıses?Havacılığın içinden biri olarak Mustafa Sandal da gelebilirdi.Ama cevap açık İbo bu konseri sayesinde TATLISES AIR in airport tv de reklamını yapacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat SEÇEN ~ 16 yıl önce
Havacılık adına yapılan bu önemlı adımı takdırle karsılıyorum. Havacılık sektöründeki gelişmeleri ekranlardan takip etmek gurur verıcı.Bu konuda aırtport tv'yi kutluyorum. Aırport tv'ye yayın hayatında basarılar dılıyor en kısa zamanda Dsmartta görmek istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.Erhan TURHAN ~ 16 yıl önce
Sevgili dostum Ali, yayın hayatının hayırlı uğurlu olmasını dilerken sen ve ekip arkadaşlarını kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
öncelikle kutlarım. kablolu tv de yayın olacak mı çok merak ediyorum. kablolu tv den de izlenebilirse daha geniş kitlelere ulaşılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Theater ~ 16 yıl önce
Airport TV ye yayın hayatında başarılar diler hayırlı olmasını temenni ederim.Söylemeden geçemeyeceğim sahne tasarımını kim yaptı acaba? Kürsünün şekil ve boyutu pek hoş olmamış daha kibar ve logonun şekline uydurmaya çalışmak yerine tam dikdörtgen bir seçim daha uygun olurdu.Görsel yayıncılıkta bu tip konuların daha hassas ele alınması kanaatindeyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal Demirkanlı ~ 16 yıl önce
Sevgili Ali, sen arkadaşlarının kısa sürede çok yol kat ederek geldiğiniz bu noktada sizleri gönülden tebrik ediyorum. Yokluktan böylesine büyük vede güzel bir başarı elde etmeniz gurur verici. İşte azmin başarısı. Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cem ~ 16 yıl önce
her şey tamam ibo eksik yani :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SZF ~ 16 yıl önce
Airport TV tüm Havacilikla ilgilenenler icin Hayirli ve Ugurlu olmasi dilegiyle simdiden iyi yayinlar, iyi yarinlar diliyorum. Saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih KOZ ~ 16 yıl önce
Bu güzel gecede bende sanat müziği sanatçılarımızdan birini beklerdim , havacılık ve İbrahim Tatlıses pek uyumlu olmadı kanımca ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000