08 Temmuz 2011, Cuma 10:50:30

SAGA’DA UMUTLAR YEŞERİYOR...

Mali kriz nedeniyle uzun süredir zor bir süreç geçiren SAGA Havayolları için yeniden dirilmek için umutlar yeşerecek gibi görünüyor...
  • sana sonuna kadar hak versemde yanıldığını söylemek isterım.... kabil saldırısından sonra bile harcırah almadan oraya yanı dubaıye gıden arkadaşlar var.... bunlara müstahak oluyor aslında......saga üstüne para istese calışıcak adam olur orda......
  • butun personelın alacagı var kımının 5 ay kımının 1 sene ..bırıken gunahlar ınsanların bedduaları kım bılır kac kısının evıne hacız geldı..beddua alan toparlanabılır mı.? cevabını sız verın...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • bu yazılanların aynısını turkuaz kapanırkende okumuştuk eğer bir patron çalışanına para vermiyor ve lüks arabalara biniyorsa kıldığı namazlar ne fayda kul hakkı yeme değil mi ama...hayırlısı olsun..
  • ağustos böceği ile karıncanın fıkrasını okusun diyen örümcek kafalı... ne yazık ki bazı patronlarda senin gibi düşünüyor..zamanın da çok kazandı şimdi ordan idare etsin zihniyet... eyvah ki eyvah .. bu tür zihniyetler le bu memlekette herkesin işi zor..
  • 1 SENELIK ALACAK.COCUK AC.KIRA BIRIKTI---HACIZ KAPIDA .BANKA AVUKATLARI DA HACIZE GELMEKTE NEYMIS 6 SENE PARA VERMIS SAGA BU 1 SENE PARA VERMEMEYI MI GEREKTIRIYOR.CUMAYI KIL NAMAZI KIL YETIM HAKKI YE TURKIYENIN BIR ÖZETIDIR SAGA...!!!!
  • Sayelerinde aç kaldık,hertaraf borç borç borç.....
  • Ne kadar çok sevmeyeniniz varmış....
  • Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler...altınızdaki arabaların 1 tanesini satsanız bizim paralarımızı ödersiniz bizleri aç sefil gezdirmezsiniz,mademki namaz kaçırmıyorsunuz öbür tarafta nasıl hesap vereceksiniz ?KUL HAKKIYLA GELME!!!!!!!!!!!
  • kolot-temel-alioğlu.. lafım sizleredir.. Allah adama sıralı dert verir altından kalkamazsınız.. Bizlerin çektiği acının sıkıntının fazlasını değil aynısını çekmenizi istiyorum.. hersabah banka telefonalrıyla uyanın.. mahkeme kağıtlarını kovalayın.. yüzünüz 1 gram gülmesin.. ne yaptınız be saga ya? personelin hakkını yetim hakkını yediniz.. range roverlar,porshelar,300c ler e doldurcak cok benzin paranız var hala.. ama hakka emeğe ödenecek para yok.. ayrılırken sizle konusmamda yüzünün o ifades; sen kimsin be kardeşim dermiş gibi,yüzünü ekşite ekşite.. ifadeni hala unutamıyorum.. sen yarattın dimi o dagları.. ? sen sıcak yatagında uyurken biz dünyanın nerelerinde ne dertlerle ugrastık,ucalım diye.. yazık.. hakkım haramdır
SHGM, üçüncü uçak için üç ay süre verdi. Şirketi ayakta tutmak için uçak kiralama işlemleri için hummalı bir çalışma sürüyor.

Mali krize inatla direnen SAGA Havayolları’na Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün verdiği üç aylık süre şirket yönetimini rahatlattı. Mevzuat gereği verilen üç aylık süre dolmadan filoda olması gerekn üçüncü uçağı alma görüşmelerine hız veren SAGA yönetimi önemli mesafe kaydetti. SAGA Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Kolot’un AirportHaber’e yaptığı açıklamaya göre görüşmeler son safhaya geldi. Yaklaşık 10 gün içinde üçüncü uçağın anlaşması imzalanacak. Kolot’un verdiği bilgiye göre şirket yoluna devam edecek ve yeniden iyi günlere dönülecek.
 
Şirketin üçüncü uçağı getirebilmesi için 7 Eylül 2011 tarihine kadar süresi bulunuyor.
 
Mali krizin yanında Afganistan’da operasyon yapan uçakların kabin personelinin kaldığı otele Taliban tarafından düzenlenen  saldırıda da bir pilot hayatını kaybetmişti. Bu olayla da sarsılan SAGA Havayolları bir yandan yaralarını sarmaya çalışırken diğer yandan da kötü gidişata dur diyecek formülleri hayata geçirmeye çalışıyor.
Şirketin kendine ait iki adet uçağı bulunuyor.
 
©AirportHaber Özel
SAGA’DA UMUTLAR YEŞERİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 13 yıl önce
sana sonuna kadar hak versemde yanıldığını söylemek isterım.... kabil saldırısından sonra bile harcırah almadan oraya yanı dubaıye gıden arkadaşlar var.... bunlara müstahak oluyor aslında......saga üstüne para istese calışıcak adam olur orda......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
butun personelın alacagı var kımının 5 ay kımının 1 sene ..bırıken gunahlar ınsanların bedduaları kım bılır kac kısının evıne hacız geldı..beddua alan toparlanabılır mı.? cevabını sız verın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu yazılanların aynısını turkuaz kapanırkende okumuştuk eğer bir patron çalışanına para vermiyor ve lüks arabalara biniyorsa kıldığı namazlar ne fayda kul hakkı yeme değil mi ama...hayırlısı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ağustos böceği ile karıncanın fıkrasını okusun diyen örümcek kafalı... ne yazık ki bazı patronlarda senin gibi düşünüyor..zamanın da çok kazandı şimdi ordan idare etsin zihniyet... eyvah ki eyvah .. bu tür zihniyetler le bu memlekette herkesin işi zor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1 SENELIK ALACAK.COCUK AC.KIRA BIRIKTI---HACIZ KAPIDA .BANKA AVUKATLARI DA HACIZE GELMEKTE NEYMIS 6 SENE PARA VERMIS SAGA BU 1 SENE PARA VERMEMEYI MI GEREKTIRIYOR.CUMAYI KIL NAMAZI KIL YETIM HAKKI YE TURKIYENIN BIR ÖZETIDIR SAGA...!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayelerinde aç kaldık,hertaraf borç borç borç.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne kadar çok sevmeyeniniz varmış....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler...altınızdaki arabaların 1 tanesini satsanız bizim paralarımızı ödersiniz bizleri aç sefil gezdirmezsiniz,mademki namaz kaçırmıyorsunuz öbür tarafta nasıl hesap vereceksiniz ?KUL HAKKIYLA GELME!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kolot-temel-alioğlu.. lafım sizleredir.. Allah adama sıralı dert verir altından kalkamazsınız.. Bizlerin çektiği acının sıkıntının fazlasını değil aynısını çekmenizi istiyorum.. hersabah banka telefonalrıyla uyanın.. mahkeme kağıtlarını kovalayın.. yüzünüz 1 gram gülmesin.. ne yaptınız be saga ya? personelin hakkını yetim hakkını yediniz.. range roverlar,porshelar,300c ler e doldurcak cok benzin paranız var hala.. ama hakka emeğe ödenecek para yok.. ayrılırken sizle konusmamda yüzünün o ifades; sen kimsin be kardeşim dermiş gibi,yüzünü ekşite ekşite.. ifadeni hala unutamıyorum.. sen yarattın dimi o dagları.. ? sen sıcak yatagında uyurken biz dünyanın nerelerinde ne dertlerle ugrastık,ucalım diye.. yazık.. hakkım haramdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000