11 Kasım 2008, Salı 15:33:03

Irak Havayolları, bu SEFER PATLADI!

Irak Havayolları, durdurmak zorunda kaldığı Bağdat- İstanbul seferlerine yaklaşık iki yıl aradan sonra yeniden başlayarak, İstanbul Atatürk Havalimanı’na ilk seferini gerçekleştirdi.
  • Valla Öyle ya da böyle 1 milyon insanı ölmüş yerle bir olmuş bir ülke Abd işgali altında ve senelerdir ülkemizi de terörle tehdit ediyor bu yüzden. Adamların bırakın uçakla gelmeyi arabayla gelmesi imkansız gibi dururken sizin yaptığınız karşılaştırmaya bir bakar mısınız ) Elbette THY direk gidiyor gayet güzel ama çok tehlikeli bir şekilde sanırım haksız mıyım??? İniş nasıl oluyor duyduğum kadarıyla çok dar bir alanda alçalıyorlar.. Ben şahsen kutlarım hala uçabildikleri için, gıcır bi A330'u doldurup direk gelseler daha iyi olurdu tabi)))
  • Eyyt gaptanıma bak bee..Sarı gözlük,yaka bağır açık,ispanyol paça pantolon,sivri burunlu kolampar ayakkabısı hemde inşaattan çıkmış gibi...Yav adam 1970 lerden fırlamış gelmi gibi.Ha keza uçakta o tarihlerden kalma.Uyum mükemmel yani.Kabin ekibide herbiri ayrı memleketten.Tam bir toplama ekip!İlginç bir oluşum!E GURBETÇİ mizde yazmış uçulan bacakları,harbiden ilginç.Bu nasıl Irak hava yolu.Yahu bunları bu dandik uçakla avrupa hava sahasının yakınından dahi geçirmezlerken,bizim buralara nasıl geliyorlar a benim JAA üyesi Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüm?(Ha buarada dandik uçaklı dandik Rus şirketlerinide unutmayalım)
  • Eger Irak Hava Yollari Süleymaniye ve Erbil aktarmali Istanbul veya Erbil-Istanbul, Süleymaniye-Istanbul ucarsa, ben buna Irak Hava Yollari demem. Ne anlama geldigini sizlerin takdirine birakiyorum. Saygilarimla.

Türk Hava Yolları’nın 26 Ekim’de karşılıklı olarak İstanbul-Bağdat seferlerini başlatmasının ardından, Irak Havayolları da Bağdat-İstanbul seferlerini karşılıklı olarak başlatma kararı aldı.

Irak Havayolları’na ait Boeing 737-200 tipi yolcu uçağı bugün iki saat gecikmeli olarak saat 14.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’na geldi. Şirketin haftada üç gün karşılıklı olarak Bağdat-İstanbul seferlerini gerçekleştireceği belirtildi.

Irak Havayolları yaklaşık iki sene önce başlattığı Bağdat-İstanbul seferlerini kısa bir süre sonra da uçuşlarını durdurmak zorunda kalmıştı. Uçuşların tekrar başlatılması için geçtiğimiz hafta Irak sivil havacılık yetkililerinin, SHGM (Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü) yetkilileri ile görüştüğü, görüşmenin ardından da seferlerin yeniden başlatılmasına karar verildiği öğrenildi.
  
7 YOLCU İLE GELDİ, 8 YOLCU İLE GERİ DÖNDÜ!

Bu arada Irak Havayolları’nın 2 yıl aradan sonra tekrardan başlattığı seferlerin ilkinde ilginç bir olay yaşandı. Uçak Bağdat-İstanbul uçuşunda 7, İstanbul-Bağdat uçuşunda ise 8 yolcu taşıdı.

Irak Havayolları

Sinan KAL / AirportHaber

Irak Havayolları, bu SEFER PATLADI!

Yorumlar

Death Grind ~ 15 yıl önce
Valla Öyle ya da böyle 1 milyon insanı ölmüş yerle bir olmuş bir ülke Abd işgali altında ve senelerdir ülkemizi de terörle tehdit ediyor bu yüzden. Adamların bırakın uçakla gelmeyi arabayla gelmesi imkansız gibi dururken sizin yaptığınız karşılaştırmaya bir bakar mısınız ) Elbette THY direk gidiyor gayet güzel ama çok tehlikeli bir şekilde sanırım haksız mıyım??? İniş nasıl oluyor duyduğum kadarıyla çok dar bir alanda alçalıyorlar.. Ben şahsen kutlarım hala uçabildikleri için, gıcır bi A330'u doldurup direk gelseler daha iyi olurdu tabi)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Eyyt gaptanıma bak bee..Sarı gözlük,yaka bağır açık,ispanyol paça pantolon,sivri burunlu kolampar ayakkabısı hemde inşaattan çıkmış gibi...Yav adam 1970 lerden fırlamış gelmi gibi.Ha keza uçakta o tarihlerden kalma.Uyum mükemmel yani.Kabin ekibide herbiri ayrı memleketten.Tam bir toplama ekip!İlginç bir oluşum!E GURBETÇİ mizde yazmış uçulan bacakları,harbiden ilginç.Bu nasıl Irak hava yolu.Yahu bunları bu dandik uçakla avrupa hava sahasının yakınından dahi geçirmezlerken,bizim buralara nasıl geliyorlar a benim JAA üyesi Sivil Havacılık Genel Müdürlüğüm?(Ha buarada dandik uçaklı dandik Rus şirketlerinide unutmayalım)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GURBETCI ~ 15 yıl önce
Eger Irak Hava Yollari Süleymaniye ve Erbil aktarmali Istanbul veya Erbil-Istanbul, Süleymaniye-Istanbul ucarsa, ben buna Irak Hava Yollari demem. Ne anlama geldigini sizlerin takdirine birakiyorum. Saygilarimla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000