04 Aralık 2012, Salı 18:01:55

BAKAN YILDIRIM'DAN 'UÇAK KRİZİ' AÇIKLAMASI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın uçağına Irak Hükümeti'nin iniş izni vermemesiyle ilgili, “Bu beklenilmeyen bir gelişme” dedi.
  • Çevir kazı yanmasın. Yoksa o çevir kasım yanmasın mıydı?
  • Bakan Kuzey Irak'a ya da Bagdat'a gidemesse, Turkiye potrol anlasmalari yapmayi unutabilir. Bu da eninde sonunda Hasimi'ye Turkiye'nin destegini kaldirabilir demektir. Bu gune kadar dort ya da bes memleket bu anlasmalari imzaladi. Kolay gelsin...
  • Bu arada thy nin sitesi yeniden hack lenmiş
  • Üç gün sonra bu çapulcular, alacakları tırık jet uçakları ve vasıfsız, iki kelimeyi bir araya getiremeyen pilotları ile bizim yolcu uçaklarını önletip de kendi meydanlarına indirmeye de kalkışırlar... Ezilmişlik bunların kanına işlemiş ama bu manevralarla uluslararası arenada kimse adam yerine konmaz bunu da bilsin sayın komşularımız ...!
  • ne bekliyordunki,sizin borunuz kendinize oter ancak
  • havada basiniza cuval gecirmisler,daha ne konusuyon,ne bekleneni,
  • herseyi elinize yuzunuze bulastirdiniz,acemiliginizden,yazik size,bu ayip yeter

Bakan Yıldırım, 'Ulaşımda, İletişimde, Hayatın İçerisinde Ben De Varım Projesi'nin tanıtım toplantısının ardından soruları yanıtladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın Erbil'e giden uçağına Irak Hükümeti'nce iniş izni verilmemesi nedeniyle, uçağın Kayseri'ye iniş yaptığını hatırlatan gazetecilere Yıldırım, daha önce uçuşla ilgili her türlü izinlerin bulunduğunu, bunun beklenilmeyen bir gelişme olduğunu, konuyla ilgili şu anda çok detaylı bilgi olmadığını söyledi.


Yıldırım, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün bu konuyla ilgili Irak makamlarıyla temas halinde olduğunu bildirdi.

Türkiye hava limanlarından kalkan ve havalimanlarına inen her türlü uçağın kalkış ve varış öncesinde mutlaka izin aldığını anlatan Yıldırım, “Burada da aynı işlem yapılmıştır. Fakat iniş safhasında bu gelişme tamamen öngörülmeyen bir gelişmedir. Hem Dışişleri hem de Sivil Havacılık otoriteleri bu konuda görüşmeye devam ediyor” dedi.

BAKAN YILDIRIM'DAN 'UÇAK KRİZİ' AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Her şey hesaplı bu hariç ~ 11 yıl önce
Çevir kazı yanmasın. Yoksa o çevir kasım yanmasın mıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Petrol ~ 11 yıl önce
Bakan Kuzey Irak'a ya da Bagdat'a gidemesse, Turkiye potrol anlasmalari yapmayi unutabilir. Bu da eninde sonunda Hasimi'ye Turkiye'nin destegini kaldirabilir demektir. Bu gune kadar dort ya da bes memleket bu anlasmalari imzaladi. Kolay gelsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maykıl ~ 11 yıl önce
Bu arada thy nin sitesi yeniden hack lenmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünkü Çapulcular !!! ~ 11 yıl önce
Üç gün sonra bu çapulcular, alacakları tırık jet uçakları ve vasıfsız, iki kelimeyi bir araya getiremeyen pilotları ile bizim yolcu uçaklarını önletip de kendi meydanlarına indirmeye de kalkışırlar... Ezilmişlik bunların kanına işlemiş ama bu manevralarla uluslararası arenada kimse adam yerine konmaz bunu da bilsin sayın komşularımız ...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ancak ~ 11 yıl önce
ne bekliyordunki,sizin borunuz kendinize oter ancak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cuval ~ 11 yıl önce
havada basiniza cuval gecirmisler,daha ne konusuyon,ne bekleneni,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayip ~ 11 yıl önce
herseyi elinize yuzunuze bulastirdiniz,acemiliginizden,yazik size,bu ayip yeter

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000