27 Eylül 2008, Cumartesi 12:05:29

Bakan Yıldırım ve Arıduru'dan bayram mesajı

Ramazan Bayramı'nın yaklaştığı şu günlerde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru sektör çalışanlarının bayramını SHGM resmi internet sitesinden yayınlanan mesajlarla kutladılar.
  • aziz bakanım ve genelmüdürüm ninşalalah bu nyazdıklarımı okuma fırsatı bulursunuz. inşallah danışmanlarınız okur ve sizlere iletilen notlarda iletirler. değerli büyüklerimiz. ben aslan karslıyım itanbuladan karsa bir syhatım oldu. trnle tam tamına 61 saat sürdü hayatımın çılesi oldu. milli hava yolumuzla seyhat ediyoruz bazen yer yok bazende çok yüksek fiyatlar oluyor. anadaolu sürekli büyük şehirlerle göç vermiştir. sayın bakanım ve genel müdürüm karlı ve yakın illere uçan özel havayollarını mecburi doğu illererinede sefere koymaları için emir verirseniz bizlerinde çilesi biter. ulaşımı olmayan iler gelişmedede payını alamaz. yolu yok derler. inanıyorum ve hisediyorumki bu yazımı sayın bakanım veya genelmüdürüm okurlşarsa bu konu üzerinde hassasiyetle duracaklardır. şimdiden saygı ve sevgilerimle hurmetlerimi arz ederim. bu vesileyle bayramınız kutlu olsun opkunan ezanlar rahmeti türkiyemi ve türkiyeyi sevenleri korusun.
  • sayın bakanım ve genel mudurum. sizlerin ve calışanları bayramı kutlu olsun. degerli bakanım ve genel mudurum. sizlerden karsın adına bir arzum olacak. karsa özel bir havayolu başlatmanızı istiyorum. nedenmi yolcu potansiyeli çok fazla yanlız thy uçuyor oda çok yüksek ankara 164 ytl istanbul 267 ytl bu konuda hassasiyetinizi beklerim gerek atlasjet veya pegasus karsa uçurursanız tüm karslılar adına içtenliklerimi sunar ve tum ariport okurlarının bayramını kutlarım.
  • BAYRAMLARI KUTLU OLSUN İYİ UÇUŞLAR

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte tebrik mesajları yayınlanmaya başladı.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru sektör çalışanlarının bayramını SHGM resmi web sitesinden yayınlanan mesajlarla kutladılar.

İşte Bakan Yıldırım ve Arıduru'nun Ramazan Bayramı mesajları:

"
Değerli Çalışma Arkadaşlarım;

Bir Ramazan Bayramı’nı daha milletçe idrak ediyoruz..

Bayramın size, ailenize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Son altı yıldır, ülkemizin ulaşım ve haberleşme altyapısını tamamlamak,  halkımızı bilgi toplumuna dönüştürmek için el ve gönül birliği içerisinde büyük yatırımları gerçekleştiriyoruz.

“Yol medeniyettir” bilinciyle, “Ulaşamadığın yer senin değildir” düsturuyla ülkemizin her noktasını ulaşılır ve erişilir kılmak için olağanüstü bir gayret gösteriyorsunuz…

 Ulaştırma Bakanlığı Camiası’nın tek yürek halinde,  Büyük Atatürk’ün çağdaş uygarlık hedefine ulaşma azim ve kararlığını halkımız da yakından izliyor, takdir ediyor…

2003 yılından bu yana, yılmadan, yorulmadan, ülkemizin ulaşımda, haberleşmede, bilişimde, dünyayla rekabet edebilmesi, insanımızın yaşam kalitesinin yükseltilmesi yolunda gösterdiğiniz özverili çalışma için sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu duygularla, ulaştırmanın ve haberleşmenin bütün alanlarında ve her kademede görev yapan arkadaşlarımın Ramazan Bayramını tekrar tebrik ediyorum.

Nice bayramlara…"
           
Binali YILDIRIM
Ulaştırma Bakanı

"Genel Müdürlüğümüzün değerli çalışanlarının ve tüm sivil havacılık sektörünün Ramazan Bayramını en içten duygularımla tebrik eder, sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim."

Sivil Havacılık Genel Müdürü
Dr. Ali ARIDURU

Bakan Yıldırım ve Arıduru'dan bayram mesajı

Yorumlar

vatandaş ~ 16 yıl önce
aziz bakanım ve genelmüdürüm ninşalalah bu nyazdıklarımı okuma fırsatı bulursunuz. inşallah danışmanlarınız okur ve sizlere iletilen notlarda iletirler. değerli büyüklerimiz. ben aslan karslıyım itanbuladan karsa bir syhatım oldu. trnle tam tamına 61 saat sürdü hayatımın çılesi oldu. milli hava yolumuzla seyhat ediyoruz bazen yer yok bazende çok yüksek fiyatlar oluyor. anadaolu sürekli büyük şehirlerle göç vermiştir. sayın bakanım ve genel müdürüm karlı ve yakın illere uçan özel havayollarını mecburi doğu illererinede sefere koymaları için emir verirseniz bizlerinde çilesi biter. ulaşımı olmayan iler gelişmedede payını alamaz. yolu yok derler. inanıyorum ve hisediyorumki bu yazımı sayın bakanım veya genelmüdürüm okurlşarsa bu konu üzerinde hassasiyetle duracaklardır. şimdiden saygı ve sevgilerimle hurmetlerimi arz ederim. bu vesileyle bayramınız kutlu olsun opkunan ezanlar rahmeti türkiyemi ve türkiyeyi sevenleri korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karslı ~ 16 yıl önce
sayın bakanım ve genel mudurum. sizlerin ve calışanları bayramı kutlu olsun. degerli bakanım ve genel mudurum. sizlerden karsın adına bir arzum olacak. karsa özel bir havayolu başlatmanızı istiyorum. nedenmi yolcu potansiyeli çok fazla yanlız thy uçuyor oda çok yüksek ankara 164 ytl istanbul 267 ytl bu konuda hassasiyetinizi beklerim gerek atlasjet veya pegasus karsa uçurursanız tüm karslılar adına içtenliklerimi sunar ve tum ariport okurlarının bayramını kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EYSEDO ~ 16 yıl önce
BAYRAMLARI KUTLU OLSUN İYİ UÇUŞLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000