01 Ekim 2015, Perşembe 08:45:25

Ryanair mültecileri Avrupa'ya taşıyacak

İrlandalı ucuz havayolu şirketi Ryanair, önümüzdeki günlerde vizesi olup olmadığına bakmaksızın, mültecileri havayoluyla AB ülkelerine taşıyacağını açıkladı.
  • İtalya olmayaydı iyiydi yahu. yeter zaten her hafta binlercesi Sicilya'ya geçip yukarılara geliyor. Avusturya yakaladıklarını italya'ya geri gönderiyor. burada nerde bi adam bicaklama, gasp, tecavuz girişimi olsa hep bunlar çıkıyor altından. özellikle bu Faslilari içeri adım bile artırmayacaksın.
  • Yalan haber yapmayin
  • Aptallıkta sınır tanımıyor bu avrupalılar. bu mülteciler hayatlarını mahvedecek. oraları da pakistana suriyeye çevirecek. okadar çok meraklıysanız türklere vizeyi hafifletin.
  • 4 gözle bekliyoruz, burda belediye insanları evden atıyor Mültecileri biyere sigindirmak için gün geçtikçe şiddet artıyor, kadınlara / kizlara tecavüz çoğalıyor. basbela hepsi
  • Umarım bu planlarını yapmadan batarlar da Avrupa da daha fazla o insanları gormeyiz.
  • Schengen bölgesi içindeki uçuşlar iç hat uçuşları gibi icra edildiğinden yolcuların belgelerini sadece havayolu çalışanları inceliyor. Bu yüzden fazlasıyla uygulanabilir bir yöntem.
  • Ryanair gelsin artık Türkiye'ye gerçekten türkiye çok kazanır ben ispanyaya çok gittim Ryanair den önce ve sonrası yani 10 sene sonra gerçekten turizm patladı şehirlerde! Antalyaya gelenler paket turu alıyorlar otelden çıkmıyorlar çünkü oteller şehirden uzak! Ama Ryanair ile ucanlar şehirde kalıyorlar ayrı otel ayrı uçak alıyorlar. İşte o yüzden lazim. Antalya dünyanın 4 üncü en turist gelen destinasiyon ama şehirde sayabiliriz turistleri hiç yok!
  • Ryanair in istemesiyle olmuyor. Passapprt kontrolunu kim yapiyor ona bak. Check in isleminden sonra ucaga gelmek Kolay mi?
  • Azerbaycandaki Dağlık Karabağ mı(Ermeni işgalinde),Karadağ devleti mi?
  • biraz reklam yapmışlar :-))) olmaz oyle sey

Alman basınının şirket yetkilerinin açıklamalarına dayanarak verdiği haberlere göre, Ryanair 12 Ekim’den itibaren Yunanistan’ın Kos adası, Slovakya’nın Bratislava kenti, Dağlık Karabağ ve Macaristan’ın Başkenti Budapeşte’den yapacağı uçuşlarda, mültecileri geçerli vizeleri olup olmadığına bakmadan Almanya, Belçika, Danimarka, Fransa, İtalya ve İspanya'ya götürecek.

MÜLTECİ BAŞINA 3 BİN EURO CEZA

Schengen Anlaşması’na göre, havayolu şirketlerinin geçerli vizesi olmayan yolcuları AB ülkelerine taşımaları cezai müeyyide gerektiriyor. Kurala uymayan şirketlerin, kişi başına 3 bin Euro’ya kadar para cezası ödemeleri söz konusu. Frankfurter Allgemeine ve Focus Online’ın bildirdiğine göre, Ryanair pazarlama müdürü Kenny Jacobs, bugün yaptığı açıklamada, mültecileri taşıyacakları için alacakları muhtemel cezaları gururla taşıyacaklarını söyledi.

Ryanair, uçuş öncesi yapacağı kontrollerde sığınmacılardan belge olarak, mülteci statüsü alabileceklerini gösteren bir belge ortaya koymalarının yeterli olacağını duyurdu.

Ryanair’in bu yolla mülteci sorununun çözümüne bir katkı sunmak istediğini kaydeden şirket yetkilileri, diğer havayolu şirketlerinin de bu yola gitmelerini umdukları duyurdu.

Ryanair mültecileri Avrupa'ya taşıyacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

İtalya ~ 8 yıl önce
İtalya olmayaydı iyiydi yahu. yeter zaten her hafta binlercesi Sicilya'ya geçip yukarılara geliyor. Avusturya yakaladıklarını italya'ya geri gönderiyor. burada nerde bi adam bicaklama, gasp, tecavuz girişimi olsa hep bunlar çıkıyor altından. özellikle bu Faslilari içeri adım bile artırmayacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalan ~ 8 yıl önce
Yalan haber yapmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gemici ~ 8 yıl önce
Aptallıkta sınır tanımıyor bu avrupalılar. bu mülteciler hayatlarını mahvedecek. oraları da pakistana suriyeye çevirecek. okadar çok meraklıysanız türklere vizeyi hafifletin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nl ~ 8 yıl önce
4 gözle bekliyoruz, burda belediye insanları evden atıyor Mültecileri biyere sigindirmak için gün geçtikçe şiddet artıyor, kadınlara / kizlara tecavüz çoğalıyor. basbela hepsi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
naptın yaa, geldikleri yerde yok bunlar
~ 8 yıl önce
Umarım bu planlarını yapmadan batarlar da Avrupa da daha fazla o insanları gormeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Schengen bölgesi içindeki uçuşlar iç hat uçuşları gibi icra edildiğinden yolcuların belgelerini sadece havayolu çalışanları inceliyor. Bu yüzden fazlasıyla uygulanabilir bir yöntem.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 8 yıl önce
Ryanair gelsin artık Türkiye'ye gerçekten türkiye çok kazanır ben ispanyaya çok gittim Ryanair den önce ve sonrası yani 10 sene sonra gerçekten turizm patladı şehirlerde! Antalyaya gelenler paket turu alıyorlar otelden çıkmıyorlar çünkü oteller şehirden uzak! Ama Ryanair ile ucanlar şehirde kalıyorlar ayrı otel ayrı uçak alıyorlar. İşte o yüzden lazim. Antalya dünyanın 4 üncü en turist gelen destinasiyon ama şehirde sayabiliriz turistleri hiç yok!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 8 yıl önce
Ryanair in istemesiyle olmuyor. Passapprt kontrolunu kim yapiyor ona bak. Check in isleminden sonra ucaga gelmek Kolay mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Montenegro ~ 8 yıl önce
Azerbaycandaki Dağlık Karabağ mı(Ermeni işgalinde),Karadağ devleti mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 8 yıl önce
biraz reklam yapmışlar :-))) olmaz oyle sey

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000