22 Aralık 2008, Pazartesi 08:56:29

Qatar Havayolları online check-in hizmetini başlattı

Katar Havayolları ile seyahat eden yolcular uçuştan 2 ile 36 saat öncesinde internetten check in yapabilecek
  • bunlar güzel aşamalarda yapılırken güveliği ne kadar düşünerek yapıyorlar?

Dünyadaki 5 yıldızlı havayollarından biri olan İstanbul’dan Doha’ya sefer yapan Katar Havayolları ile seyahat edecek yolcular online check in yapabilecek. Şirketin web sitesi qatarairways.com üzerinden yapılabilen yeni online check-in servisi sayesinde tüm sınıflarda seyahat eden yolcular kalkıştan 2 ile 36 saat öncesinde evlerinden ya da ofislerinden bu işlemi gerçekleştirebilecekler. Yolcular biniş kartlarını bilgisayarlarının yazıcılarından basarak çok rahat ve kolay bir şekilde check-in işlemlerini yapabilecekler.

Online check-in yapmış olan ve bagajları olan yolcular için Katar Havayolları’nın İstanbul Atatürk Havalimanı’nda özel bir check-in ‘Fast Bag Drop’ masası olacak. Sadece kabin bagajı olan yolcular ise seyahat ve güvenlik prosedürlerini tamamladıktan sonra direkt olarak kapıya doğru gidebilecek. Böylelikle online check-in yapan yolcular için daha hızlı servis sunulacak.

Yolcuların rahatlığı ve check-in işlemlerinin hızlandırılması için sunulan online check-in servisi, şirketin önümüzdeki beş hafta içinde sunacağı yenilikler serisinin sadece bir parçasını oluşturuyor.

Katar Havayolları, 15 Aralık itibariyle 56 havaalanında online check-in hizmetini vermeye başladı ve önümüzdeki aylarda bu hizmetini uçuş yaptığı diğer tüm havaalanlarına da taşımayı düşünüyor.

Dünyanın en hızlı büyüyen havayollarından biri olan Katar Havayolları, 2013 yılı itibariyle 110 uçaklık bir filo ulaşacak. Şirketin ayrıca 80 Airbus A350, 60 Boeing 787 ve 32 Boeing 777 siparişi bulunuyor. Katar, 2012’den başlamak üzere iki katlı Airbus A380 süper jumbolardan da 5 tane sipariş etti.

Qatar Havayolları online check-in hizmetini başlattı

Yorumlar

memur ~ 15 yıl önce
bunlar güzel aşamalarda yapılırken güveliği ne kadar düşünerek yapıyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000