13 Ocak 2009, Salı 12:44:50

Qatar Airways'ten meditasyon hizmeti

Birçok yolcu yeni yılda sağlıklı ve zinde kalacağına dair kendine sözler verir. Qatar Airways de onların bu sözlerini gerçekleştirmelerine yardımcı olabilmek amacıyla uçuş sırasında nasıl rahatlayabileceklerini ve canlanabileceklerini anlatan yeni yoga önerileri sunuyor.

Özellikle uzun süren yolculuklar yapan yolcular için tasarlanmış olan yeni; dört sayfalık ‘Sağlıklı Uçun, Zinde Uçun’ kılavuzu, Qatar Airways tarafından ‘Chopra Mutluluk Merkezi’ ve onun dünyaca ünlü kurucu ortağı Deepak Chopra’nın katkılarıyla hazırlandı.

Qatar Airways, Deepak Chopra tarafından şirketin yolcuları için özel olarak hazırlanmış basit ve etkili rahatlama teknikleri sunuyor. Deepak Chopra’nın bütüncül yaklaşımı; modern tıbbi bilgilerle eski Ayurveda ilmini ve yoga sanatını birleştiriyor ve yolcuların, uzun uçuşlar sırasında dengede kalmalarını ve rahatlamalarını sağlayan basit egzersiz rutinleri sunuyor.

Kan akışını sağlamak için nazikçe gerinmek, boyna, kollara ve ellere hafif ve rahatlatıcı masajlar, tansiyonu rahatlatmak için adım adım yoga duruşları – bunların tamamını kemeriniz bağlıyken bile oturduğunuz yerden rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu kılavuz; çeşitli egzersiz tekniklerinin basit resimleriyle yolculara kolay ve keyifli bir uçuş sağlıyor.

Uçuş deneyimini daha da zenginleştirmek ve zamanın kolayca geçmesini sağlamak amacıyla kılavuzda stresi azaltacak meditasyon egzersizleri de bulunur, böylelikle yolcular gidecekleri yere daha rahatlamış ve canlanmış olarak ulaşırlar. Özellikle de nefes aldığının farkında olmak, bilinçli solup alıp vermek, gerginlik ve saat farkından kaynaklanan rahatsızlıkla başa çıkmada güçlü bir araçtır.

Her ne kadar Qatar Airways’in ‘Sağlıklı Uçun, Zinde Uçun’ kılavuzu uçuş deneyiminin kalitesini artırmak için uyarlandıysa da, kılavuzda bulunan tekniklerin tamamı uçuştan önce ve sonrasında da daha sağlıklı ve dengeli bir hayat sürmek için kullanılabilir.

Qatar Airways yeni uçuş esnası rahatlama programıyla en önemli hedefinin yolcunun uçuş deneyimini zenginleştirmek olduğunu bir kez daha vurgulamış oldu.

Yeni program hakkında konuşan Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker şunları söyledi: ‘’Yolcularımıza uçuş esnasında en iyi rahatlama tekniklerini sunmak için dünyaca ünlü Deepak Chopra ve onun Chopra Mutluluk Merkezi ile birlikte çalışmış olmaktan memnuniyet duyuyoruz.’’

‘’Bugünün yolcuları, özellikle de sık seyahat edenler için uzun süren yolculuklar sırasında sağlıklı ve zinde kalmanın ne kadar gerekli olduğunun öneminin farkına vardık. Deepak Chopra’nın katkılarıyla hazırlanan bu yeni program, yolcuların pozitif, stressiz ve tamamen yenileyici bir uçuş deneyimi yaşamalarını sağlayacak.’’

Qatar Airways'ten meditasyon hizmeti

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000