29 Ağustos 2008, Cuma 12:35:41

Qatar Airways yerini sağlamlaştırdı

Qatar Airways, iki tane daha uluslararası ödül kazanarak dünyanın en büyük 10 havayolu arasındaki yerini bir kez daha sağlamlaştırmış oldu.

En son yapılan Skytrax Dünya Havayolu Ödüllerinin sonuçları Qatar Airways'i üç sene üst üste Ortadoğu'nun en iyi havayolu yaparken, havacılık sektöründe muhteşem bir büyüme yaşayan bölgedeki rakiplerinin önüne geçmesini sağladı. Qatar Airways'in kabin personeli altıncı sene de üst üste Ortadoğu'nun en iyi kabin personeli seçilerek Qatar Airways'in beş yıldızlı bir taşıyıcı olarak sahip olduğu ünvanını biraz daha güçlendirmiş oldu.

Bu sene 15 milyon uluslararası yolcu ile yapılan anketin ardından Qatar Airways, hem First hem de Business Class'da havayolunun Premium kabinlerindeki servisi konusunda da ödül alarak ilk beşe girmeyi başardı. Havayolunun özel Premium Terminali de First ve Business Class salonları listesine girerek dünyanın en iyileri arasında anıldı.

Qatar Airways'in CEO'su Akbar Al Baker'e göre bu sene alınan sonuçlar şirketin küresel havacılık sektöründeki en iyi uçak içi hizmetlerini sunma çabasını gösteriyor.

Qatar Airways 2004'den beri müşteri ürünü ve hizmet mükemmeliyeti dalında Beş Yıldızlı Skytrax Ödülüne sahip. Şirket 2004'de dünyada bu ödüle sahip sadece üç şirketten birisi olmayı başarmıştı.

 

Qatar Airways yerini sağlamlaştırdı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000