25 Kasım 2008, Salı 09:16:36

Qatar Airways ödüllendirildi

Qatar Airways, Aviation Business tarafından verilen 'Yılın Uçuş Hizmeti' ödülünü kazandı.
  • Bide calisanlarina sorsalar ya. butun havacilik kurallarini ihlal edip nasi insan calistirdiklarinida soylese ya orda. yasal ucus 110 saat acaba kac saat ucuruyo murettebatini onlarida bi acikalsa ya odul toreninde. serviste iyi peki flight safetyde kacinci onuda soylesin bakalim.

Doha merkezli havayolu, Abu Dabi Le Meridien Otel’de yapılan bu yılki Aviation Business Ödülleri gala yemeğinde ödülünü aldı. Royal Jet Ticari Başkan Yardımcısı John Morgan tarafından takdim edilen ödülü, Qatar Airways Pakistan, Bahreyn & Suudi Arabistan UAE Bölge Müdürü Abdul Qadir Aziz teslim aldı.

Qatar Airways İcra Kurulu Başkanı Akbar Al Baker firmalarının giderek artan ödüllerine bu  yeni ödülün de eklenmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

‘’Qatar Airways, hizmet ve mükemmeliyette 5 yıldıza sahip dünyada çok az sayıdaki havayolundan birisi. En yeni ödülle onurlandırılmış olmamız, şirketimizin, yolcularına sunduğu hem personel hizmeti hem de uçuş eğlencesi konularındaki, üstün başarısına güçlü bir kanıt oluyor” diyen Al Baker sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kabin personelimiz yolcularımızla mükemmel bir şekilde ilgilenerek üstün başarılarıyla şirketimize olan bağlılıklarını göstermeye devam ediyorlar. Bu fırsattan yararlanarak onlara destekleri için teşekkürlerimi sunmak istiyorum ve bu ödülün nasıl bu kadar hak edildiğinin altını çiziyorum” dedi.

qatar


qatar

Qatar Airways ödüllendirildi

Yorumlar

krall ~ 15 yıl önce
Bide calisanlarina sorsalar ya. butun havacilik kurallarini ihlal edip nasi insan calistirdiklarinida soylese ya orda. yasal ucus 110 saat acaba kac saat ucuruyo murettebatini onlarida bi acikalsa ya odul toreninde. serviste iyi peki flight safetyde kacinci onuda soylesin bakalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000