02 Haziran 2008, Pazartesi 08:34:18

Personel uçağın kargosunda unutuldu!

Nepal uyruklu bir kargo görevlisi, yanlışlıkla bir uçağın kargo bölümünde unutuldu. Uçuşa hazırlanan uçakla birlikte Doha'dan Katmandu'ya kadar kargo bölümünde giden işçi, bulunduğunda bitkin bir vaziyetteydi.

Qatar Havayolları'nın kargo bölümünde görevli olan Nepal uyruklu Govinda Karki isimli bir kişi, Doha'dan Katmandu'ya uçuş gerçekleştirecek olan uçağın kargo bölümünde unutuldu. Yanlışlıkla kargo bölümüne kilitlenen Karki, uçağın Katmandu'ya iniş yapmasının ardından kargo kapaklarının açılması sonucu bulundu. Oldukça bitkin görünen Karki, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Büyük bir tehlike atlatan Karki'nin tedavisinin tamamlanmasının ardından yeniden Doha'daki işinin başına döneceği bildirildi.

Öte yandan 30 bin-50 bin feet irtifada gerçekleştirilen uçuşlarda hava sıcaklığı zaman zaman -60 dereceye kadar düşüyor. Uçakların kargo bölümlerinde ise basınç ve ısıtma sisteminin kabin içerisindeki gibi olmaması sebebiyle, uçağa kaçak olarak binen ve kargo ya da tekerlek bölümüne gizlenen birçok kişinin bu yolculuğu ölümle sonuçlanabiliyor.

 

Personel uçağın kargosunda unutuldu!

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000