13 Şubat 2012, Pazartesi 13:30:53

ADINI BIRAKIN, İŞİNİZE BAKIN

Adıyla ilgili tartışmalar sürerken Ordu ile Giresun arasına yapılacak havaalanında dolgu çalışmaları başladı. Ancak Airporthaber’in görüntülediği dolgu çalışmalarının oldukça yavaş ilerlediğini gözler önüne serdi...
  • malesef dogru haber yakinzamanda bu calismalarda duracak cevap hazir ödenek bitti herhalde icisleri bakani aldigi biletle denize inecek yillar önce yapilan hava alani insaat calismasi bundan daha hizli ilerliyordu bir ayda 50metrekare alan doldu yani yapilcak isin 200000 de biri tamamlandi geriye 200000 gün kaldi dayan ordu
  • ihşallah yakın zamanda herşey düzellir OR-Gİ havaalanı açılmasını çok istiyorum
  • yolcu potansiyeli açısından ordu-giresun çok yüksek bir yolcu potansiyeline sahip.ordu ve giresunlular, istanbul başta olmak üzere nüfusunun çoğu il dışında,giresun ilk sıralarda istanbulda yaşayanlar açısından.ayrıca yurt dışında da çok sayıda da gurbetçisi iki ilin.yolcu kapasitesi açısından ilk sıralara yükselme potansiyeli çok yüksek.yorum yaparken bunları bilmekte gerekir.
  • Bölgeyi tanımayan arkadaşlar: Trabzonun İstanbuldaki nüfusu 382.942 iken Giresun ve Ordunun istanbuldaki nüfusu 976.438 dir (tüik verileri). Ordu-Giresun havaalanı konusunda saçma sapan şeyler yazan ve telaşlanan yorumculara kulak asmayın...
  • Acelesi olamaz o dökülen taşlar öncelikle ağır deniz fırtınalarına savaş verecek.Karadeniz de beraber dolacaktır.Havalimanı inşaatı gecekondu inşaatına benzemez.İşi alan müteahhit doldurmasını iyi bilen bir firmadır.Sadece işi alan Firmanın ömrü yeterse geriye bir sorun kalmaz.Alışığız zaten 100 Milyona ihale edilir 500 milyona iş biter.
  • Milletin parasına günah. Popülizm için yapılıyor. İlk fırtınada Karadeniz sahil yolu gibi çöker. Zaten Samsun ve Trabzon varken üçüncü alana gerek yok.
  • Vallahi yazık üç gün sonra deniz götürür
  • Daha dalgalarla, akarsularla da toprak birikir olaya, zamana bırakalım, kendiliğinden dolar orası )))
  • vergilerimizi ordu ve giresuna mı verdik tezelden proje iptql edilsin samsun ve trabzon yeter.günah.
  • Uzun zamandir fotograflari bekliyorduk.
Türkiye’de deniz dolgusu üzerine yapılacak ilk havalimanı olacak olan Ordu-Giresun Havaalanı’nın dolgu çalışmaları bir kaç ay önce başlatıldı.
 
Karadeniz’in 100 yıllık dalga ve taşkın verilerinin alınarak yapılan dolgu çalışmalarında bir kilometre genişliğinde ve 7 kilometre uzunluğundaki alan doldurulacak.
 
Yaklaşık 144 milyon TL’ye mal olacak ve 400 gün sürece dolgu çalışmaları, sanılanın aksine ağır aksak ilerliyor.  Airporthaber’e ulaşan ve dolgu çalışmalarının devam ettiği bölgeye ait fotoğraflar, dolgu çalışmalarının başlamasının üzerinden bir kaç aylık zaman geçmesine rağmen bir arpa boyu yol alınamadığını ortaya koyuyor.

Fotoğrafların çekildiği gün sadece bir iş makinesi ve bir kamyon ile yürütülen dolgu çalışmaları, ‘Bu hızla bu iş bitmez’ dedirtiyor. 
 
İşte bölgeden Airporthaber’e ulaşan o fotoğraflar:



















©AirportHaber Özel
ADINI BIRAKIN, İŞİNİZE BAKIN

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
malesef dogru haber yakinzamanda bu calismalarda duracak cevap hazir ödenek bitti herhalde icisleri bakani aldigi biletle denize inecek yillar önce yapilan hava alani insaat calismasi bundan daha hizli ilerliyordu bir ayda 50metrekare alan doldu yani yapilcak isin 200000 de biri tamamlandi geriye 200000 gün kaldi dayan ordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ihşallah yakın zamanda herşey düzellir OR-Gİ havaalanı açılmasını çok istiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yolcu potansiyeli açısından ordu-giresun çok yüksek bir yolcu potansiyeline sahip.ordu ve giresunlular, istanbul başta olmak üzere nüfusunun çoğu il dışında,giresun ilk sıralarda istanbulda yaşayanlar açısından.ayrıca yurt dışında da çok sayıda da gurbetçisi iki ilin.yolcu kapasitesi açısından ilk sıralara yükselme potansiyeli çok yüksek.yorum yaparken bunları bilmekte gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bölgeyi tanımayan arkadaşlar: Trabzonun İstanbuldaki nüfusu 382.942 iken Giresun ve Ordunun istanbuldaki nüfusu 976.438 dir (tüik verileri). Ordu-Giresun havaalanı konusunda saçma sapan şeyler yazan ve telaşlanan yorumculara kulak asmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Acelesi olamaz o dökülen taşlar öncelikle ağır deniz fırtınalarına savaş verecek.Karadeniz de beraber dolacaktır.Havalimanı inşaatı gecekondu inşaatına benzemez.İşi alan müteahhit doldurmasını iyi bilen bir firmadır.Sadece işi alan Firmanın ömrü yeterse geriye bir sorun kalmaz.Alışığız zaten 100 Milyona ihale edilir 500 milyona iş biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Milletin parasına günah. Popülizm için yapılıyor. İlk fırtınada Karadeniz sahil yolu gibi çöker. Zaten Samsun ve Trabzon varken üçüncü alana gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Vallahi yazık üç gün sonra deniz götürür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Daha dalgalarla, akarsularla da toprak birikir olaya, zamana bırakalım, kendiliğinden dolar orası )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
vergilerimizi ordu ve giresuna mı verdik tezelden proje iptql edilsin samsun ve trabzon yeter.günah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Uzun zamandir fotograflari bekliyorduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000