08 Nisan 2024, Pazartesi
Çetin ÖZBEY
Çetin ÖZBEY [email protected]
  • Masal bitti nalbulurda calismayacak tgs adamlari sef yaparsaniz artik size bay bay ne olacaksa olsun
  • Sayın yetkililer sizden ricamız; Sabihagökçen havalimanı arkası, Aydınlı köprüsüne çıkan tünelin biran önce faaliyete geçirilmesidir. Ülker bölgesinde tırlardan ilallah ettik Kavakpınar caddesi keza öyle.
  • kısacası nakşibendi sülümancılar fetocular kartallılar gibi bir grup oscar charlie tarafından ele geçirilmiştir
  • O kadar paraya birde mesai almıyoruz diye bayramlarda işe gelmez nöbetci md ler.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • ( Çetin Özbey) Herkes kendine yakışanı yapar Krdş.
  • THY de aynı futbol gibi yani şu anki TFF ve MHK gibi… korkak yandaş ve ezik… şu ülkede hiç mi dürüst çıkarı olmadan insan yok?? Hak hukuk sahibi tok? Hep bana hep bana?? Niye bu kadar seviyesiz olmuş insanlar para dediğin zaman 100 takla atmaya hazır millet… bu kadar ezik bir millet dünyada çok az… Ne mutlu TR diyene
  • "İktidar partisinin THY gibi büyük kuruluşların başına kendi siyasi görüşlerini benimseyen,güvendikleri şahısları atamaları gayet normal. Aslında bizde bazıları bunu yadırgıyorsa da yalnız bizde değil birçok ülkede uygulama böyle. Ben bu uygulamayı yadırgayanlar sınıfından değilim. Nedense bu bana anormal gelmiyor" İroni yapmıyorsanız bu sözlerinize üzüldüm. Böyle bir uygulamanın yanlış olduğu su götürmez. Birçok ülke derken hangi ülkeler onları da yazsanız. Aklı başında bir ülkede iktidar yandaşını o ülkenin en büyük havayolunun başına torpille getirir mi,bir örneği var mı? İşin içinden gelmeyen,sektörü bilmeyen birinin üst düzey yönetici olmasının neresi normal? Eski thy ykb'si Türkçe'yi şiveyle konuşan,havacılığı öğrenci gibi ders çalışarak 6 ayda öğrenmiş! iş barışı ve huzurunu bozmuş,şirkete hemşehrilerini doldurmuş,işçiler aleyhine mahkemede şahitlik yapmış adamı sendika başkanı yaptırmış biriydi onu da mı yadırgamıyorsunuz?Ya pandemide kesilen paraları,pazar mesailerini ödemeyen,Yargıtay'ın onadığı kararı yıllardır keyfe keder uygulamamazlık eden bay bolat? Böylelerinin makam sahibi olması yadırganacak bir şey değilse bu ülkenin her bakımdan ileri gitmesi gerek ama durum tam tersi demek ki bu uygulama yanlış. Tss,tgs vs geçinemiyorlarsa onları iş bulan torpillerine,oy verdikleri partiye ve de birlik olup tepki vermedikleri için kendilerine kızsınlar. Geçen haftaki seçimde bazı şeylerin değişmeye başladığını görmek güzel ama 21 sene kaybettik, mevcut iktidar sayesinde her açıdan iyice kötüye gidiyoruz maalesef. Sizin ve ailenizin bayramını kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilerim.Saygılar,hürmetler
  • bela okuma kardeşim.
  • Dışarda onlarca işsiz Türk genci varken neden surileri yhm olarak işe alıyorsunuz? Bari akp gençlik kollarındki gençleri alın işe en azından

Yerel Seçim Sonuçları: Tepe Yöneticiler & THY Çalışanları.



Parti sloganını bildirimlerinde kullanan bir tepe yöneticinin siyasal görüşünden bahsetmek her halde gerekli değil. Zaten sanal medya paylaşımları ile bunu net bir şekilde ortaya koymakta mahzur görmüyorlar. İktidar partisinin THY gibi büyük kuruluşların başına kendi siyasi görüşlerini benimseyen, güvendikleri şahısları atamaları gayet normal. Aslında bizde bazıları bunu yadırgıyorsa da yalnız bizde değil birçok ülkede uygulama böyle. Ben bu uygulamayı yadırgayanlar sınıfından değilim. Nedense bu bana anormal gelmiyor.

SEÇİM SONRASI HEM İKTİDARIN HEM DE MUHALEFETİN ÜZERİNDE BİRLEŞTİĞİ NOKTA.

Muhalefet seçimlere girmeden önce Türkiye ittifakını dile getirerek, diğer siyasal kuruluşların taraftarlarının bir anlamda desteğini istemiştir. Seçimden sonra iktidar partisi seçimlerde söz konusu desteğin gerçekleştiğini ve de muhalefet ana partisinin aldığı oylarda diğer parti taraftarlarının da oylarının mevcut olduğunu ifade etmişlerdir. Bu konuda aynı noktadalar.

THY VE BAĞLI KURULUŞ ÇALIŞAN SAYISI VE BİR PROJEKSİYON

Türk Hava Yollarının 2023 yılı 9 aylık faaliyet raporuna göre şirkettin 32.048 çalışanı var. Butikten zirveye 20 yıl- Gelecek 10 yıl kitabının “Büyüyen Ailemiz” bölümünde 2023’ de 82.000 üyeli büyük bir aile olacağız deniyor. Daha önce de 2023’de 10.000 yeni istihdam yapacaklarını söylemişti Sn. YK Başkanı. Herhalde doğru hatırlıyorumdur.  Bu arada Bay Bolat birkaç söyleşisinde THY ve bağlı kuruluş ve iştiraklerindeki istihdam sayısının toplam 70.000 olduğunu ifade etmişti. Evet biz bu 70.000 rakamını doğru olduğunu kabul edelim. Bu 70.000 çalışanın için de her partiyi destekleyen kişilerin de bulunduğu kabulü zorunlu olan bir gerçek. Bu sayının 1/3’nin iktidar partisi dışındaki farklı partilerin mensuplarından oluştuğunu düşünelim. Bu rakam an demeyin.  Ve de bir ailenin 4 kişiden oluştuğunu. Toplam da 93.333 kişiden (70000 x 4: 3=) bahsediyoruz. Yanılma ve unutma müstesna payı diyerek   bu rakamın 75.000 olabileceği noktasında birleşelim. Ve de salt bu sayı (x) ilçede 2nci olup seçimi kaybeden (a) parti mensubu aday ile 1.nci olarak seçimi alan (b) parti mensubu aday arasındaki oy farkından misli defa fazla veya yakın. Yukarıda da ifade edildiği gibi bu farazi rakam salt THY ile ilgili.  Ülkeden vazgeçtim sizce merkezi İstanbul ve Ankara’da olan THY gibi (?) kaç devlet kuruluşu olduğunu düşünün. TCDD- KGM- PTT- TDİ A.Ş Vb. (Bu arada yanda belirtilen kuruluşların yöneticilerinin yönetim tarzları ile tutum ve davranışları hakkında bir bilgimin olmadığını da belirtmeliyim) yan yana koyun bakın ve düşünün Sonra da ilçe seçimlerinin kaç oyla kazanıldığına / kaybedildiğine bir bakın. (Örnek: Beykoz 1433, Üsküdar 23.000 oy, Eyüp 16.273 Oy farkı, Gaziosmanpaşa 848 oy farkı, Bayrampaşa, Üsküdar ve diğer ilçelerin sonuçlarını da sizle bakın ltf.) Tabii ki söz konusu THY mensuplarının tümünün bu ilçelerde oturuyor olması ve o ilçede yapılan seçim sonucunu oyları ile değiştirmesi pek mümkün değil. Bu projeksiyon “Bizden değil” diye hor görülen itilen, kakılan ve hak ve hukuklarına saygı gösterilmeyen bu grubun etkileyici bir kuvvet olabileceğini ifade edebilmek için şekillendirildi. Umarım anlatabilmişimdir.

SEÇİMLERDE PARTİLERİN ÜYE SAYILARINDAN ZİYADE TARAFTAR SAYILARININ ÇOKLUĞU ROL OYNADIĞINI SÖYLÜYOR UZMANLAR.

Sizi, kişisel özellikleriniz ve akademik unvanlarınız bir tarafa taraftarı olduğunuz siyasi görüşe olan inancınız ve sistemin tepe yöneticilerine sadakatinizden ötürü büyük bir kuruluşun tepesine oturtsalar, sizi bu göreve uygun görenlere bu takdirlerinin karşılığını nasıl ve ne şekilde ödersiniz?

Doğru ve sistemli çalışarak emrinizdekilerin tutum ve insancıl uygulama ve davranışlarınızı takdirle karşılamaları ile taraftarı olduğunuz siyasi görüşe önce ilgi duymaları, daha sonra fikren yaklaşmaları ile sizin, sistemin dürüstlük ve doğruluğunun bir temsilcisi olduğunuza inanmaları sonucunda siyasi görüşünüzün yeni taraftarlar kazanmasına vesile olarak tabii. Siyasi bir teşekküle daha güzel bir şükran borcu ödeme şekli olabileceğini düşünemiyorum. Olması gereken buyken icraatları ile bunun tersine neden olanlar, yeni taraftarlar kazandırmak yerine mevcudun kopmasına, uzaklaşmasına neden olanların mevcudiyetleri ile sisteme fayda sağladığını düşünmek abesle iştigal. Yazıyı abesle iştigal ’in örneklerini sıralayarak uzatmak istemiyorum.

EN ÖNEMLİ HUSUS: MEVCUT YÖNETİCİLER SİYASİ GÖRÜŞLERİNİ TEMSİL EDEN ÖRGÜTE BİR TEK KİŞİ KAZANDIRABİLDİLER Mİ?  CEVAP HAYIR.

Acaba tepede oturan / oturanlar bir tek çalışanın kendilerinin adil ve insancıl uygulamalarınızdan etkilenerek sadık taraftar olmaları bir tarafa tepe yöneticilerinin siyasi düşüncelerine sıcak baktıklarına, sempati duymaya başlamalarına vesile olduklarını düşünebilirler mi? (Kendi ifadeleri ile başka kuruluşta bu maaşla iş bulması mümkün olmayan İşe aldıkları vasıfsız kimseler dışında tabii ki). Bunu evet diye cevaplayan yöneticilerin şimdiye kadar olduğu üzere kendilerini aldatmayı sürdürdükleri açık. Bu oluşumun tersi meydana gelmiş midir? THY’ de Yöneticileri ile aynı siyasi düşüncede olmamaları nedeniyle onları kendilerine her türlü kötülüğü yapma fırsatı kollayan kimseler olarak gören ve bunu değişik örneklerle yaşamış olan çalışanlar var mı? Yok mu?

ACABA TEPEDEKİLER AŞAĞIDA YER ALAN MADDELERİN NEREDEN ALINDIĞINI BİLİRLER Mİ? HİÇ ZANNETMEM. ZİRA KONUNUN BU TARAFI İLE HİÇBİR ZAMAN İLGİLENMEDİLER.

Madde 23  

 c. ............., Partinin tüzel kişiliği ile onur ve itibarını zedeleyecek söz, hareket ve davranışlardan kaçınır.

d. ............... Hiçbir ayrım gözetmeksizin toplumu oluşturan her bireyin, insan olmasından kaynaklanan temel haklar ve özgürlükler önündeki engellerin kaldırılması için üzerine düşen çabayı azimle ve kararlı olarak gücü ve becerisi nispetinde ifa eder.  

e...................Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olduğunu ve bu bütünlüğün; bireysel, toplumsal, ekonomik ve siyasal hak ve özgürlüklerin sağlanması ile mümkün olacağı bilinci içinde hareket eder.

GEÇMİŞ GÜNLERDE BİRİLERİ EMİR YUKARIDAN DEMİŞTİ? SİZE İNANMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL.

Bilirsiniz çok kullanılır bu söz. Nedense buna inanmak hiç içim den gelmez. Bugüne kadar da inanmadım.

Evet yukarıdan bir emir geldi ve Falan Genel Müdür yardımcılığınızda Müdür olarak istihdam ettiğiniz zatın bir veya iki kardeşini de işe alın ve uygun (?) kadroya/ kadrolara oturtun. İşe almadığınız diğer kardeşi ile özel hayatında çalıştığı konuda iş birliği yapın, sözleşme imzalayın, hizmet alın ve onu maddi açıdan destekleyin mi dediler. Komik olmayın.

Veya falan tepe yönetici döneminde yüz kızartıcı suçtan ötürü iş akdi feshedilerek, şirketten uzaklaştırılan (x)’i yeniden eski durumundan daha iyi bir statüde işe alın ve aynı suçu tekrar işlerse onu mahkemeye vermeyin diye size bağlı olduğunuz siyasi teşekkülün yöneticilerinden birinden emir mi geldi? Başkanınızın başını kaşıyacak zamanı yok. Bunlardan haberinin olduğuna bile inanmak mümkün değil. Evet. Daha saymamı ister misiniz? Eski yazılara bakın. Hepsini burada yeniden anlatıp konuyu uzatmanın anlamı ve faydası yok. Bunların hepsi sizin / sizlerin takdiri ile yapılan yakışıksız işlerdir. Kendinize bunları yakıştırdınız.

Sizi gören ve sizinle yaşayan çalışanların inandığınız güvendiğiniz siyasi teşekküle nasıl inanmasını beklersiniz? Size, bunun onlarca defa söylendiğini hatırlıyorum.

HATA KİMDE?

Partiler şimdi seçimi kaybetmelerinin nedenlerini araştırmaya başlıyorlar. Hatalı olan Seçim İşleri Başkanı mı? Teşkilatlanmadan sorumlu olan Başkan mı? Yerel Yönetimler Başkanı mı? Yoksa Sivil Toplum ve Halka ilişkiler Başkanı mı?  Kaybın sorumlusu bire halkla yüz yüze bulunan ve onlara muhatap olan, uygulamalarda rol oynayan icracı görevlilerdir. Artık onlara duyulan güven sıfıra baliğ olmuştu. Her kimseler? Bizim tepe yöneticiler de bu sıralamada başta gelmezler ama yaşananlara bakınca etkileri diğerleri kadar olmasa da bunlardan yalnız bir tanesi denilebilir. Malum çalışanlar iktidarı iş yerlerinde ve evlerinde görür ve yaşarlar.

EVET: İNANMAYANLAR BİR ŞEKİLDE BİRLEŞİNCE BU SONUÇ ORTAYA ÇIKTI. BU SONUCU ONLAR VE ONLAR GİBİ HAREKET EDENLER HAZIRLADI.

TSS, TGS, BAZI THY’ LİLER MEVCUT MAAŞLARI İLE GEÇİNEMEDİKLERİNİ SÖYLEYE DURSUNLAR. VEYA PİLOTLAR HAKLARINI TALEP ETSİNLER. BAY BOLAT’A KIRMIZI ÇİZGİSİ VAR YA (?) KİMSE ONU AŞAMAZ

Normal şartlarda hiçbir kimsenin maaşından bahsetmem. Ama 2024 yılında Milletvekillerimiz 141.000 TL, T.C. Bakanlarının ise 165.000 TL / Ay maaş aldıklarını ifade etmem gerekiyor. (Bakanlarımızın 2023 maaşı 110.0L olup 2024’ de 50% artım uygulandığı kabul edilirse aylık maaş gelirlerinin 165.000 TL olduğu düşünülebilir) Bu zevatın maaşlarına ilişkin sene başında basında ve sanal medyada kendilerine ödenen ücretlerin ne denli fazla olduğuna ilişkin birçok haber / yorum okumuştuk. Bizler için çalışan bu İnsanlara ayıp etmişler.

Beni lütfen affetsinler ama bu zevata ödenen maaşlarını görünce çok üzüldüm. Keşke Devletin en tepe kademelerinde çalışacaklarına Türk Hava Yollarında Müdür olsalardı dedim kendi kendime Yukarıda belirtilen devletin üst görevlilerinden fazla aylık alırlardı.  Şunun şurasında 3 ay kaldı. Temmuzda ‘da Müdürlerimizin maaşlarına 30% bir zam daha yapılacak.

TSS ve TGS’ liler tepinsin dursunlar. Geçinemiyoruz diye zam beklentilerini hep canlı tutsunlar (?) THY’  nin bazı mensupları da.

THY’ de kaç Müdür çalışıyor bilmiyorum. Ancak Bay Bolat göreve geldikleri zaman o tarihlerde şirketteki Müdür Sayısı basında 700 olarak ifade edilmişti. Ve de Bay Bolat şirketteki Müdür sayısının fazlalığından bahsetmişti. Ne yaptı bilmiyorum. Ama bu sayıyı artırdığına eminim. Sahi Müdürleriniz için de tesadüfen de olsa (?) lise tahsilini aynı okulda yapmış kaç kişi var.? 15- 20?  Bir ara basın bunların 130 civarı olduğunu yazmıştı ama? Yanlış mı hatırlıyorum, geçmiş te bu arkadaşlarımızdan yaklaşık 80 adedi isim ve unvanları ile haber konusu olmamışlar mıydı?

BAL TUTAN PARMAĞINI YALAR DA BAL OLAN HER YERDE SİNEK BULUNMASI DA KAÇINILMAZ.

Her ne ise. Bay Bolat bu işi bize bırakmasın. Müdürlerine, Genel Müdür Yardımcılarına verdiği maaşları açıklasın. Zahmet buyurmasınlar biz aylık maş tutarını 16 ile çarpıp yıllığını hesaplarız. Evet bunu yapın da kamuoyu tepkisi nasıl olur bir görün. Ha bu arada kendi maaşını da ortaya koyarsa iyi olur.      (Tabii ki aldığı yan ödemeler ile birlikte) Onu da Cumhurbaşkanımızın maaşı ile mukayese ederiz.  Unuttum, Tayyip Bey Cumhurbaşkanımız ama hem Doktor hem de Profesör gibi akademik unvanlara sahip değil. Bay Bolat’ın aylık geliri daha fazla çıkarsa şaşırmayın. Cumhurbaşkanımızın aylık maaş gelirini gazeteler açıklamıştı.

Şimdi Bay Bolat’ın kendisi başta, Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Müdürleri dahil tüm üst Yöneticilerin aylık gelirlerini açıklayıp bizim yüzümüzü kızartacak, utandıracak ve sizlerin yüzüne bakamayacak hale getirecek bizi.

Nasıl ki kabin memuru alımlarındaki torpil iddialarını “eşinin yeğeninin” bu mülakata girdiğini ve kazanamadığını açıklayarak cevaplamışlardı?

Bu araya YK üyelerinin, Genel Müdür yardımcılarınızın Yönetim Kurulu üyeliği yaptıkları diğer kuruluşlardan huzur hakkı alıp almadıklarını da. Hatırlatayım. Şirketinizde devletin hissesi yarıya yakın. Kamuoyu bunu sizden bunu duymak isterse yadırgamayın.

Sayın THY Müdürleri. Kusuruma bakmayın. Bu açıklama yapılana kadar konu ile ilgili VPN’ li saldırı yorumlarını yayımlamayacağım. Siz bunu ilgili çalışanlarınıza (o sözü kullanmak istemiyorum) duyurunuz lütfen Söyleyin yine imla hatalarını araştırsınlar ve yazının uzunluğundan dem vursunlar.  Konuyu, yazıyı anlamak mümkün değil desinler. Evet, anlasalardı şaşırırdım.

Yerel Seçim Sonuçları: Tepe Yöneticiler & THY Çalışanları.

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Masal ~ 16 gün önce
Masal bitti nalbulurda calismayacak tgs adamlari sef yaparsaniz artik size bay bay ne olacaksa olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür ~ 17 gün önce
Sayın yetkililer sizden ricamız; Sabihagökçen havalimanı arkası, Aydınlı köprüsüne çıkan tünelin biran önce faaliyete geçirilmesidir. Ülker bölgesinde tırlardan ilallah ettik Kavakpınar caddesi keza öyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thyoa - ~ 17 gün önce
kısacası nakşibendi sülümancılar fetocular kartallılar gibi bir grup oscar charlie tarafından ele geçirilmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesai ~ 18 gün önce
O kadar paraya birde mesai almıyoruz diye bayramlarda işe gelmez nöbetci md ler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 18 gün önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp benim çocu.... ~ 19 gün önce
( Çetin Özbey) Herkes kendine yakışanı yapar Krdş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2024 ~ 19 gün önce
THY de aynı futbol gibi yani şu anki TFF ve MHK gibi… korkak yandaş ve ezik… şu ülkede hiç mi dürüst çıkarı olmadan insan yok?? Hak hukuk sahibi tok? Hep bana hep bana?? Niye bu kadar seviyesiz olmuş insanlar para dediğin zaman 100 takla atmaya hazır millet… bu kadar ezik bir millet dünyada çok az… Ne mutlu TR diyene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn Çetin bey ~ 20 gün önce
"İktidar partisinin THY gibi büyük kuruluşların başına kendi siyasi görüşlerini benimseyen,güvendikleri şahısları atamaları gayet normal. Aslında bizde bazıları bunu yadırgıyorsa da yalnız bizde değil birçok ülkede uygulama böyle. Ben bu uygulamayı yadırgayanlar sınıfından değilim. Nedense bu bana anormal gelmiyor" İroni yapmıyorsanız bu sözlerinize üzüldüm. Böyle bir uygulamanın yanlış olduğu su götürmez. Birçok ülke derken hangi ülkeler onları da yazsanız. Aklı başında bir ülkede iktidar yandaşını o ülkenin en büyük havayolunun başına torpille getirir mi,bir örneği var mı? İşin içinden gelmeyen,sektörü bilmeyen birinin üst düzey yönetici olmasının neresi normal? Eski thy ykb'si Türkçe'yi şiveyle konuşan,havacılığı öğrenci gibi ders çalışarak 6 ayda öğrenmiş! iş barışı ve huzurunu bozmuş,şirkete hemşehrilerini doldurmuş,işçiler aleyhine mahkemede şahitlik yapmış adamı sendika başkanı yaptırmış biriydi onu da mı yadırgamıyorsunuz?Ya pandemide kesilen paraları,pazar mesailerini ödemeyen,Yargıtay'ın onadığı kararı yıllardır keyfe keder uygulamamazlık eden bay bolat? Böylelerinin makam sahibi olması yadırganacak bir şey değilse bu ülkenin her bakımdan ileri gitmesi gerek ama durum tam tersi demek ki bu uygulama yanlış. Tss,tgs vs geçinemiyorlarsa onları iş bulan torpillerine,oy verdikleri partiye ve de birlik olup tepki vermedikleri için kendilerine kızsınlar. Geçen haftaki seçimde bazı şeylerin değişmeye başladığını görmek güzel ama 21 sene kaybettik, mevcut iktidar sayesinde her açıdan iyice kötüye gidiyoruz maalesef. Sizin ve ailenizin bayramını kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilerim.Saygılar,hürmetler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn Çetin Bey ~ 20 gün önce
( Çetin Özbey) Değerli okurum. Ben onlardan değilim sözüm ve başındaki izahatım de belirttiğim konular ile aynı görüşte olmadığınızı okudum. Bu sözüm YK Başkanı ve Genel Müdür için geçerlidir. Parti ayırımı yapmadan soruyorum. Kaç Yaşındasınız, kaç senedir THY’ de siniz bilmiyorum. Siz bunun aksi bir uygulamayı hiç gördünüz mü? Ben görmedim. Hava yolunun başına İşin içinden gelmeyen, sektörü bilmeyen birinin üst düzey yönetici olmasının neresi normal, diyorsunuz? YK başkanı olan zat 10 küsur senedir THY’ de Genel Müdür Yardımcılığı yapmış olan biri. Hem Dr, hem de Prof. Genel Müdüründe sektörden olduğuna şüphe yok. Zarfa bakınca seçim doğrudur. Mazrufa bakınca maalesef. Gel gelelim bu insanlar, özellikle Bay Bolat’ın yapısı ( Genel Müdürün fonksiyonlarını yerine getirdiğine / getirebildiğine emin değilim ) bu göreve uygun çıkmadı. Ülkenin geri gitmesi ki bu konuda sizinle aynı görüşteyim nedeninin iktidar partisinin THY’ deki seçiminin neden olduğunu düşünemiyorum. Mutlak önemli bir rolü vardır ama, sıralamada kaçıncı gelir bilemem. Bir miktar oy kaybına neden olurlar ki bunu da 01 Nisan’da yaşadık. Gördük. İktidarın mesajı ne denli anladığını ileride göreceğiz. Size de ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte mutlu bayramlar diliyorum. Sevgi ve sağlık ile kalın
Sn Çetin bey cevap ~ 20 gün önce
Üstadım,nazik cevabınız için teşekkür ederim. Dikkat buyurursanız örnek verirken ilk eski thy ykb'sini sonra bay bolatı yazdım. İlkinin ne olduğu malum diğeri de siyasi güçle Thy'de işe direk mevki sahibi olarak girip belli bir süre geçtikten sonra makam sahibi olmuş biri. Thy'de 10 küsur senedir olmasının bence hiçbir önemi yok sonuçta vaat ve torpille işe girmiş torpille makam sahibi olmuş. Ünvanların nasıl alındığı, sınavlarda yapılan dümenler,olan biten şaibeler vs birçok kez haber oldu,mecliste önerge bile verildi ve Fatih üniversitesinde hocalık yaptığını gizleyen birinin Dr veya Prof olmasının da hiçbir anlamı benim için yok. Ve düşünün ki öyle ünvanınız var ama bir işe girmek veya makam sahibi olmak için torpile ihtiyacınız var. İktidarın Thy'ye atayıp da görevini her konuda başarıyla yerine getirmiş ne ykb ne de genel müdür yok. Kendi yandaşları bile bunu itiraf ediyor. Lufthansa başkanı sanıyorum 20 yıldır makamında ama Thy'de son 10 yılda üç kere başkan değişti. Ayrıca ülkenin geri gitmesinin sebebinin iktidarın Thy yönetimi seçiminin neden olduğuna dair bir şey yazmadım böyleleri diyerek bay bolat ve başka devlet kurumlarında görev yapan onun gibi siyasi güçle makam sahibi,karar alıcı,verici olanları kast ettim sanıyorum ki siz yanlış anladınız. Saygılar,hürmetler sunarım...
YÖNETİCİ SINI. ~ 20 gün önce
bela okuma kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İNSANLARIN PARASINI ~ 17 gün önce
Al, sonra da bela okuma de. Ne bekliyordun ? Böyle giderse thy yi buyurme çabaları eskisi gibi etkili olmayacak. Günden güne azalacak. Yıllar sonra bugün yaptıklarınızın meyvesini alacaksınız. Kötü dur7mda bir şirket. Bu tehdit değil. Sadece aklı olanın alması gereken bir uyarı. İnsanların parasını keserseniz ne beklersiniz ? Ödül mü?
tgs ~ 20 gün önce
Dışarda onlarca işsiz Türk genci varken neden surileri yhm olarak işe alıyorsunuz? Bari akp gençlik kollarındki gençleri alın işe en azından

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurulduğunda hepsini almısları ~ 20 gün önce
Tgs kurulduğunda zaten gençlik kollarını toplamıştı buraya

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000