03 Ağustos 2012, Cuma 08:25:13

UÇAK BAKIM ONARIM TEKNİSYENLİĞİ'NDE İMZALAR ATILDI

Selçuk ilçesinde istihdam garantili uçak bakım onarım teknisyenliği meslek edindirme kursu açılacak...
  • Bana göre yapılan bütün anlamsız eleştriler boş, Öncelikle siz bu sürecin nasıl gerçekleştiğini biliyor musunuz? aradıkları koşulları, yaptıkları sınavı, sınavı geçtikden sonra da yapılan mülakatı, ders içeriklerinin hangisinden haberiniz var, boş konuşan insan topluluğu, her insan bir potansiyeldir. Benim ülkemde buna layık görülmüş bütün vatandaşlar bu işi büyük bir titizlik ve sorumlulukla yapacaklardır. Giremediniz, alınmadınız, veya çok çabaladınız olmadı, millete çamur atıyorsunuz. THK sana ne oluyor diyor vatandaş, asıl sana ne oluyor sana mı kaldı bunun 300 500 hesabını yapmak, eskişehirden mezun olmuşsun ama boş mezun olmuşsun, siz insanları cahil, beceriksiz ve aptal olarak görüyorsunuz. O kurslardan seni cebinden çıkaran nice insanlar çıkıyor haberin yok..
  • Eskişehirden mezun olduğumuzda sektörde eski mezunlar tarafından şöyle karşılandık : oo sizin hacetler daha porsuğa ulaşmamış... THK sana ne oluyor dün ...tun bugün koktun sen bırak hacetinin biyere ulaşmasını ortada hacet yok, hem üni. kuruyorsun hem typ açıyorsun havacılıktan bu kadar anlıyorsunuz işte 6 ayda yetiştirdiğin teknisyene uçak değil takım çantası bile emanet etmiyorlar. bu programa katılacak arkadaşlar kendinizi kandırmayın olay tamamen devletten para koparmak ticaret, sizin aldığınız eğitim iş bulma durumunuz kimsenin umrunda değil, size ayda 600 700 tl civarında para verecekler ama devlet herbiriniz için ayda 5000 tl tutarında bir para ödeyecek ama gemisini yürüten kaptan işte bir dur diyen yok yazık gençlere, devletin parasına, onca emeğe
  • Arkadaş üstünden uçak geçen y erde bir uçak teknisyeni yetiştirme programı açmaya mecbur musunuz?Açın açın bakalım kaç tanesi iş bulacak?
  • turizm otelcilik okulunda bu bölümün ne işi var .artık kim dur dıyecek bu gidişata .3 adam biraraya geliyor gelin SÖZDE uçak teknisyeni yetiştirelim diyor.bu iş bu kadar kolay değil.Yüzlerce , binlerce insanın vebali söz konusu!
  • Arkadasşların dediğine kesinlikle katılıyorum..... bu kurslara katılıp uçak teknisyeni olcağınızı düsünmeyin..... en pis işleri size yaptırcaklar.... afedersin uçakların tuvalaetini ble size temizlettircekler ... bunlar el ayak işlerini halledecek elemanları bulmak için yapılan kurslar geleceği olmayan vaadler.... kendinize yazık etmeyin ....yarın birgün işten cıkarma olursa ilk gönderilecekler sizsiniz !!!!!
  • ben bir shyo mezunu değilim ama uçak teknisyeni olabilmek için 5 sene çaba harcayıp bin bir türlü kazık derslerle kıl hocalarla uğraşsaydım bu gidişata dur demek için birşeyler yapardım.resmen uçak teknisyenliği mesleğini ayağa düşürdüler. doçent prof olabilmek için saçma sapan okullar açılıp insanlar kandırılıyor.kimse bu yalanlara inanmasın bu sektörde UÇAK TEKNİSYENİ olabilmek için önce İNGİLİZCE'niz olması gerekir.(KPDS'DE EN AZ 50-60)şu okullara bir bakın.imam yetiştiriyor ama ARAPÇA dersi yok.
  • arkadaslar bakın bu işler tamamıyle bırılerının cebının dolması için yapılıyor sızlerı kandırarak para kazanıyorlar İNANMAYIN..... PİŞMAN OLURSUNUZ...
  • istisham garantisi yalanına kimse inanmasınn. adamın babasının fabrikası , bakım onarım merkezi var sanki.... okulu bitirdiklerinde bu çocukların çogu işsiz kalacak demedi demeyin thy ye staja gelenlerin durumunu görüyoruz.. içler acısı.. havacılık sektöründen bir haber adamların anlattıgı yalan yanlış bilgilerle geliyor. yabancı dil derseniz yok denecek düzeyde. yazık umut tacirligi yapıp cebinizi doldurmaktan başka birşey yapmıyorsunuz....
  • THK ne yapıyor? THK Üniversitesi daha kendi kuruluşunu tamamlamadan, ne olduğu ortaya çıkmadan önce Samsun sonra İzmir'e giderek oradaki SHYO'larını mı baltalamaya çalışıyor? Ben anlamadım...
  • BU YAPILAN İŞLER HUKUKI MI ACABA ? HEM UNİVERSİTE HOCA OLARAK PARA ALACAKSIN ,HEMDE İŞKURDAN AYLIK 5500 TL BELKİ DAHA FAZLASINI ALACAKSIN ....PARDON ETİK VE HUKUKİ KAVRAMLARINI KARISTIRDIM

Bu kapsamda ilçede yüz gence istihdam sağlamak için THK Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ile İş-Kur arasında protokol imzalandı.

Selçuk İMKB Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi toplantı salonunda düzenlenen imza törenine Havacılık Meslek Okulu Müdürü, Öğretim Görevlisi Murat Ekici, Çalışma Ve İş Kurumu İzmir İl Müdürü Kadri Kabak, Çalışma ve İş Kurumu Torbalı Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet Nayman, THK Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Coşkun Çelik, Öğr. Görevlisi Akademisyen Mustafa Şahin, Müd. Yardımcısı Duygu Özalp, Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek ve konuya hakim davetliler katıldı.

İş Kur İl Müdürü Kadri Kabak, konuyu detaylı bir şekilde anlattı. Yapılan sözleşmeye göre uçak bakım ve onarım teknisyenliği kursu kapsamında toplam 100 kursiyere dört gurup olarak eğitim verileceğini anlatan Kabak, birinci etapta 50 kursiyer in beş ay sürecek eğitim programının, 03 Eylül 2012 tarihinde başlaması planlandığını, bu kursun 31 Ocak 2013 tarihinde sona ereceğini kaydetti. Kursiyerlerin; kurs süresinin ilk dört ayında THK Üniversitesi Selçuk Kampüsü İzmir Havacılık Yüksek Okulu binasında teorik olarak eğitim göreceğini ifade eden İş Kur İl Müdürü Kadri Kabak, 4 aylık teorik eğitimin ardından da İstanbul’ da bulunan Türk Hava Yolları teknik A.Ş. hangarlarında bir ay uygulamalı eğitim verileceğini, Kurs ile ilgili bilgi almak isteyenlerin Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksek Okulu, İzmir Çalışma ve İş Kurumu ile Torbalı Hizmet Merkezinin internet sitelerine başvurabileceklerini açıkladı.

UÇAK BAKIM ONARIM TEKNİSYENLİĞİ'NDE İMZALAR ATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

TYP ~ 12 yıl önce
Bana göre yapılan bütün anlamsız eleştriler boş, Öncelikle siz bu sürecin nasıl gerçekleştiğini biliyor musunuz? aradıkları koşulları, yaptıkları sınavı, sınavı geçtikden sonra da yapılan mülakatı, ders içeriklerinin hangisinden haberiniz var, boş konuşan insan topluluğu, her insan bir potansiyeldir. Benim ülkemde buna layık görülmüş bütün vatandaşlar bu işi büyük bir titizlik ve sorumlulukla yapacaklardır. Giremediniz, alınmadınız, veya çok çabaladınız olmadı, millete çamur atıyorsunuz. THK sana ne oluyor diyor vatandaş, asıl sana ne oluyor sana mı kaldı bunun 300 500 hesabını yapmak, eskişehirden mezun olmuşsun ama boş mezun olmuşsun, siz insanları cahil, beceriksiz ve aptal olarak görüyorsunuz. O kurslardan seni cebinden çıkaran nice insanlar çıkıyor haberin yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muz cumhuriyeti ~ 12 yıl önce
Eskişehirden mezun olduğumuzda sektörde eski mezunlar tarafından şöyle karşılandık : oo sizin hacetler daha porsuğa ulaşmamış... THK sana ne oluyor dün ...tun bugün koktun sen bırak hacetinin biyere ulaşmasını ortada hacet yok, hem üni. kuruyorsun hem typ açıyorsun havacılıktan bu kadar anlıyorsunuz işte 6 ayda yetiştirdiğin teknisyene uçak değil takım çantası bile emanet etmiyorlar. bu programa katılacak arkadaşlar kendinizi kandırmayın olay tamamen devletten para koparmak ticaret, sizin aldığınız eğitim iş bulma durumunuz kimsenin umrunda değil, size ayda 600 700 tl civarında para verecekler ama devlet herbiriniz için ayda 5000 tl tutarında bir para ödeyecek ama gemisini yürüten kaptan işte bir dur diyen yok yazık gençlere, devletin parasına, onca emeğe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Arkadaş üstünden uçak geçen y erde bir uçak teknisyeni yetiştirme programı açmaya mecbur musunuz?Açın açın bakalım kaç tanesi iş bulacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
turizm otelcilik okulunda bu bölümün ne işi var .artık kim dur dıyecek bu gidişata .3 adam biraraya geliyor gelin SÖZDE uçak teknisyeni yetiştirelim diyor.bu iş bu kadar kolay değil.Yüzlerce , binlerce insanın vebali söz konusu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
görkem ~ 11 yıl önce
Bölüm turizmm otelcilik okulunda açılmadı.toplantı bu okulda yapıldı.Ayrıca bu kurs olayınıda hiç doğru bulmadığımı belirtmem lazım.Ben şuanda Uçak bakım alanında Selçukta lise 1 öğrencisiyim.bu okulda 4 yıllık eğitim artı üniversitesi 8 yıl... ama bu arkadaşlar 6 ay eğitim görüp iş bulacaklarmış.birbirimizi kandırmayalım lütfen!..
yalan ~ 12 yıl önce
Arkadasşların dediğine kesinlikle katılıyorum..... bu kurslara katılıp uçak teknisyeni olcağınızı düsünmeyin..... en pis işleri size yaptırcaklar.... afedersin uçakların tuvalaetini ble size temizlettircekler ... bunlar el ayak işlerini halledecek elemanları bulmak için yapılan kurslar geleceği olmayan vaadler.... kendinize yazık etmeyin ....yarın birgün işten cıkarma olursa ilk gönderilecekler sizsiniz !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
ben bir shyo mezunu değilim ama uçak teknisyeni olabilmek için 5 sene çaba harcayıp bin bir türlü kazık derslerle kıl hocalarla uğraşsaydım bu gidişata dur demek için birşeyler yapardım.resmen uçak teknisyenliği mesleğini ayağa düşürdüler. doçent prof olabilmek için saçma sapan okullar açılıp insanlar kandırılıyor.kimse bu yalanlara inanmasın bu sektörde UÇAK TEKNİSYENİ olabilmek için önce İNGİLİZCE'niz olması gerekir.(KPDS'DE EN AZ 50-60)şu okullara bir bakın.imam yetiştiriyor ama ARAPÇA dersi yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sakına kanmayın ~ 12 yıl önce
arkadaslar bakın bu işler tamamıyle bırılerının cebının dolması için yapılıyor sızlerı kandırarak para kazanıyorlar İNANMAYIN..... PİŞMAN OLURSUNUZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
istisham garantisi yalanına kimse inanmasınn. adamın babasının fabrikası , bakım onarım merkezi var sanki.... okulu bitirdiklerinde bu çocukların çogu işsiz kalacak demedi demeyin thy ye staja gelenlerin durumunu görüyoruz.. içler acısı.. havacılık sektöründen bir haber adamların anlattıgı yalan yanlış bilgilerle geliyor. yabancı dil derseniz yok denecek düzeyde. yazık umut tacirligi yapıp cebinizi doldurmaktan başka birşey yapmıyorsunuz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 12 yıl önce
THK ne yapıyor? THK Üniversitesi daha kendi kuruluşunu tamamlamadan, ne olduğu ortaya çıkmadan önce Samsun sonra İzmir'e giderek oradaki SHYO'larını mı baltalamaya çalışıyor? Ben anlamadım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACILIK ~ 12 yıl önce
BU YAPILAN İŞLER HUKUKI MI ACABA ? HEM UNİVERSİTE HOCA OLARAK PARA ALACAKSIN ,HEMDE İŞKURDAN AYLIK 5500 TL BELKİ DAHA FAZLASINI ALACAKSIN ....PARDON ETİK VE HUKUKİ KAVRAMLARINI KARISTIRDIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000