23 Kasım 2010, Salı 11:00:31

TURKUAZ: İÇ HATLARDAN ÇEKİLDİK

Turkuaz Havayolları’nın uçuşlarının durdurulması ile ilgili Genel Müdür Hidayet Aydoğan, AirportHaber’e konuştu.
  • ekim ayı maaşlar ve harcırahlar,kasımda bitmek üzere maaş ve harcırahlar dan haber yok.şirketten tık ses yokkk.ne olacak ooof off.
  • aImasaydınız,ucuz buIdunuz we baIıkIama atIadınız sonra yok bu ne bıcım ıkram yok gecıkme bı daha mı asIa demeIer o zaman werseydınız paşaIar gıbı 200 Iıra gıtseydınız baska sırketIerIe sıkayet sıkayet yeter be kım dedı sıze yenı acıIan sırkete gozu kapaIı atIAyın dıye,basınıza bunIar geIr tabı
  • sivil havacılık uçuştan men etti, biz bizzat yaşadık bu olayı.. 22 kasımda biz ucak beklerken görevlilerin hepsi kayboldu.. havaalanında sürekli anons edildi turkuaz yetkilisi danışmaya geliniz diye ne gelen var ne giden.. nöbetçi amirliğin verdiği bilgiye göre o sırada sivil havacılık acil toplantıya girdi ve uçuştan men edildi çünkü bu affedilir bir durum değildi... zaten o günkü seferler sivil havacılıgın başka bir uçağıyla tamamlandı ve diğer seferler iptal edildi.. 60 günde zarar ettik kendimiz çekildik diye kılıf uydurmasınlar, turkuazdan 1 kez bilet alan herkes bu rezilliklere bizzat şahit olmuştur..
  • bu,iç hat-charter işi değil.şirket uçan kuşa olan 30-35 milyon dolar borcu iç hatta girdiğinden beri yani 2 ayda mı yaptı?ilfc ye uçakların kiralarını,handling firmalarına yüzbinlerce euro borcu iç hatta zarar ettiğinden mi vermedi de uçaklar elinden alındı?bu şirketin içi daha önce boşaltılmış ceremesini de şimdi birilerinin sırtına yıkmaya çalışıyorlar.sağa sola giden paraların hesabını vermesi gereken tek kişi hido dur kimse tk cı falan diye başkalarına ihale etmeye kalkmasın.
  • Sanal havacilar bakin sanal ucuslara izin vermiyordu bu TURKUAZ simdi yok böyle bir sirket siz acin bu sirketi onlar sizden izin alsin:)
  • Game over - insert coin!
  • bu kadar sayıda iç hat firmasını dolduracak pazar henüz yok belki yavaş yavaş sonra tıkır tıkır
  • ILFC nin TC - TCH ı geri aldığını yazmanızı bekledim ama bu saate kadar hiç bir açıklama yayınlamadınız?
  • İşi bilen yöneticiler tarafından yönetilen, yeterli sermaye yapısı ve rekabet gücü olan şirketler havacılık sektöründe içhat veya charter olsun her zaman kar ederler. Bu öğelerden herhangi biri yetersiz ise sonuç değişmez. şirket kapanır. Ülkemizde son 20 yıl içinde bu şekilde 25 şirket kapandı. Ümid ederiz artık herkes bu gerçeği görür.
  • İç hatlar bitti, Arabistan'a uçaklar gidemiyor, SHGM olaya el atmış , uçaklara el koymuşlar. Yarına da Arabistan anlaşmasının bittiğini öğreniriz. Tuuu- kuaz hakkın rahmetine kavusmustur artık. Değil Ahmet Karabulut; artık Mehmet Akbulut bile hiç bir şey yapamaz...
Turkuaz Havayolları’nın iç hat operasyonlarının durdurulması ile ilgili Genel Müdür Hidayet Aydoğan, AirportHaber’e açıklama yaptı.

İç hat operasyonlarından kendi kararları doğrultusunda çekildiklerini kaydeden Aydoğan, “ Ticari bir şirketiz. İç hatlarda zarar ediyorduk. Bunu göz önünde bulundurarak daha fazla zarar etmemek için, iç hatlardan kendi isteğimizle çekilme kararı aldık” dedi.

Aydoğan, iç hat macerasını noktalayan şirketin bundan sonra, önceden olduğu gibi yurtdışına charter uçuşlar yapacağı ve wet leaese yöntemiyle uçaklarını kiralayacağını sözlerine ekledi.

©AirportHaber.com ÖZEL
TURKUAZ: İÇ HATLARDAN ÇEKİLDİK

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Misafir ~ 13 yıl önce
ekim ayı maaşlar ve harcırahlar,kasımda bitmek üzere maaş ve harcırahlar dan haber yok.şirketten tık ses yokkk.ne olacak ooof off.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aImasaydınız,ucuz buIdunuz we baIıkIama atIadınız sonra yok bu ne bıcım ıkram yok gecıkme bı daha mı asIa demeIer o zaman werseydınız paşaIar gıbı 200 Iıra gıtseydınız baska sırketIerIe sıkayet sıkayet yeter be kım dedı sıze yenı acıIan sırkete gozu kapaIı atIAyın dıye,basınıza bunIar geIr tabı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sivil havacılık uçuştan men etti, biz bizzat yaşadık bu olayı.. 22 kasımda biz ucak beklerken görevlilerin hepsi kayboldu.. havaalanında sürekli anons edildi turkuaz yetkilisi danışmaya geliniz diye ne gelen var ne giden.. nöbetçi amirliğin verdiği bilgiye göre o sırada sivil havacılık acil toplantıya girdi ve uçuştan men edildi çünkü bu affedilir bir durum değildi... zaten o günkü seferler sivil havacılıgın başka bir uçağıyla tamamlandı ve diğer seferler iptal edildi.. 60 günde zarar ettik kendimiz çekildik diye kılıf uydurmasınlar, turkuazdan 1 kez bilet alan herkes bu rezilliklere bizzat şahit olmuştur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu,iç hat-charter işi değil.şirket uçan kuşa olan 30-35 milyon dolar borcu iç hatta girdiğinden beri yani 2 ayda mı yaptı?ilfc ye uçakların kiralarını,handling firmalarına yüzbinlerce euro borcu iç hatta zarar ettiğinden mi vermedi de uçaklar elinden alındı?bu şirketin içi daha önce boşaltılmış ceremesini de şimdi birilerinin sırtına yıkmaya çalışıyorlar.sağa sola giden paraların hesabını vermesi gereken tek kişi hido dur kimse tk cı falan diye başkalarına ihale etmeye kalkmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sanal havacilar bakin sanal ucuslara izin vermiyordu bu TURKUAZ simdi yok böyle bir sirket siz acin bu sirketi onlar sizden izin alsin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Game over - insert coin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu kadar sayıda iç hat firmasını dolduracak pazar henüz yok belki yavaş yavaş sonra tıkır tıkır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ILFC nin TC - TCH ı geri aldığını yazmanızı bekledim ama bu saate kadar hiç bir açıklama yayınlamadınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İşi bilen yöneticiler tarafından yönetilen, yeterli sermaye yapısı ve rekabet gücü olan şirketler havacılık sektöründe içhat veya charter olsun her zaman kar ederler. Bu öğelerden herhangi biri yetersiz ise sonuç değişmez. şirket kapanır. Ülkemizde son 20 yıl içinde bu şekilde 25 şirket kapandı. Ümid ederiz artık herkes bu gerçeği görür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İç hatlar bitti, Arabistan'a uçaklar gidemiyor, SHGM olaya el atmış , uçaklara el koymuşlar. Yarına da Arabistan anlaşmasının bittiğini öğreniriz. Tuuu- kuaz hakkın rahmetine kavusmustur artık. Değil Ahmet Karabulut; artık Mehmet Akbulut bile hiç bir şey yapamaz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000