27 Ocak 2011, Perşembe 10:22:42

İŞSİZ PİLOTLARA ÖĞRETMENLİK ŞANSI

Uçuş eğitim merkezlerinin sayısının son dönemde artmasıyla birlikte uçuş öğretmeni ihtiyacı da baş gösterdi. Uçuş okulları da bu ihtiyacı karşılamak için birbiri ardına ilan veriyor.
  • İLANDA BELİRTİLEN NİTELİKLERDE GENÇ VE KABİLİYETLİ PİLOTLARIN LINE ÖNCESİ YARDIMCI ÖĞRETMEN PİLOT OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ YERİNDE BİR KARARDIR. ANCAK BU KİŞİLERİN SAYISI ICAO KURALLARI GEREĞİ TAHDİDSİZ ÖĞRETMENLERİN DÖRTTE BİRİNİ GEÇMEMELİDİR. AYRICA DÖRTYÜZ SAATLİK UÇUŞ TECRÜBESİNDE ISRAR EDİLMEMELİDİR. TC-DBK
  • Bu sektörde isim karalamak kolay. Öğrenci yetiştirmek ise zor. Pilot olmak lisans almakla olmuyor. Pilot cesur bilgili kuralcı karakterli insan olmalı. Buradan insanları karalarken senin kim oldugunu kimse bilmiyor. Eğer korkacak birşeyin yok ise sende karalamaya çalıştığın insanların ismini yazdığın gibi kendi adını da yazarsan daha adilane olur.
  • Arkadaşlar bende Er-Ah'ta öğrenciyim. Hak yemeyin lütfen. Er-Ah'ta 6 tane FI var ve hepsi birşeyler vermeye çalışıyor. Yazdığınız kişi ile özel sorununuz olabilir, evet kendisi çok kibar bir adam değildir. Fakat kocaman bir uçuş okulunu bir kaç kişi ile değerlendirmemelisiniz. Şu anda filosu en genç uçuş okulu. En eski uçaklarında bile tüm aletler çalışıyor. İstediğimiz zaman Simulatörde ekstra uçabiliyoruz. Ayrıca eğtim uçuş için sürekli teşvik ediliyoruz. Ayda 40-50 saat uçan arkadaşlar var. Zaten bu ilan da gösteriyorki; FI'larını yenilemeye çalışıyorlar.Lütfen Er-Ah'ın hakkını yemeyin.
  • eraha mı başlıycaksın aklını mı yedin kardeş sen..çok amatörler parayı verene kadar çok iyiler verdikten sonra yüzüne bakmazlar ben ppl i aldım zor kurtardım kendimi.. n.m hala orda hocalık yapyosa gidilmez.
  • Arkadaşım, er-ah çayırda pilot yetiştiriyor derken anlayamadım. Yoksa siz lisansı er-ah'tan mı aldınız? Böyle konuştuğunuza göre bunu söylemenizin bir nedeni olmalı??? Bilelim ki gardımızı alalım. ER-AH'a başlamayı düşünüyorum bende?
  • şimdi yavaş yavaş doyuyor piyasa. Antalyada eski belediye otobüsünün üstünde reklamı geziyor ERAH'ın. Gelin sizi pilot yapalım diyor. Bu kadar basit. Şimdi kurs sayıları artıyor. ERAH'ın bile epey uçağı oldu. Pilot sayıları artıyor. Asker hegemonyası kırıldı. Yabancı pilot sınırı kalktı. Çok değil 3-5 yıla kadar da maaşlar avrupa seviyesine inecek. Almanın ingilizin 2-3 katı fazla maaş alan astronotlara duyurulur. Erah resmen çayırda pilot yetiştiriyor.
  • Koçum şahsın istisna olabilir ama genel kuralı bozmaz.
  • bi sen biliyosun de mi? amerika yanlış biliyo, bunca otorite yanlış biliyo... keşke sana sorsalarmış niye düşünemişler acaba... bi de sanırım seni tip eğitimin yok bahanesiyle almamışlar işe ben girdim tipim olmadan uzun süreli sözleşme yaptım alıyolar yani...işsiz pılot yoktur;becerıksız ve yeteneksız pılot vardır:)))
  • antalyada ve ıspartada okulun misafiranesi var orada kalınıyor bildiğim kadarıyla
  • ee erah da gel seni A380 de öğretmen yapalım demiyor ya.. cessna 172 de yapacak ayrıca, bir süreci var bu işin. bence güzel bir düşünce kendi sistemiyle yetiştirip öğretmen yapacak. herkes biryerden başladı değil mi? anasının karnından logbook dolu çıkmıyor insan pilot dahi olsa:))

Uçuş öğretmeni arayan pilot okulları arasına Antalya merkezli Er-Ah da katıldı. Bu sektörde son dönemde yaşanan öğretmen sıkıntısı gün geçtikçe daha çok hissedilirken, filosunu genişleten uçuş okulları da öğretmen arayışına girdi. Bir süre önce öğretmen sıkıntısını yabancı öğretmenlerle çözmeye çalışan Tarkim’den sonra Antalya merkezli Er-Ah da, hem yetiştirilmek üzere hem de deneyimli uçuş öğretmeni almak için ilan verdi.

İşte Er-Ah’ın aradığı koşullar:
 
UÇUŞ ÖĞRETMENİ ADAYLARI
EN AZ GEREKSİNİMLER :
- 1500 SAAT TOPLAM UÇUŞ TECRÜBESİ;
- 500 SAAT UÇUŞ ÖĞRETMENİ TECRÜBESİ;
- ÜNİVERSİTE veya YÜKSEK OKUL DİPLOMASI;
- İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLGİSİ; (UPPER INTERMEDIATE)
- HAVACILIK KONUSUNDA GENİŞ BİR VİZYONA VE GEREKLİ DİSİPLİNE SAHİP OLMAK.

Müracaatlar [email protected] adresinden yapılacaktır. Son başvuru tarihi 15.02.2011

UÇUŞ ÖĞRETMEN ADAYLARI ARANIYOR
YETİŞTİRİLMEK ÜZERE UÇUŞ ÖĞRETMENİ ADAYLARI;
EN AZ GEREKSİNİMLER :
- 400 SAAT TOPLAM UÇUŞ TECRÜBESİ;
- 100 SAAT SORUMLU PİLOT OLARAK UÇUŞ TECRÜBESİ;
- ÜNİVERSİTE veya YÜKSEK OKUL DİPLOMASI;
- İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLGİSİ; (UPPER INTERMEDIATE)
- HAVACILIK KONUSUNDA GENİŞ BİR VİZYONA VE GEREKLİ DİSİPLİNE SAHİP OLMAK;
- ASKERLİK HİZMETİNİ TAMAMLAMIŞ OLMAK.
Müracaat [email protected] yapılacaktır. Son başvuru tarihi 15.02.2011.

©AirportHaber.com ÖZEL

İŞSİZ PİLOTLARA ÖĞRETMENLİK ŞANSI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
İLANDA BELİRTİLEN NİTELİKLERDE GENÇ VE KABİLİYETLİ PİLOTLARIN LINE ÖNCESİ YARDIMCI ÖĞRETMEN PİLOT OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ YERİNDE BİR KARARDIR. ANCAK BU KİŞİLERİN SAYISI ICAO KURALLARI GEREĞİ TAHDİDSİZ ÖĞRETMENLERİN DÖRTTE BİRİNİ GEÇMEMELİDİR. AYRICA DÖRTYÜZ SAATLİK UÇUŞ TECRÜBESİNDE ISRAR EDİLMEMELİDİR. TC-DBK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu sektörde isim karalamak kolay. Öğrenci yetiştirmek ise zor. Pilot olmak lisans almakla olmuyor. Pilot cesur bilgili kuralcı karakterli insan olmalı. Buradan insanları karalarken senin kim oldugunu kimse bilmiyor. Eğer korkacak birşeyin yok ise sende karalamaya çalıştığın insanların ismini yazdığın gibi kendi adını da yazarsan daha adilane olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar bende Er-Ah'ta öğrenciyim. Hak yemeyin lütfen. Er-Ah'ta 6 tane FI var ve hepsi birşeyler vermeye çalışıyor. Yazdığınız kişi ile özel sorununuz olabilir, evet kendisi çok kibar bir adam değildir. Fakat kocaman bir uçuş okulunu bir kaç kişi ile değerlendirmemelisiniz. Şu anda filosu en genç uçuş okulu. En eski uçaklarında bile tüm aletler çalışıyor. İstediğimiz zaman Simulatörde ekstra uçabiliyoruz. Ayrıca eğtim uçuş için sürekli teşvik ediliyoruz. Ayda 40-50 saat uçan arkadaşlar var. Zaten bu ilan da gösteriyorki; FI'larını yenilemeye çalışıyorlar.Lütfen Er-Ah'ın hakkını yemeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eraha mı başlıycaksın aklını mı yedin kardeş sen..çok amatörler parayı verene kadar çok iyiler verdikten sonra yüzüne bakmazlar ben ppl i aldım zor kurtardım kendimi.. n.m hala orda hocalık yapyosa gidilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşım, er-ah çayırda pilot yetiştiriyor derken anlayamadım. Yoksa siz lisansı er-ah'tan mı aldınız? Böyle konuştuğunuza göre bunu söylemenizin bir nedeni olmalı??? Bilelim ki gardımızı alalım. ER-AH'a başlamayı düşünüyorum bende?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şimdi yavaş yavaş doyuyor piyasa. Antalyada eski belediye otobüsünün üstünde reklamı geziyor ERAH'ın. Gelin sizi pilot yapalım diyor. Bu kadar basit. Şimdi kurs sayıları artıyor. ERAH'ın bile epey uçağı oldu. Pilot sayıları artıyor. Asker hegemonyası kırıldı. Yabancı pilot sınırı kalktı. Çok değil 3-5 yıla kadar da maaşlar avrupa seviyesine inecek. Almanın ingilizin 2-3 katı fazla maaş alan astronotlara duyurulur. Erah resmen çayırda pilot yetiştiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Koçum şahsın istisna olabilir ama genel kuralı bozmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bi sen biliyosun de mi? amerika yanlış biliyo, bunca otorite yanlış biliyo... keşke sana sorsalarmış niye düşünemişler acaba... bi de sanırım seni tip eğitimin yok bahanesiyle almamışlar işe ben girdim tipim olmadan uzun süreli sözleşme yaptım alıyolar yani...işsiz pılot yoktur;becerıksız ve yeteneksız pılot vardır:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
antalyada ve ıspartada okulun misafiranesi var orada kalınıyor bildiğim kadarıyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ee erah da gel seni A380 de öğretmen yapalım demiyor ya.. cessna 172 de yapacak ayrıca, bir süreci var bu işin. bence güzel bir düşünce kendi sistemiyle yetiştirip öğretmen yapacak. herkes biryerden başladı değil mi? anasının karnından logbook dolu çıkmıyor insan pilot dahi olsa:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000