17 Kasım 2012, Cumartesi 12:14:04

HAMDİ TOPÇU'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, katıldığı programda THY'nin üçüncü çeyrek itibariyle yaptığı kârı ve bir çok konuda açıklamalarda bulundu.
  • Allah korkusu olan adam senin yaptıklarını yaparmı ey Topçu.... müslümanım diye birde ortalarda geziyorsun... sana ve yöneticilerine yalakalık yapmayanlar hergün kulaklarını cınlatıyor bilmem farkında mısın? sen geldiğinden beri işinden olan yaklaşık 6000 kişinin bütün duaları seninle....
  • sayın yönetm kurulu başkanım hamdi bey bende 10 yıldır thy da çalışıyorum sizin yönetim başkanlıgınızda ben hep olumlu işler gördüm üç yıldır binlerce insan önce ALLAHIN sonra sizin sayenizde ekmek sahibi oldu sizden ALLAH razı olsun bu insanların duası size yeter . yolunuz açık olsun
  • Kayip Esya personeli YHM lerinin en cok personel degisimi olan bolumudur, bilmeyenlere. Acaba kaciniz bu departmanda 6 ay calismaya dayanabilir, merak ediyorum.
  • Vah zavallı THY ve 13 iştiraki 30.000 personeli olan firmalarımız. Laz uşaklar nasıl da becerdi de sizi bu hale getirdi 5-6 yılda.. vahh anam vahh
  • İşe iadesini kazanmış adamı almayacağını söylüyor açık açık.Temyiz sonundada almayacak zaten.O yüzden kıvırıp durma hamdi.Bir kere dürüst ol ve almayacağım de ya.Neden evirip çeviriyorsun?
  • Hamdi bey, Sponsorluklara ödediğiniz para bana göre yerindedir. Meblağı bilmiyorum. Ama yakışanı yaptığınızı söyleyebilirim. Şunu ödemiyorlar, bununu az ödüyorlar iddialarını ben bilemem. Benim görüşüme göre tanıtım düzgün yapılıyor. Tüm zamanların en iyi kalkış oranını tutturduk ise doğru değil. Siz tüm zamanları başta olduğunuz seneler olarak düşünüyorsunuz herhalde. Ancak şu andaki uçak sayısı ve sefer adedi ile orantılanması halinde " en üst seviyedeki zamanında kalkış oranını tutturduk" sözü doğru olur. THY geçmişinde % 80'nin üzerinde zamanında kalkış oranı var. Biraz gerilere bakınız. Gazete olarak kabul etmediğimiz yayınları almıyoruz sözünüz ise talihsizlik bana göre.Kimden esinlendiniz bilemiyorum. Sizin her gazeteyi okuyan yolcunuz var. Bu hiç yakışmadı. Sabiha gökçen' de HUB açmak ise sıkıntılı bir konu. Aynı şehirde iki HUB. Bayağı zor. Kolaylıklar diliyorum.
  • Size gaz verip sizi kullanıyorlar.Kullandırtmayın kendinizi habomcular.Madem öyle iş yavaşlatın.Yapamazsınız çünkü burdan çıksanız hiçbiryerde iş bulamazsınız hepiniz vasıfsızsınız kullanılmaya mahkumsunuz
  • Tk başlıklı arkadasım adamları büyüttük yetiştirdik diye kendi kendine ego tatmininde bulunuyorsun. Aynı bir önceki typ yi bitırmiş ve şanslı olarak tk ye gecmiş arkadaşlarımız yokmu , onlar tk biz habom çalışanı olarak onlar bu işin duayeni mi diye bakmak lazım.elbisenin rengi ile bu iş olmuyo. yazacak örnek verecrk çok şey var ama neyse. biz tüm çalışanlara iş arkadaşı diye bakıyoruz!Sen bu işi ananın karnında öğrenmedin. farzedelim sen sivil havacılık mezunusun özellikle bu sektörde deneyim/ uygulama kazanılmadan hangimiz ünv mezun olduktan sonra hangi meslek olursa olsun otomotıv aviation electrik, direk olarak müdahale edebiliyoruz? Hem biz Tk nin magaşını kıskandıgımız filan yok bu işin oluru bu kimi zaman milyon $ komponetlerle ugrasılıyo.
  • Bizi ekmek yediğimiz kaba pislemek zorunda bırakmayın!!!Siz bize köle muamelesi yaparsanız bizde usulcana bişeyler yaparız.Ör: TNH
  • İşin iyice suyu çıkmış bulunmaktadır.HABOM saçmalıkları bitine kadar her uçakta bir uygunsuzlukla çıkmaya devam edicektir.Böyle bir maaş saçmalığı olamaz tgsde hobart tamiri yapanlar bile bizden fazla alıyor!!!

Ahaber'de Jurnal programına katılan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, şirketle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Türk Hava Yolları'na atanmadan önce havacılığın kendi kolu olmadığını ancak, işletmecilik kısmındaki mali işlerin kendi branşına girdiğini, yönetim kurulundaki ilk altı aylık süre boyunca havacılık konuşmadığını, altı aydan sonra konuşmaya başladığını belirten ifade eden Hamdi Topçu, geçen zaman süresince de yüksek lisans yapacak kadar çalıştığını söyledi.

THY'nin potansiyeli olduğu halde henüz uçamadığı bir çok ülke olduğunu söyeleyen Topçu, bazı uçulan hatlarda da sefer artırmak için slot alamadıklarını da sözlerine ekledi. Şu anda 32 ülkede 40 noktaya uçma kararı aldıklarını da söyledi.

İŞTE HAMDİ TOPÇU'NUN AÇIKLAMALARI

YouTube'da bana abone olun

HAMDİ TOPÇU'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

işten atılan ~ 11 yıl önce
Allah korkusu olan adam senin yaptıklarını yaparmı ey Topçu.... müslümanım diye birde ortalarda geziyorsun... sana ve yöneticilerine yalakalık yapmayanlar hergün kulaklarını cınlatıyor bilmem farkında mısın? sen geldiğinden beri işinden olan yaklaşık 6000 kişinin bütün duaları seninle....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başkanım ~ 11 yıl önce
sadece yeğenler, akraba ve Rizeli hemşehrilere müslüman. Ayrıca kibir imanın düşmanı olup ondaki kibir hiçbir kimsede yok şu anda..
ibrahim küçükali bravo ~ 11 yıl önce
sayın yönetm kurulu başkanım hamdi bey bende 10 yıldır thy da çalışıyorum sizin yönetim başkanlıgınızda ben hep olumlu işler gördüm üç yıldır binlerce insan önce ALLAHIN sonra sizin sayenizde ekmek sahibi oldu sizden ALLAH razı olsun bu insanların duası size yeter . yolunuz açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
galiba koltuk tehlikede ki yağcılık cıvık cıvık.. Yahu yemekhane sorumlususun ki personel şikayetlerinden tut da yemek kalitesine kadar herşeyi biliyorsun çoğundan çok hemde..
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
sizi tanımam görmem, ancak ALLAH adını ağzınıza alarak yaptığınız yorum diyemeyeceğim kelimeler ile battığınızı da görmemek mümkün değil; bunun karşılığı olarak binlerce insanı ekmeğinden ederken aldığı beddualar da onlara yeter, benim ne demek istediğimi sanırım anlamışsındır, seninde yolun açık olsun diyemeyeceğim zaten yeterinde açık olduğu bu halınden belli.
ATALF ~ 11 yıl önce
Kayip Esya personeli YHM lerinin en cok personel degisimi olan bolumudur, bilmeyenlere. Acaba kaciniz bu departmanda 6 ay calismaya dayanabilir, merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Vah zavallı THY ve 13 iştiraki 30.000 personeli olan firmalarımız. Laz uşaklar nasıl da becerdi de sizi bu hale getirdi 5-6 yılda.. vahh anam vahh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep aynı kıvırma!!! ~ 11 yıl önce
İşe iadesini kazanmış adamı almayacağını söylüyor açık açık.Temyiz sonundada almayacak zaten.O yüzden kıvırıp durma hamdi.Bir kere dürüst ol ve almayacağım de ya.Neden evirip çeviriyorsun?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Hamdi bey, Sponsorluklara ödediğiniz para bana göre yerindedir. Meblağı bilmiyorum. Ama yakışanı yaptığınızı söyleyebilirim. Şunu ödemiyorlar, bununu az ödüyorlar iddialarını ben bilemem. Benim görüşüme göre tanıtım düzgün yapılıyor. Tüm zamanların en iyi kalkış oranını tutturduk ise doğru değil. Siz tüm zamanları başta olduğunuz seneler olarak düşünüyorsunuz herhalde. Ancak şu andaki uçak sayısı ve sefer adedi ile orantılanması halinde " en üst seviyedeki zamanında kalkış oranını tutturduk" sözü doğru olur. THY geçmişinde % 80'nin üzerinde zamanında kalkış oranı var. Biraz gerilere bakınız. Gazete olarak kabul etmediğimiz yayınları almıyoruz sözünüz ise talihsizlik bana göre.Kimden esinlendiniz bilemiyorum. Sizin her gazeteyi okuyan yolcunuz var. Bu hiç yakışmadı. Sabiha gökçen' de HUB açmak ise sıkıntılı bir konu. Aynı şehirde iki HUB. Bayağı zor. Kolaylıklar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 11 yıl önce
Size gaz verip sizi kullanıyorlar.Kullandırtmayın kendinizi habomcular.Madem öyle iş yavaşlatın.Yapamazsınız çünkü burdan çıksanız hiçbiryerde iş bulamazsınız hepiniz vasıfsızsınız kullanılmaya mahkumsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomm ~ 11 yıl önce
sen kimsin ki vasıfsızsınız diyosunn..senin vasfın ne kardeşş..once onu acıklaa..
habom ~ 11 yıl önce
sen işe başlarken ilk vasfın varmıydı TK sende lisansız başlamadın mı???? görüyoruz 15 sene orda olup bizimle aynı urumda olanlarınız var.
Habom versus Tk ~ 11 yıl önce
Tk başlıklı arkadasım adamları büyüttük yetiştirdik diye kendi kendine ego tatmininde bulunuyorsun. Aynı bir önceki typ yi bitırmiş ve şanslı olarak tk ye gecmiş arkadaşlarımız yokmu , onlar tk biz habom çalışanı olarak onlar bu işin duayeni mi diye bakmak lazım.elbisenin rengi ile bu iş olmuyo. yazacak örnek verecrk çok şey var ama neyse. biz tüm çalışanlara iş arkadaşı diye bakıyoruz!Sen bu işi ananın karnında öğrenmedin. farzedelim sen sivil havacılık mezunusun özellikle bu sektörde deneyim/ uygulama kazanılmadan hangimiz ünv mezun olduktan sonra hangi meslek olursa olsun otomotıv aviation electrik, direk olarak müdahale edebiliyoruz? Hem biz Tk nin magaşını kıskandıgımız filan yok bu işin oluru bu kimi zaman milyon $ komponetlerle ugrasılıyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HABOMM ~ 11 yıl önce
Bizi ekmek yediğimiz kaba pislemek zorunda bırakmayın!!!Siz bize köle muamelesi yaparsanız bizde usulcana bişeyler yaparız.Ör: TNH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HABOM ~ 11 yıl önce
İşin iyice suyu çıkmış bulunmaktadır.HABOM saçmalıkları bitine kadar her uçakta bir uygunsuzlukla çıkmaya devam edicektir.Böyle bir maaş saçmalığı olamaz tgsde hobart tamiri yapanlar bile bizden fazla alıyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000