02 Haziran 2012, Cumartesi 08:40:43

ESENBOĞA HAVA TRAFİK MERKEZİ OLACAK

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Fakültesi (THKÜ), öğretim üyeleri Ankara ekonomisini farklı bir yöne taşıyacak, yepyeni bir projeye imza atacak...
  • İsim / Rumuz 02 Haziran 2012, Cumartesi 12:07:19 yazan yorumcu, Türkçe yazda birşeyler anlayalım. Ne demek ground ile delivery i ayırın demek. Delivery hizmeti ground dan verilebilir. Bunların ayrı olmasına gerek yok. (çok yoğun meydanlar hariç) Ayrıca konuyla ne alakası var bu yorumun.
  • önce ground ile delivery yi birbirinden ayırın da sonra yabancılara kendinizi güldürmeyin.

Üç ayda sonuçlandırılacak proje sonrasında Esenboğa Havalimanı’nın Uluslararası Hava Trafik Merkezi haline getirilmesi planlanıyor. THKÜ İşletme Fakültesi’nin “Ankara’nın Türkiye’nin Uluslararası Transit Noktasına Dönüşümü” isimli projesi başlıyor. “2012 Doğrudan Faaliyet Destek Programı” kapsamında planlanan projenin tamamı AKA tarafından finanse edilecek.

Yön verecek

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ünsal Ban, projeyle Ankara’nın ekonomisine de farklı bir yön verileceğini ifade etti. Ban, “Proje sonrasında yatırım ve istihdamın çeşitlendirilmesi, girişimcilik, rekabetçilik konularında büyük bir çeşitlilik yaşanacak. Ankara’nın ekonomisinde canlılık oluşturulurken, yeni yatırım ve istihdam alanları gerçekleşecek. Böylelikle de Ankara’nın yurtdışında daha tanınır olması sağlanacak” dedi.

Stratejik öneme sahip

Proje ile kısa vadede Ankara yolcu ve kargo taşımacılığında uluslararası hava trafik merkezi haline gelmesi ve istihdam olanaklarının artması hedefleniyor. Orta ve uzun vadede Ankara’nın havacılık ve hava lojistiği özelinde çekim merkezi haline gelmesi amaçlanırken, doğrudan ve dolaylı yatırım imkanına kavuşması ile Ankara’nın stratejik önemine katkı sağlaması planlanıyor. Mayıs ayında başlanan projenin üç ayda sonuçlandırılması bekleniyor. (Hürriyet)

ESENBOĞA HAVA TRAFİK MERKEZİ OLACAK

Yorumlar

Alkan ~ 12 yıl önce
İsim / Rumuz 02 Haziran 2012, Cumartesi 12:07:19 yazan yorumcu, Türkçe yazda birşeyler anlayalım. Ne demek ground ile delivery i ayırın demek. Delivery hizmeti ground dan verilebilir. Bunların ayrı olmasına gerek yok. (çok yoğun meydanlar hariç) Ayrıca konuyla ne alakası var bu yorumun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
önce ground ile delivery yi birbirinden ayırın da sonra yabancılara kendinizi güldürmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000