13 Eylül 2017, Çarşamba 23:20:28

Zeytindalı Grubu'nun delege listesinde dikkat çeken ayrıntı

Hava İş Sendikası'nın 28'inci Olağan Genel Kurulu'nda mevcut yönetim ile birlikte Genel Başkanlığa talip olan Zeytindalı Grubu da delege listesini açıkladı.
  • Çarkçı kapatana başarılar. yeni bir oluşum yeni kan iyi gelebilir. ancak ; listesine kolik ve gülger i alarak risk de almıştır. tepki çekmiştir. kolik kendi meslektaşlarını , uçakta , yatıda yaptıkları konuştukları ve sizin arkanızdan bu kişiler böyle dedi diye ispiyonlayan hostes bey oğlumdur. kendi meslektaşları da bunu bilir. gülger de 305 kişinin atılmasında büyük emeği geçmiş , ofis görevinde sabahlayarak kim greve katıldı, kim alkışladı , kim oradaydı , tek tek görüntülerden isimlerini bizzat gece gündüz çalışarak tespit etmiş diğer bir ispikçidir. bunu da meslektaşları bilir. bu arkadaşları alması listesine yanlış oldu. Almasaydı oy farkı çok dada fazla olacaktı.
  • 74 pilot 330 -3340 filosu ne tesadüf ki 11 kabin memuru da 330 -340 filosunda gorevli olanlar
  • seçimlerin 2017 sonunda olacağını bilip son dk da liste açıklayandan ne bekliyoruz bi uçuşla başamı gelecektiniz hayal kırıklığı oldunuz yoksa delegeleri satacaksınız? ne iş sizdeki
  • Listeyi gördükten sonra kararım değişti malesef nasıl bir liste bu ya iki cümleyi bir araya getiremeyecek insanlar var ben bir sendikanın kitabını yazmış biri olarak bu sefer teklif bile almadım varsa benim gibi bir sendikacı vallah istifa ederim yazık yazık kimlere kaldık A 340 ekibi kurulmuş vallah hep purser ama zor olacak çalışan için her iki tarafta haketmiyor benİM fikrim THY YÖNETİMİ HEPSİNDEN BİN KAT DAHA VİCDANLI ...
  • Officeboy lazim, kagit islerini kim yapicak hostes dururken.
  • Listenizdeki kaptanlarmi kabinin ve yer ekibinin hakkini koruyacak!! Siz sadece kaptanlarin hakkini savunacak bir liste olusturmussunuz, niyetiniz ortada. Simdiye kadar olan haksiz ayricaliklariniz, her firsatta kabin personelini ezmeniz(esleriniz dahil), sisik egonuz batsin..
  • Sanki talpa veya tassa aday listesi,pilottan sendikacı olmaz,kazara olursa kendi meslektaşlarını kollar,kabini unutur.2013 te baskı ile gelmeyen uçuş işl delegeleri şimdi günah çıkarırcasına tekrar aday oluyorlar..
  • Allah Ali kemal baskanin yardimcisi olsun bizim gibi isci,memur insanlari halden anlamyan insanlarin eline dusurmesin insallah.
  • Zeytindalı subelerde gisad da genel mudurlukte anadolu istasyonlarinda yoksun ot gibisiniz sarıp icsen cok kafa yaparsınız
  • Düne kadar kabin memurlarını adam yerine koymayanların bugün aynı insanları oy için nasıl 'yaladığına' şahit olduk.

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası'nın (Hava İş) 28'inci Olağan Genel Kurulu'nda yönetime aday olan Zeytindalı Grubu delege listesini açıkladı. 

Hava İş Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal da akşam saatlerinde delege listesini açıklamıştı. Tatlıbal'ın listesinin aksine çoğunluğunu kokpit ekibinin oluşturduğu listede 74 pilot ve 11 kabin memuru bulunuyor. 

Kaptan pilot İskender Çarkçı'nın liderliğini yaptığı Zeytindalı Grubu'nun 10 binden fazla kabin memurunun bulunduğu THY'den sadece 11 kabin memurunu delege listesine eklemesi dikkat çekti. 

İşte Zeytindalı Grubu'nun listesi;

Zeytindalı Grubu'nun delege listesinde dikkat çeken ayrıntı

Yorumlar Tüm Yorumlar (102)

liste hakkında ~ 7 yıl önce
Çarkçı kapatana başarılar. yeni bir oluşum yeni kan iyi gelebilir. ancak ; listesine kolik ve gülger i alarak risk de almıştır. tepki çekmiştir. kolik kendi meslektaşlarını , uçakta , yatıda yaptıkları konuştukları ve sizin arkanızdan bu kişiler böyle dedi diye ispiyonlayan hostes bey oğlumdur. kendi meslektaşları da bunu bilir. gülger de 305 kişinin atılmasında büyük emeği geçmiş , ofis görevinde sabahlayarak kim greve katıldı, kim alkışladı , kim oradaydı , tek tek görüntülerden isimlerini bizzat gece gündüz çalışarak tespit etmiş diğer bir ispikçidir. bunu da meslektaşları bilir. bu arkadaşları alması listesine yanlış oldu. Almasaydı oy farkı çok dada fazla olacaktı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turkiye sevdalısı ~ 7 yıl önce
74 pilot 330 -3340 filosu ne tesadüf ki 11 kabin memuru da 330 -340 filosunda gorevli olanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çalışma ~ 7 yıl önce
seçimlerin 2017 sonunda olacağını bilip son dk da liste açıklayandan ne bekliyoruz bi uçuşla başamı gelecektiniz hayal kırıklığı oldunuz yoksa delegeleri satacaksınız? ne iş sizdeki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KABİN ~ 7 yıl önce
Listeyi gördükten sonra kararım değişti malesef nasıl bir liste bu ya iki cümleyi bir araya getiremeyecek insanlar var ben bir sendikanın kitabını yazmış biri olarak bu sefer teklif bile almadım varsa benim gibi bir sendikacı vallah istifa ederim yazık yazık kimlere kaldık A 340 ekibi kurulmuş vallah hep purser ama zor olacak çalışan için her iki tarafta haketmiyor benİM fikrim THY YÖNETİMİ HEPSİNDEN BİN KAT DAHA VİCDANLI ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Officeboy ~ 7 yıl önce
Officeboy lazim, kagit islerini kim yapicak hostes dururken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adil ~ 7 yıl önce
Listenizdeki kaptanlarmi kabinin ve yer ekibinin hakkini koruyacak!! Siz sadece kaptanlarin hakkini savunacak bir liste olusturmussunuz, niyetiniz ortada. Simdiye kadar olan haksiz ayricaliklariniz, her firsatta kabin personelini ezmeniz(esleriniz dahil), sisik egonuz batsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 7 yıl önce
Terbiyesizce bir yorum , kokpit ile kabini birbirine düşürmek için yapılmış bir yorum.
P ~ 7 yıl önce
Sanki talpa veya tassa aday listesi,pilottan sendikacı olmaz,kazara olursa kendi meslektaşlarını kollar,kabini unutur.2013 te baskı ile gelmeyen uçuş işl delegeleri şimdi günah çıkarırcasına tekrar aday oluyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isci ~ 7 yıl önce
Allah Ali kemal baskanin yardimcisi olsun bizim gibi isci,memur insanlari halden anlamyan insanlarin eline dusurmesin insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir uye daha ~ 7 yıl önce
Karaambar Gamyoncular Dernegi uyesi konusuyor
Isci ~ 7 yıl önce
Sana gelmedigim gun mazota gittigim gundur gulum......
Anonim ~ 7 yıl önce
Zeytindalı subelerde gisad da genel mudurlukte anadolu istasyonlarinda yoksun ot gibisiniz sarıp icsen cok kafa yaparsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çarıkçı kaptan ~ 7 yıl önce
Düne kadar kabin memurlarını adam yerine koymayanların bugün aynı insanları oy için nasıl 'yaladığına' şahit olduk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dune ~ 7 yıl önce
Dune kadar ekipleri sallamayanlarin bugun bizleri nasil yaladigina gercek sahit olduk. 4 yildir sesleri cikmiyordu simdi 1 haftadir bir ilgi bir alaka. Inanaman gardas !!!
Duneye ~ 7 yıl önce
1 hafta önceye kadar üye bile olmayanlar konuşmasın lütfen

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000