09 Eylül 2017, Cumartesi 23:28:32

Hava İş'ten THY Ekip Planlama yöneticilerine suç duyurusu

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava İş) Toplu İş Sözleşmesi ihlalleri nedeniyle THY Ekip Planlama yöneticileri hakında suç duyurusunda bulundu.
  • Eğer kim ki hakkımızı yer ve sesimizi duyurmamızı engellerse Allah onlara dert verirse dermanı bizde olsun. Amin.... ANLAYAN ANLADI.
  • Khb de seçim olsa, kim kazanır????
  • Sendikanın başında kimin olduğu farketmez, aylardan beri ekipleri ER sız 36 saatten fazla uçuran, 144saat saçmalığı çıkaran, boş gününün hemen sonuna saçma sapan uçuşlar planlatan , insanların aile hayatını ve psikolojisini bozan, profosyonel mobbingçi,iş güzar, iş bilmez, amatörlerle ortak olup insanların alın terlerini yalanla dolanla sömüren planlamaya çanak tutan, yalandan yere arkanızdayız havası yaratan sendika sendika değildir, Ayrıca, personelinin arkasında duramayan KHB de seçim olsa sonuçlar ne olur acaba???
  • Suç duyurusu tis'e imza atmış thy üst yönetimi hakkında yapılabilir şirkette görevli başkan, müdür vs hakkında yapılamaz. Bunu bilmeyenler sendika'da nasıl görev yapıyorlar acaba?
  • Planlamadaki değişikliklerden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı Önceden program yayınlanır hemen ertesinde revizyon yapılır,insanlara yaşanası bir duruma getirilerek çalışma şevki getirilirdi Şimdi program yayınlanıyor kimine bir ayda 2-3-4 dört bacaklar dökülürken kimi beş Aydır 4 bacak yapmıyorum diyor Programlar incelense ciddi biçimde yatılarda,er larda,4 bacaklarda eşitsizlik olduğu görülür Çünkü planlama çalışmıyor Sadece carmene dayalı uçuyoruz Adaletsiz biçimde Soru sormak İçin arıyoruz daha sözümüz bitmeden susturuluyoruz Şirketimizde durumumuzu kimseye anlatamıyoruz herkes aman göze batmayayımmm zihniyetiyle sinmiş durumda Aşağısı fokur fokur kaynıyor,altta kalanın canı çıksın kimsenin umrunda değil O yüzden buraya yazıyorum çünkü derdimizi anlatacak,adaletsizlikleri anlatacak kimsemiz yok Mart'tan beri programlar incelensin Planlamanın revizyonları adalete uygun değil. Zaten adalet sağlanmaya da çalışılmıyor Çünkü 'çalışmıyorlar'!!!bunu hissetmiyoruz
  • bu torpilli zatın thy'de çalışan aynı soyisimli torpilli akrabası var mı acaba ?
  • Hostes maaşları düşecek dediğimde inanmayanlar, seçim sonrasını bekleyin, kimin kazandığıda önemli değil. Düşecek
  • Nevin başkan nerdesin ilk geldiğin zaman güzei gaz veriyordun şimdi tam bir trajedi.Hakkımızı helal etmiyoruz Allahından bulursun inş.
  • Şirkete sürekli yoldan buldukları trolleri uzman, personel diye aldılar. Personel yapısı değişti. Hepsi birilerine gebe, geri kalan da korkak, pısırık; bana dokunmayan bin yaşasıncılar. Sonuç: Bu adamlar tekrar seçilecek! Aha da buraya yazıyorum.
  • Seçim mi var yoksa ? Ne utanmaz adamlarsınız ya...

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava İş) Toplu İş Sözleşmesi ihlalleri nedeniyle THY Ekip Planlama yöneticileri hakında suç duyurusunda bulundu.

Hava İş'ten yapılan açıklamada şöyle denildi;

Değerli Üyelerimiz,

Bildiğiniz üzere, şirket tarafından 01/01/2017 tarihinden beri FTL bahanesiyle Toplu İş Sözleşmesi ihlalleri gerçekleştirilmektedir. 29/05/2017 Tarihinde her birine ayrı ayrı noter vasıtasıyla gönderdiğimiz ihtarname ile Ekip Planlama Başkanlığı Yöneticilerine, bu ihlallere devam etmeleri durumunda haklarında suç duyurusunda bulunacağımızı hatırlatmıştık.

14/07/2017 Tarihinde yapılan Protokolle de üyelerimizin birçok hakkını yeniden koruma altına aldık. Buna rağmen Ekip Planlama Yöneticileri ısrarla Toplu İş Sözleşmesini ve Protokolü hiçe sayarak, sendikamızı ve çalışanları zorda bırakmayı adeta kendilerine görev edinmişlerdir. Bu nedenle dün itibariyle (08/09/2017) Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına Ekip Planlama Yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunarak dava açtık. Buna ilişkin dava dilekçemizi de ekte siz değerli üyelerimize sunuyoruz.

Toplu İş Sözleşmesi ve Protokoller tam anlamıyla uygulanana kadar her türlü mücadeleyi vermeye devam edeceğiz.

Üyelerimize saygıyla duyururuz.

Hava İş'ten THY Ekip Planlama yöneticilerine suç duyurusu

Yorumlar Tüm Yorumlar (123)

Haram zıkkım olsun ~ 7 yıl önce
Eğer kim ki hakkımızı yer ve sesimizi duyurmamızı engellerse Allah onlara dert verirse dermanı bizde olsun. Amin.... ANLAYAN ANLADI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KHB SEÇİM ~ 7 yıl önce
Khb de seçim olsa, kim kazanır????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FARKETMEZ!!!! ~ 7 yıl önce
Sendikanın başında kimin olduğu farketmez, aylardan beri ekipleri ER sız 36 saatten fazla uçuran, 144saat saçmalığı çıkaran, boş gününün hemen sonuna saçma sapan uçuşlar planlatan , insanların aile hayatını ve psikolojisini bozan, profosyonel mobbingçi,iş güzar, iş bilmez, amatörlerle ortak olup insanların alın terlerini yalanla dolanla sömüren planlamaya çanak tutan, yalandan yere arkanızdayız havası yaratan sendika sendika değildir, Ayrıca, personelinin arkasında duramayan KHB de seçim olsa sonuçlar ne olur acaba???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suç duyurusu ! ~ 7 yıl önce
Suç duyurusu tis'e imza atmış thy üst yönetimi hakkında yapılabilir şirkette görevli başkan, müdür vs hakkında yapılamaz. Bunu bilmeyenler sendika'da nasıl görev yapıyorlar acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
He canim hee ~ 7 yıl önce
Google amcaya mı sordun???
Kabin ~ 7 yıl önce
Planlamadaki değişikliklerden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı Önceden program yayınlanır hemen ertesinde revizyon yapılır,insanlara yaşanası bir duruma getirilerek çalışma şevki getirilirdi Şimdi program yayınlanıyor kimine bir ayda 2-3-4 dört bacaklar dökülürken kimi beş Aydır 4 bacak yapmıyorum diyor Programlar incelense ciddi biçimde yatılarda,er larda,4 bacaklarda eşitsizlik olduğu görülür Çünkü planlama çalışmıyor Sadece carmene dayalı uçuyoruz Adaletsiz biçimde Soru sormak İçin arıyoruz daha sözümüz bitmeden susturuluyoruz Şirketimizde durumumuzu kimseye anlatamıyoruz herkes aman göze batmayayımmm zihniyetiyle sinmiş durumda Aşağısı fokur fokur kaynıyor,altta kalanın canı çıksın kimsenin umrunda değil O yüzden buraya yazıyorum çünkü derdimizi anlatacak,adaletsizlikleri anlatacak kimsemiz yok Mart'tan beri programlar incelensin Planlamanın revizyonları adalete uygun değil. Zaten adalet sağlanmaya da çalışılmıyor Çünkü 'çalışmıyorlar'!!!bunu hissetmiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
salihoğlu ~ 7 yıl önce
bu torpilli zatın thy'de çalışan aynı soyisimli torpilli akrabası var mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 7 yıl önce
Valla başkan var müdür var var oğlu var:)) aşiret halindeler
FO'ya ~ 7 yıl önce
Doğru tahmin etmişim..)) Sakın rizeli olmasın bunlar..)) Hepsi de dindarlardır,hakka,hukuka çok önem verirler, kul hakkı yemez,torpil yapmaz,yaptırmazlar eminim ki..))
Adalet ~ 7 yıl önce
Hostes maaşları düşecek dediğimde inanmayanlar, seçim sonrasını bekleyin, kimin kazandığıda önemli değil. Düşecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
Öğretmenlikten gelenlerin hepsi kpss ye çalısıyor, herkes farkında dahada kotuye gideceğinin herşeyin umarım yanılırız
Avcunuzu yalayın ~ 7 yıl önce
Ne iğrenç bir milletiz. Başkalarının hayat standartının düşmesini ellerimizi ovusturarak bekleyecek kadar igrenc bir toplumuz. Utaniyorum bu kapı kulu olmaya dünden razı iğrenç milletle aynı havayı solumaya....
Sahi ~ 7 yıl önce
Nevin başkan nerdesin ilk geldiğin zaman güzei gaz veriyordun şimdi tam bir trajedi.Hakkımızı helal etmiyoruz Allahından bulursun inş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sendika... ~ 7 yıl önce
Şirkete sürekli yoldan buldukları trolleri uzman, personel diye aldılar. Personel yapısı değişti. Hepsi birilerine gebe, geri kalan da korkak, pısırık; bana dokunmayan bin yaşasıncılar. Sonuç: Bu adamlar tekrar seçilecek! Aha da buraya yazıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaban ~ 7 yıl önce
Seçim mi var yoksa ? Ne utanmaz adamlarsınız ya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000