23 Ağustos 2017, Çarşamba 17:40:59

Hava İş'te adaylar belli oluyor

Türk Hava Yolları (THY) ve Anadolujet camiasının sevdiği isimlerden Demokan Murat Öktem Ankara Şube Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı.
  • Muharrem beyin 1 yıldan fazladır yaptığı çalışmalar ortadadır.Kendisi tek başına seçimleri alabilecekken böyle bir birleşmeye gitmesi anlamsız olur. Esenboğa istasyonu , Anadolu jet, Ankara bilet satış ve diğer birimlerin desteği arkasındadır. Yıllardır Ankara'da yapılmayanları yapmak için ve THY Ankara çalışanlarının haklarını korumak için bu yola baş koymuştur. Yolun ve bahtın açık olsun, Ankara senin dönemini dört gözle bekliyor MUHARREM BULUT.
  • 2014-2015 yillari arasinda Anadolujet bunyesinde gorev yaptim. O zamandan kalma bir aliskanlik olsa gerek, alakasiz bir meslekte calismama ragmen ara sira girip bir goz atarim airport habere. Haberi gorunce gururlandim acikcasi. Demokan bey ile yakin calisma firsati bulmus biriyim ve bu yuzden de kendimi sansli hissediyorum. Son derece durust caliskan meslek hayati boyunca sayisiz haksizliklara ugramis olmasina ragmen asla ekmek yedigi yere en ufak bir zarari dokunmamistir. Espirituel kisiligi ve olaylara cozum odakli yaklasimi bence herkese ornek olabilecek niteliktedir. Yolunuz acik olsun Demokan bey eger hala THY'de calisiyor olsaydim ekibinizde yer almak isterdim. Insallah kazanacaksiniz.
  • Muharrem bey de Demokan bey de vizyon sahibi insanlar.Mantıklı bir karar,başarıları daim olsun.Her ikiside Calışkan arkadaşlarımız,biz üyelere iyi hizmetler sunacaklarına eminim.
  • Muharrem bey de artık Demokan beye destek olacak
  • Tatlıbalın Ankara adayı oluyor herhalde kendisi.
  • Demokan hayırlı olsun.Yasin özer de mucur derneğine mi gider yoksa köyüne geri mi döner onun için en hayırlısı olur.Ankara seninle demokan.
  • Şahsen tanırım,adam akıllı bir zam versinler diyen birisi. Çalışanın hakkını gozeyeceginden şüphem yok. Başarılar Demo.
  • Demokan Murat Öktem biz seni tanıyoruz.Bu işin üstesinden geleceğini biliyoruz.Baskanligin şimdiden hayırlı olsun
  • Adamın dibi kardeşim demokan çok sevindik Ankara ya vizyon sahibi bir başkan yakışır.Sonuna kadar seninleyiz.
  • Thy çalışanına yakışacak bir baskan.Biz üyelere hayırlı olsun.
Türk Hava Yolları (THY) ve Anadolujet camiasının sevdiği isimlerden Demokan Murat Öktem Ankara Şube Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı. 

Öktem'in adaylığını bu açıklama ile duyurdu;

Değerli Çalışma Arkadaşlarım;

18 yıldır Türk Havayollarının bir çok biriminde, sizlerle birlikte görev aldım ve  bu görevleri layığıyla ifa etmeye özen gösterdim. Yaklaşık bir yıl önce Hava-iş ailemizin mensubu olarak, sendika temsilcilik görevini üstlendim. Elimden geldiğince Ankara'daki emekçi kardeşlerimin talep ve sorunlarını sendikal platformlarda dile getirerek çözüm odaklı çalışmalar yürütmeye gayret gösterdim.

Emeğin hakkını korumak adına çıktığım bu yolda, sizlere daha yararlı olabilme gayesiyle, yakın zamanda gerçekleşecek olan Hava-iş Ankara Şube Başkanlığına, genç ve dinamik ekip arkadaşlarımla adaylığımızı koymuş bulunuyoruz. Sizlerden gelecek destekle; çalışma yaşamına ilişkin sorunları çözmek, emekçilerin haklarını korumak ve geliştirmek için atıldığımız hak mücadelesinde her türlü fedakarlığı üstlenmeye hazır olduğumuzu belirtiriz. Seçim sürecinde yer alan tüm başkan adaylarımıza başarılar diliyorum.

Bu açıklamamız vasıtası ile sizlerin ve ailelerinizin 30 Ağustos Zafer Bayramını ve Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Saygı ve sevgilerimle.
DEMOKAN MURAT ÖKTEM
Ankara Şube Başkan Adayı

Hava İş'te adaylar belli oluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Esenboğa ~ 7 yıl önce
Muharrem beyin 1 yıldan fazladır yaptığı çalışmalar ortadadır.Kendisi tek başına seçimleri alabilecekken böyle bir birleşmeye gitmesi anlamsız olur. Esenboğa istasyonu , Anadolu jet, Ankara bilet satış ve diğer birimlerin desteği arkasındadır. Yıllardır Ankara'da yapılmayanları yapmak için ve THY Ankara çalışanlarının haklarını korumak için bu yola baş koymuştur. Yolun ve bahtın açık olsun, Ankara senin dönemini dört gözle bekliyor MUHARREM BULUT.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cicim ~ 7 yıl önce
2014-2015 yillari arasinda Anadolujet bunyesinde gorev yaptim. O zamandan kalma bir aliskanlik olsa gerek, alakasiz bir meslekte calismama ragmen ara sira girip bir goz atarim airport habere. Haberi gorunce gururlandim acikcasi. Demokan bey ile yakin calisma firsati bulmus biriyim ve bu yuzden de kendimi sansli hissediyorum. Son derece durust caliskan meslek hayati boyunca sayisiz haksizliklara ugramis olmasina ragmen asla ekmek yedigi yere en ufak bir zarari dokunmamistir. Espirituel kisiligi ve olaylara cozum odakli yaklasimi bence herkese ornek olabilecek niteliktedir. Yolunuz acik olsun Demokan bey eger hala THY'de calisiyor olsaydim ekibinizde yer almak isterdim. Insallah kazanacaksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ISTASYON ~ 7 yıl önce
Muharrem bey de Demokan bey de vizyon sahibi insanlar.Mantıklı bir karar,başarıları daim olsun.Her ikiside Calışkan arkadaşlarımız,biz üyelere iyi hizmetler sunacaklarına eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak emniyet ~ 7 yıl önce
Muharrem bey de artık Demokan beye destek olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ÇALIŞANI ~ 7 yıl önce
Tatlıbalın Ankara adayı oluyor herhalde kendisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 7 yıl önce
Demokan hayırlı olsun.Yasin özer de mucur derneğine mi gider yoksa köyüne geri mi döner onun için en hayırlısı olur.Ankara seninle demokan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendisini ~ 7 yıl önce
Şahsen tanırım,adam akıllı bir zam versinler diyen birisi. Çalışanın hakkını gozeyeceginden şüphem yok. Başarılar Demo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb istasyon ~ 7 yıl önce
Demokan Murat Öktem biz seni tanıyoruz.Bu işin üstesinden geleceğini biliyoruz.Baskanligin şimdiden hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolujet ~ 7 yıl önce
Adamın dibi kardeşim demokan çok sevindik Ankara ya vizyon sahibi bir başkan yakışır.Sonuna kadar seninleyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb uçak emn ~ 7 yıl önce
Thy çalışanına yakışacak bir baskan.Biz üyelere hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000