24 Eylül 2017, Pazar 10:31:01

Hava İş Antalya Genel Kurulu yapılıyor

Bugün gerçekleşen Hava-iş Antalya Şube genel kurulunda kazanan yine Tatlıbal oldu.
  • Allahım ne günlere kaldık! Türkiyede havacılık havacılığın A sından anlamayanlara kalmış. Sendika sadece ücret artışlarından etkilenmemek için üye olunan bir kurum haline gelmiş. Hak hakikat, yenilikler, ülkemizde havacılığın gelişmesi sadece lafta. Ağla gözlerim ağla...
  • En fazla aidati topladigin,17.000 ucucu ekip sendikadan istifa etse 1 gunde bitersin sendika!!!
  • Yeni sendika! Kokpit+Kabin+Teknik
  • Kaptanım carkci kaptan gibi hareket et kalemi baskasinin eline verme kayıpta basarıda senin olsun bu cevren bu ucagı ucuramaz bunlar seni daga cakar bak olmadık seylere maruz kalıyorsun antalyada düstugun durum yazık,,,,,?
  • Ucucular olmasa yer personeli bişi alamaz daha bunun farkında değiller.. yeni bir sendika olsun uçucular ve sadece teknisyenler olsun o zaman görün.. o klavye artistleri ağlar..
  • Yaa işte Engin efendi, yeterki koltuğum bende kalsın deyip bu kadar yolsuzluğa ve usulsüzlüğe göz yumup doğrunun yanında durmazsan gün gelir yine palaya yaranamayıp bu sendikaya yeni üye olmuş ve sistemli olarak salona taşınmış TGS personeliyle 13 oyla o elindeki koltuğu da kaybedersin. Hem de kime? Kimsenin sevmediği emekliliği gelmiş güvenlik şefine! Bu da ibret olsun herkese!
  • Kamyon giremez
  • “Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
  • Ne rantmis arkadas!
  • Çarkçıdaki azmi verin bana :)))

Bugün gerçekleşen Hava-iş Antalya Şube genel kurulunda kazanan yine Tatlıbal oldu.

Antalya'da Rixos Otel'de yapılan genel kurula Hava İş genel merkezine bağlılıklarını ileten başkan adayları ve Hava İş Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal kol kola girdi.

Toplantı yeter sayısına ulaşan Antalya şube 8.olağan Genel Kurulu dostluk mesajlarıyla başladı. Divan Kurulu Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, barış ortamında geçmesi beklenen şube seçiminin sadece bir bayrak devri ve bir yarış olduğunu belirterek iki şube başkanına da başarılar diledi.

Öte yandan şube başkan adaylarına kendisini desteklemesi için tekliflerde bulunan ve olumsuz cevap alan muhalif İskender Çarkçı ve avukatı, divan kurulu seciminin yapılacağı ve sadece üyeler tarafından doldurulan salona girmek istedi. İçeri girme talebi geri çevrilince de kısa süreli tartışma yaşandı. 

Uçuş işletme dışında tüm noktalarda muhalif Çarkçı'ya üstünlük sağlayan Tatlıbal, Antalya'da iki şube başkanının da tam desteğini alarak genel kurul öncesi bir kez daha güç topladı.







Hava İş Antalya Genel Kurulu yapılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

MonaLisa ~ 6 yıl önce
Allahım ne günlere kaldık! Türkiyede havacılık havacılığın A sından anlamayanlara kalmış. Sendika sadece ücret artışlarından etkilenmemek için üye olunan bir kurum haline gelmiş. Hak hakikat, yenilikler, ülkemizde havacılığın gelişmesi sadece lafta. Ağla gözlerim ağla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dinle Sendika! ~ 6 yıl önce
En fazla aidati topladigin,17.000 ucucu ekip sendikadan istifa etse 1 gunde bitersin sendika!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni! ~ 6 yıl önce
Yeni sendika! Kokpit+Kabin+Teknik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anonim ~ 6 yıl önce
Kaptanım carkci kaptan gibi hareket et kalemi baskasinin eline verme kayıpta basarıda senin olsun bu cevren bu ucagı ucuramaz bunlar seni daga cakar bak olmadık seylere maruz kalıyorsun antalyada düstugun durum yazık,,,,,?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknh ~ 6 yıl önce
Ucucular olmasa yer personeli bişi alamaz daha bunun farkında değiller.. yeni bir sendika olsun uçucular ve sadece teknisyenler olsun o zaman görün.. o klavye artistleri ağlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 6 yıl önce
Yaa işte Engin efendi, yeterki koltuğum bende kalsın deyip bu kadar yolsuzluğa ve usulsüzlüğe göz yumup doğrunun yanında durmazsan gün gelir yine palaya yaranamayıp bu sendikaya yeni üye olmuş ve sistemli olarak salona taşınmış TGS personeliyle 13 oyla o elindeki koltuğu da kaybedersin. Hem de kime? Kimsenin sevmediği emekliliği gelmiş güvenlik şefine! Bu da ibret olsun herkese!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ıscı kardes ~ 6 yıl önce
adam ol
Apron a ~ 6 yıl önce
Kamyon giremez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ismet inönü ~ 6 yıl önce
“Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rantiye! ~ 6 yıl önce
Ne rantmis arkadas!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 6 yıl önce
Çarkçıdaki azmi verin bana :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000