17 Ekim 2012, Çarşamba 09:04:31

UÇAKTAN 'FÜZE RAMPASI' ÇIKTI

Suriye Hava Yolları’na ait Airbus A-320 tipi yolcu uçağının, Moskova-Şam seferini yaparken askeri malzeme taşıdığı iddiasıyla Esenboğa Havalimanı’na indirilmesinden sonra, uçakta bulunan malzemelerle ilgili inceleme sürüyor.
  • http://www.haberler.com/radar-savunma-sistemi-uzmani-suriye-ucagindaki-4014615-haberi/
  • abi seni harbiden iyi hipnotize etmişler....eeee eeee eeee hadi sen uyumaya devam et yurdum insani :))
  • Siz yurdunuzu arkadan vurmaya, Rusların bile destek çıkmadığı Esedinize sahiplenmeye devam edin. Adam 5 atandaşımızı gözgöre göre öldürdü, uçağımızı düşürdü.Siz ne diyosunuz yaa? Sünepe başbakan mı istiyorsunuz başınıza? Gerçi kasetle gelen kişi tam size göre ama...
  • Esed abiniz versin size ...
  • "Yapılan aramalarda 1 adet Rus yapımı Typoon nükleer denizaltısı Suriye Havayollarına ait A320'den çıkmıştır.İlgili silahın maketinin fotoğrafını basına da dağıtıyoruz."(???!!!!!!!)
  • Gurur duyuyorum boyle buldukca, arayan bulur. Kucuk malzemeler cabuk bulunur,demi yani, iiyice arastiralim buyuk kutulari acip arastiralim . Surdan birde ucak gemisi cikartsanizzzz alllaaaaaah . yemezmiyiz ozaman Esed'i hep birlikte.
  • Ne mübarekmiş be,kazdıkça çıkıyor, biraz daha kazarsarlarsa atom bombası bile çıkacak...
  • Eskiden güvenlik güçleri ele geçirilen kaçak narkotik malzemeleri veya silahları bir masaya dize ve basın mensuplarına teşhir ettirirdi. Burada nedense herkesin sormasına rağmen aynı yaklaşımı göremedik. Nerede bu söz konusu malzemeler?
  • bizde yedikkkk...

İlk bilgilere göre, uçakta ‘füze yapımında kullanılan’ malzeme bulundu.

Hükümet kaynakları, kolilerin uzman askeri personel tarafından incelendiğini söylediler. İlk bilgilere göre, uçakta ‘füze yapımında kullanılan’ malzeme bulundu. Dışişleri Bakanlığı ve askeri yetkililerin hükümete ilettiği bilgiye göre, uçaktaki kolilerde füze yapımında kullanılan parçalar, füze rampa sistemi malzemeleri, aynı sistem içinde kullanılan radar ve anten düzenekleri ile bunların birbiriyle koordinesini sağlayan elektronik malzeme bulunuyor.

Söz konusu elektronik düzeneğin ‘füzelerin harekete geçirilmesini sağlayan’ malzeme olduğu iddia edildi.  

Fotoğraf var

Başbakan Tayyip Erdoğan da önceki gün yaptığı açıklamada, uçakta çıkan malzemelerin ‘harp malzemesi olduğunun kesinleştiğini’ belirtmiş ve bu malzemelere ait fotoğrafların ellerinde olduğunu söylemişti. Uçakta çıkan ve füze yapımında kullanılan tüm malzemelere ait görüntülerin önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılabileceği belirtiliyor.

149  Suriyeli geldi, 1 Belçikalı gitti

Ülkelerindeki olaylardan kaçan 18’i yaralı 149 Suriyeli, dün, Hatay’ın Yayladağı ve Reyhanlı ilçelerinden Türkiye’ye geldi. İdlip’ten gelen ve aralarında 2 yaralının bulunduğu 133 kişi, Yayladağı ilçesine bağlı Topraktutan köyünden, 16 yaralı ise Reyhanlı’nın Bükülmez köyünden Türkiye’ye geldi. Yaralılar hastanelere kaldırıldı. Bir yaralı hastanede öldü. Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Didier Reynders de Kilis’te sığınmacıların kampını ziyaret ettikten sonra Öncüpınar Sınır Kapısı’ndan geçerek, Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO) kontrolündeki Suriye’nin Esseleme Sınır Kapısı’na gitti. Reynders, burada ÖSO mensuplarıyla bir süre görüştü, açıklama yaptıktan sonra fotoğraf çektirip geri döndü.

UÇAKTAN 'FÜZE RAMPASI' ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Suriye Uçağındaki Kargo Silah Değil ~ 12 yıl önce
http://www.haberler.com/radar-savunma-sistemi-uzmani-suriye-ucagindaki-4014615-haberi/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sakarya ne la? ~ 12 yıl önce
Tübitak'ım, Aselsan'ım, ODTÜ2m İTÜ2m Boğaziçi'm duruken Sakarya üniversitesinden hemde bir doçent'e miinanıyorsunuz. Allah akıl fikir versin. shi Sakarya Üniversitesinin yüzde kaçtı dilimi?
ESEDin Türk yandaşları ..diyene ~ 12 yıl önce
abi seni harbiden iyi hipnotize etmişler....eeee eeee eeee hadi sen uyumaya devam et yurdum insani :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESEDin Türk yandaşları ~ 12 yıl önce
Siz yurdunuzu arkadan vurmaya, Rusların bile destek çıkmadığı Esedinize sahiplenmeye devam edin. Adam 5 atandaşımızı gözgöre göre öldürdü, uçağımızı düşürdü.Siz ne diyosunuz yaa? Sünepe başbakan mı istiyorsunuz başınıza? Gerçi kasetle gelen kişi tam size göre ama...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
sen git önce şu yorumlarda "BENİM-1 ve 2'nin" iddialara bir yanıt ver bakalım: http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/basbakandan-hava-sahasi-aciklamasi.html
netenyahu ~ 12 yıl önce
Sizin gibilerle gurur duyuyor.Yakında İsrail vatandaşlığı verecekmiş direk hepinize...
KÖMÜR ~ 12 yıl önce
Bu yorumun sayesinde bir torba kömürü hak ettin.Tebrikler..
kömür diyene ~ 12 yıl önce
herkesi kendisi gibi 3 kuruşa herşeyini satıcı sananlar belli oluyor yorumlarından. Size sizin dilinizden konuşan Zülfü abinizi tavsiye ediyorum. herşey satılık. Esed gelirse başınıza başınız göğe erer! Gerçi siz memlekette istemediğim ölsün memlekete ne olursa olsun umrumda değil kafasındasınız ya.. neyse..sizin kafa man kafa :)
siz yemeyin bozar ~ 12 yıl önce
Esed abiniz versin size ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
netenyahu ~ 12 yıl önce
sana da yahudi üstün cesaret ve hizmet madalyası verecekmiş,aynı eşbaşkan gibi...
1 hafta sonra ~ 12 yıl önce
"Yapılan aramalarda 1 adet Rus yapımı Typoon nükleer denizaltısı Suriye Havayollarına ait A320'den çıkmıştır.İlgili silahın maketinin fotoğrafını basına da dağıtıyoruz."(???!!!!!!!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin benim milletime/hokometime... ~ 12 yıl önce
Gurur duyuyorum boyle buldukca, arayan bulur. Kucuk malzemeler cabuk bulunur,demi yani, iiyice arastiralim buyuk kutulari acip arastiralim . Surdan birde ucak gemisi cikartsanizzzz alllaaaaaah . yemezmiyiz ozaman Esed'i hep birlikte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAZDIKÇA ÇIKIYOR ~ 12 yıl önce
Ne mübarekmiş be,kazdıkça çıkıyor, biraz daha kazarsarlarsa atom bombası bile çıkacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 12 yıl önce
Eskiden güvenlik güçleri ele geçirilen kaçak narkotik malzemeleri veya silahları bir masaya dize ve basın mensuplarına teşhir ettirirdi. Burada nedense herkesin sormasına rağmen aynı yaklaşımı göremedik. Nerede bu söz konusu malzemeler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
silah pazarı ~ 12 yıl önce
dur kardeş ya silah pazarından bir adet SAM bataryası temin edelim foto ise foto , kamera ise kamera...
milka ~ 12 yıl önce
bizde yedikkkk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000