23 Eylül 2009, Çarşamba 16:31:18

Bülent Arınç'tan Esenboğa Havalimanı açıklaması

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, havalimanı adının değiştirilmesiyle ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtladı...
  • e oldu olacak bizde bülent arınç ismini degiştirmek için önerge verelim :) canı sıkılan olan bir şeye isim vermeye kalkıyor önemli olan olmayan bir şey var etmektir. değiştirecekse gitsin ege akdeniz bölgesindeki yunanca antik kent isimleriyle anılan yerlerin isminidegiştirsin TÜRK ismi kullanalım kendi ülkemizde
  • Aynı sözler, aynı kişiler. Havalimanının adı ESENBOĞA olup partizanlık ve eğilimcilik ayrıcalığı yapanlarca değiştirilmek isteniyor. Neden T. Özal? Türkiye'de kendi çıkarlarını ve cebini düşünmeden özveriyle yurdu için görev yapmış, köşeyi dönmemiş başka kimse kalmadı mı? Sırada, Tayyip ya da Abdullah adı verilecek hangi havalimanı var?
  • saçma sapan konuşma bu ülkede çocuk katilinin ismi hiç bir yere verilmez bu kadar basit hiç düşünmeye gerek yok
  • ya nedir bu degişim anlamıyorum.ben 40 yıllık ankaralıyım ve o havalimanını yaklaşık 1000 sefer kulandım nerede ise insanların kafasına göre böyle uluslar arası havalimanlarının ismi degişmez.neden degişiyor gayet güzel bu isim köymü burası yav kafaya göre isim degişsin !!!!!!!!!! YAZIK YAZIK.
  • Suskunluğum asaletimdendir Her lafa verilecek bir cevabım var, Lakin; Bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
  • onca zaferlerimiz varken ve bu zaferleri kazandıran kişiler dururken niye bu yakın tarihte yaşamış veya yaşayan insanların isimleri? bence isim değişecekse Gazi Mustafa Kemal Paşa veya İsmet İnönü gibi insanların adları verilsin derim ve İnönü'nün hiç havalimanına verilen adı yok bari onun adı verilsin ki bir havalimanında adı olsun
  • Bence BÜLENT ECEVİT havaalanı olması gerekir.Kıbrıs barış harekatına karar veren (Amerika ya rağmen)bir lider.En çok hak eden isim.
  • Arkadaşlar çok yanlış düşünüyorsunuz, Turgut Özal'da kimmiş !?!?! Bu ülkenin artık demokrasiye, açılımlara ihtiyacı var.. Çok Sn.Başbakan neredeyse sağlığını yitirecek bu açılımlar için.. Bence Esenboğa'ya "APOCALAN" ismi verilsin. .Hem etnik hemde artistik bir isim..Demi ama?! Düşünsenize frekansta APO Approach sesini? Kürtler kesmedi, Ermeni açılımıda başladı malumunuz.. Atatürk meydanınada Ermeni bir isim verilmeli kesinlikle!!
  • bu konuda ısrarlıyım i.melih gökçek havaalanı olmalı
  • Kendi torunlarının isimlerini değiştirsin Turgut Özal-Tayip Erdoğan-Necmettin Erbakan hangisini istiyorsa koysun böylece sevdiği bu kişilere kndisni daha yakın hisseder...Dokunmasın milletimin esenboğasına,,,bu at gözlüklü adamlar yakında yasa da çıkartırlar her aile şu isimler olacak diye...

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Esenboğa Havalimanı'nın adının "Turgut Özal Havalimanı'' olarak değiştirilmesiyle ilgili olarak "Fevkalade doğru'' dedi. Suudi Arabistan'a hareketinden önce gazetecilerin, "Ankara Esenboğa Havalimanı'nın adının 'Turgut Özal Havalimanı' olarak değiştirilmesi önerisine'' ilişkin sorularını yanıtlayan Arınç "Turgut Özal'ın isminin Türkiye'de bir havalimanına verilmesini ben kişisel olarak çok doğru buluyorum, bu konuda bir sakınca görmüyorum" şeklinde konuşarak havalimanı adının değiştirilmesindeki kararlılığını gösterdi.

Bülent Arınç'tan Esenboğa Havalimanı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 15 yıl önce
e oldu olacak bizde bülent arınç ismini degiştirmek için önerge verelim :) canı sıkılan olan bir şeye isim vermeye kalkıyor önemli olan olmayan bir şey var etmektir. değiştirecekse gitsin ege akdeniz bölgesindeki yunanca antik kent isimleriyle anılan yerlerin isminidegiştirsin TÜRK ismi kullanalım kendi ülkemizde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Aynı sözler, aynı kişiler. Havalimanının adı ESENBOĞA olup partizanlık ve eğilimcilik ayrıcalığı yapanlarca değiştirilmek isteniyor. Neden T. Özal? Türkiye'de kendi çıkarlarını ve cebini düşünmeden özveriyle yurdu için görev yapmış, köşeyi dönmemiş başka kimse kalmadı mı? Sırada, Tayyip ya da Abdullah adı verilecek hangi havalimanı var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
saçma sapan konuşma bu ülkede çocuk katilinin ismi hiç bir yere verilmez bu kadar basit hiç düşünmeye gerek yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya nedir bu degişim anlamıyorum.ben 40 yıllık ankaralıyım ve o havalimanını yaklaşık 1000 sefer kulandım nerede ise insanların kafasına göre böyle uluslar arası havalimanlarının ismi degişmez.neden degişiyor gayet güzel bu isim köymü burası yav kafaya göre isim degişsin !!!!!!!!!! YAZIK YAZIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Suskunluğum asaletimdendir Her lafa verilecek bir cevabım var, Lakin; Bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
onca zaferlerimiz varken ve bu zaferleri kazandıran kişiler dururken niye bu yakın tarihte yaşamış veya yaşayan insanların isimleri? bence isim değişecekse Gazi Mustafa Kemal Paşa veya İsmet İnönü gibi insanların adları verilsin derim ve İnönü'nün hiç havalimanına verilen adı yok bari onun adı verilsin ki bir havalimanında adı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bence BÜLENT ECEVİT havaalanı olması gerekir.Kıbrıs barış harekatına karar veren (Amerika ya rağmen)bir lider.En çok hak eden isim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar çok yanlış düşünüyorsunuz, Turgut Özal'da kimmiş !?!?! Bu ülkenin artık demokrasiye, açılımlara ihtiyacı var.. Çok Sn.Başbakan neredeyse sağlığını yitirecek bu açılımlar için.. Bence Esenboğa'ya "APOCALAN" ismi verilsin. .Hem etnik hemde artistik bir isim..Demi ama?! Düşünsenize frekansta APO Approach sesini? Kürtler kesmedi, Ermeni açılımıda başladı malumunuz.. Atatürk meydanınada Ermeni bir isim verilmeli kesinlikle!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu konuda ısrarlıyım i.melih gökçek havaalanı olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kendi torunlarının isimlerini değiştirsin Turgut Özal-Tayip Erdoğan-Necmettin Erbakan hangisini istiyorsa koysun böylece sevdiği bu kişilere kndisni daha yakın hisseder...Dokunmasın milletimin esenboğasına,,,bu at gözlüklü adamlar yakında yasa da çıkartırlar her aile şu isimler olacak diye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000