08 Ağustos 2008, Cuma 15:09:45

Skywards üyelerine iki kat mil

Emirates Havayolu’nun sık uçan yolcuları için uçuş programı Skywards, üyelerine Temmuz-Ekim ayları arasında uçuş ağında yer alan 100’den fazla noktada iki kat mil kazanma imkanı sunuyor.

Belirlenen uçuşlarda first, business ve ekonomi sınıfı uçan tüm Skywards üyeleri iki kat mil kazanıyor.

Skywards üyelerine iki kat mil kazandıran bu kampanya; İstanbul, Münih, Sao Paulo, Doha, Mumbai gibi 60’ın üzerinde popüler uçuş noktasında geçerli.

Bu kampanya sayesinde bütün yeni ve eski üyeler geçerli uçuşlarda, uçuş programlarının yalnızca bir bacağını oluştursa bile, mil kazanabilecek. Örneğin Skywards üyesi Londra’dan Sidney’e business class uçtuğu zaman kampanya kapsamında olan Londra-Dubai bacağı için iki kat mil kazanıyor. Üyelerin kazanabilecekleri mil sayısında bir limit bulunmuyor, elverişli uçuşlar üyelere mil kazandırıyor ve arzu ettikleri ödüllere ulaştırıyor.

Üyeler Skywards toplam milleri ile doğrudan uçuş veya sınıf yükseltme ödülleri kazanıyor. Ayrıca üyeler www.TheEmiratesHighStreet.com sitesinde yer alan birbirinden değerli ve heyecan verici hediyeden birini seçerek de kazandıkları milleri değerlendirebiliyor.

Skywards üyeleri www.emirates.com adresinden uçuş rezervasyonlarını yaptırdıktan sonra yerel Skywards servis merkezleriyle, Emirates rezervasyon hattı veya yerel seyahat acenteleri ile bağlantıya geçiyor.
Emirates ve Sri Lanka Havayolları’nın yaygın bir uçuş programı olan Skywards, sınıfının en iyisi olarak biliniyor. Skywards; seyahat deneyiminin ötesinde yolculara daha fazla seçenek sağlamak, bedelsiz seyahat etmek, bir üst sınıfa geçmek ve diğer birçok ödül avantajı sunuyor.

Skywards üyelerine iki kat mil

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000