15 Ekim 2010, Cuma 15:32:38

SİPARİŞ 120 AIRBUS A380'E ÇIKACAK

Emirates'in 120 adet A380 siparişi diğer havayollarını zor durumda bıraktı.
  • bu işlere onay verenin İngiliz oldugunu bilmeden araptır vs gibi yorumlarda komik tabi :) ayrıca dubai nin amacı turist cekmek degil dogu ile batı nın connection ını saglamaktır bu buyumeyle,aldıkları bu buyuk govde ucaklarla.THY nin de bir an önce bu buyumeye ayak uydurması gerekmektedir.Dubai den kat kat guzel olan yurdumuzun da turizm de sıcrama yapması lazım.boylece Türkiye sadece baglantı noktası olmaktan cıkacak hemde turizm cenneti olacaktır
  • bunları beyni yoktur. çalışmaz. yakında o kadar ucuza bunları ellerinden çıkaracaklar ki şaşacağız. brokerlardan önce ayarlama yapmak gerek.
  • Araplar bunları alırsa çok yakında yeni bir kriz daha yaşayacaklar. Ve her kriz onları biraz daha batırıyor. Eskiden DXB çok meşhurdu. Şimdi ise artık kimse gitmiyor. Turizm öldü kısacası.
  • Türkiye geç kaldı. AHL dar geliyor. SAW geç yetişti. 3 havalimanına dağılmış bir trafikle gerçek manada kıtalar arası bir hub olmak zor.
  • kriz olacağını hiç sanmam, neden mi? Çünkü onlar "önce deveni bağlarlar, sonra Allah'a tevekkül ederler"
  • onlar siparis etsin 120 A380 sonrada bir dubai krizi.THY bu ucaklari onlardan leblebi fiyatina alir. demedi deme sayin Kotil
  • 2011 yılı içinde 130 adet B787 ve 30 adet B77F siparişi verecekleri konuşuluyor.Bunun yanında şu anda 70 adet bulunan A350 siparişlerinide 130da çıkaracaklar.Dünyanın en büyük havayolu ve havalimanına sahip olacaklar.
  • Arap şekeri bol buldumu ne yapar ?
  • tebrikler
Verdiği 90 adet siparişle dünyanın en büyük Airbus A380 operatörü olmaya hazırlanan Emirates, merkez Dubai’deki havalimanının yeterli park alanı olması durumunda sipariş adedini 120 uçağa çıkaracağını açıkladı.

Emirates’in Başkanı Tim Clark, havayolunun başından beri ihtiyacı olan jumbo jet sayısının 120 olduğunu ancak meydanda yeterli park alanı bulunmadığı için 90 adet A380 siparişi vermek zorunda kaldıklarını açıkladı.

Dubai Havalimanı’da A380’ler için yer sağlandığı takdirde yeni sipariş vereceklerini belirtti. Her yıl yolcu sayısı yüzde 20 artan havayolu 10 milyar dolar değerinde 30 adet A380 siparişi daha verirse filo büyüklüğü 40 milyar dolara ulaşacak. Emirates’in filosunda bugün için 13 adet A380 sefer yapıyor.

Öte yandan başta Emirates olmak üzere Körfez ülkelerine bağlı havayollarının hızlı büyümesi Avrupalı havayollarını tehdit ediyor. Birçok havayolu Dubai’den hizmet veren A380’lerin kendi merkezlerindeki trafiği düşüreceğinden endişeleniyor.

Amerikalı ve Avrupalı havayolları Airbus ve Boeing uçakları için yabancı havayollarının kredi kullanmasını önleyecek kurallar getirmek istiyor.

(Habertürk)
SİPARİŞ 120 AIRBUS A380'E ÇIKACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
bu işlere onay verenin İngiliz oldugunu bilmeden araptır vs gibi yorumlarda komik tabi :) ayrıca dubai nin amacı turist cekmek degil dogu ile batı nın connection ını saglamaktır bu buyumeyle,aldıkları bu buyuk govde ucaklarla.THY nin de bir an önce bu buyumeye ayak uydurması gerekmektedir.Dubai den kat kat guzel olan yurdumuzun da turizm de sıcrama yapması lazım.boylece Türkiye sadece baglantı noktası olmaktan cıkacak hemde turizm cenneti olacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bunları beyni yoktur. çalışmaz. yakında o kadar ucuza bunları ellerinden çıkaracaklar ki şaşacağız. brokerlardan önce ayarlama yapmak gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Araplar bunları alırsa çok yakında yeni bir kriz daha yaşayacaklar. Ve her kriz onları biraz daha batırıyor. Eskiden DXB çok meşhurdu. Şimdi ise artık kimse gitmiyor. Turizm öldü kısacası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye geç kaldı. AHL dar geliyor. SAW geç yetişti. 3 havalimanına dağılmış bir trafikle gerçek manada kıtalar arası bir hub olmak zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kriz olacağını hiç sanmam, neden mi? Çünkü onlar "önce deveni bağlarlar, sonra Allah'a tevekkül ederler"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
onlar siparis etsin 120 A380 sonrada bir dubai krizi.THY bu ucaklari onlardan leblebi fiyatina alir. demedi deme sayin Kotil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
2011 yılı içinde 130 adet B787 ve 30 adet B77F siparişi verecekleri konuşuluyor.Bunun yanında şu anda 70 adet bulunan A350 siparişlerinide 130da çıkaracaklar.Dünyanın en büyük havayolu ve havalimanına sahip olacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arap şekeri bol buldumu ne yapar ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000