17 Ekim 2008, Cuma 09:41:37

Kuzu Havayolları uçağına kavuştu

Kuzu Havayolları Kargo, Emirates SkyCargo ile yaptığı anlaşma sonucu satın aldığı A310'lardan ilkine kavuştu.
  • Bir kuzu ailesinin üyesi olarak, Allah şirketimize zeval vermesin diyerek tüm personele yoğun iş yaşamında başarılar dilerim.
  • cargo tasımacılıgında atılan cok yıgıt 3 adım.tebrıkler.ıyı ve emnıyetlı ucuslar dılerım.hepınıze ızmırden selamlarYorumunuz...
  • bakım konusunu ciddiye alıp A300lerde yaptıkları hataları tekrarlamamaları ümidiyle... hayırlısı olsun
  • Hafif şişman :) ama beyni tecrübe, yüreği sevgi dolu Fatih Yurdakul'u tebrik ederim. Ben kimmiyim ?.. Kuzu Airlines ile ilgim ve ilişiğim yok, yağcı değilim, bir beklentim de bulunmuyor ama ticaret müdürlüğünden genel müdürlüğe kadar çıkmış ve dedikodusuz, dürüst, devamlı çalışıp kendini geliştiren bu dostumuzu yürekten alkışlıyorum...
  • hayırlı uğurlu olsun, birde istikrarlı olsun. ticaret iyi çalışsın bu uçakları yerde yatırmasın tek temennimiz budur.
  • Sevgili Fatih dostumuza ve değerli ekibine yakışır, hayırlı ve uğurlu olsun, kanatlarının altından yüksek irtifalarda bol bol güzel havalar geçsin.
  • Değerli Kuzu Havayolları Ailesine yeni uçaklarının hayırlı olmasını ,bol kazançlı emniyetli uçuşlar gerçekleştirmesini dilerim.
  • yurdumuzda kargo taşımacılığındada artık A300 lerin yerini,, A-310 ve A300-600 tip uçaklara bırakma zamanı çoktan geldide geçiyor bile..kuzu çalışanlarına ve sektörümüze hayırlı olması dileği ile

Kuzu Havayolları Kargo geçtiğimiz Ağustos sonunda Emirates SkyCargo ile üç adet A310-308 kargo uçağı satın alma anlaşması yaptığını duyurmuş ve filosundaki uçak sayısını dörtten yediye çıkartacağını açıklamıştı. Kuzu Airlines, bu anlaşma ile filosuna yeni katılacak olan bu üç uçaktan ilkini dün teslim aldı ve uçak dün gece Atatürk Havalimanı’na ulaştı.

1992 yapımı uçağın satın alındıktan sonra C bakımının Dubai’de gerçekleştirildiği ve TC-LER olarak tescil edileceği belirtildi. Uçağın kapasitesinin ise 40 ton olduğu açıklandı.

Kuzu Havayolları Kargo, 2006’nın sonunda Airbus tarafından yolcu uçağından kargo uçağına dönüştürülen bu uçağın uzun yıllar filoda hizmet vereceğini belirtiyor. Birer ay arayla teslim alınacak olan diğer iki A310’dan bir diğerinin ise hâlen C Bakımı’nın devam etmekte olduğu verilen bilgiler arasında.

Dün akşam İstanbul’a ulaşan uçağın, tescil işlemleri sona erdikten sonra, hâlen sürdürülmekte olan İstanbul-Avrupa arasındaki Charter ve ACMI operasyonlarına hemen başlayacak olması da, firma yetkililerinin verdiği bilgiler arasında bulunuyor.

Yakın gelecekteki diğer iki teslimat ile firmanın filosundaki aktif uçak sayısı 7’ye ve günlük taşıma kapasitesi 300 tona ulaştırmış olacak.

Son aylarda operasyonel yapılanmasını güçlendiren firmanın çalışanları, daha da yoğunlaşacak seferler için büyük bir heyecanla hazır olduklarını belirtirken; Kuzu Havayolları Kargo adına ilk uçuşunu gerçekleştiren A310-308’i dün akşam büyük bir coşku ve sevinçle karşıladılar.

Kuzu Havayolları uçağına kavuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

turn@m ~ 15 yıl önce
Bir kuzu ailesinin üyesi olarak, Allah şirketimize zeval vermesin diyerek tüm personele yoğun iş yaşamında başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
samsunlu orhanRumuz ~ 16 yıl önce
cargo tasımacılıgında atılan cok yıgıt 3 adım.tebrıkler.ıyı ve emnıyetlı ucuslar dılerım.hepınıze ızmırden selamlarYorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoda ~ 16 yıl önce
bakım konusunu ciddiye alıp A300lerde yaptıkları hataları tekrarlamamaları ümidiyle... hayırlısı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenerbahçe'li ~ 16 yıl önce
Hafif şişman :) ama beyni tecrübe, yüreği sevgi dolu Fatih Yurdakul'u tebrik ederim. Ben kimmiyim ?.. Kuzu Airlines ile ilgim ve ilişiğim yok, yağcı değilim, bir beklentim de bulunmuyor ama ticaret müdürlüğünden genel müdürlüğe kadar çıkmış ve dedikodusuz, dürüst, devamlı çalışıp kendini geliştiren bu dostumuzu yürekten alkışlıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cfm56 ~ 16 yıl önce
hayırlı uğurlu olsun, birde istikrarlı olsun. ticaret iyi çalışsın bu uçakları yerde yatırmasın tek temennimiz budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Whiteheart ~ 16 yıl önce
Sevgili Fatih dostumuza ve değerli ekibine yakışır, hayırlı ve uğurlu olsun, kanatlarının altından yüksek irtifalarda bol bol güzel havalar geçsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uğur EKER ~ 16 yıl önce
Değerli Kuzu Havayolları Ailesine yeni uçaklarının hayırlı olmasını ,bol kazançlı emniyetli uçuşlar gerçekleştirmesini dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yıllar ~ 16 yıl önce
yurdumuzda kargo taşımacılığındada artık A300 lerin yerini,, A-310 ve A300-600 tip uçaklara bırakma zamanı çoktan geldide geçiyor bile..kuzu çalışanlarına ve sektörümüze hayırlı olması dileği ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000