17 Şubat 2012, Cuma 16:29:04

KABİN MEMURU OLMAK İSTER MİSİNİZ?

Emirates, kabin ekibi alımı için İstanbul ve İzmir’de adaylarla görüşecek. Başvuru yapılabilecek görüşme günü tarihleri İstanbul için 24 Mart ve İzmir için 30 Mart.
  • çalişmaaam çaliştırmaaam çalışanı engellerim ..cezayir nerde tunus nerde ırak nerde iran abd ye atar tutar tüm uçakları amerikan boing tükürdüğünü yalar afganistan arabistan ,suriye gelişmişliğin neresindeler.???hepsi müslümanlığın kenarından geçmezler ama atatürke kafir derler bu pis insanlara müşteri kaptırmaaaam.
  • Emirates te kabinde yaklasik 100 un ustunde kokpitte 15 turk calismaktadir. Kabin baslangic maaslari ortalama 2800$ civarindadir. Sermayesi arap bir sirket yasanilan ulke arap olmasina karsin arap toplumu (nufusun sadece %15i) ile herhangibir iletisim olmasina gerek olmamaktadir. Nufusun %60 i hint ve pakistan toplumlarindan olusmaktadir. sirket yonetiminin hemen hemen tamami ingilizdir. her yerde oldugu gibi kimisi burada mutlu olur kimisi olmaz ancak onyargili olmak herseyden daha aciziyet iceren bir durumdur ki her emirates haberinin altinda yeterli miktarda bu onyargilara tanik oluyoruz.
  • Turkiyenin de havaciliginda gelismemesinin sebebi irkciliktan bu hallere geldiniz . Arabplarla ne alip veremediginiz var anlamis degilim. Soyunuzu sopunuzu arastirin bu ulkenin nerelerden geldigine daha onceki ana diline bakin musluman bir ulkedeyiz kendi peygamberimiz nereli? Ama pardon unuttum dogruya burda herkes iki yuzludur muslumandir ama gece rakisi elinden dusmez muhafazakardir ama ise alirkan kul hakki nasil yenir ici rahat rahat bunu yapip uyur. MİLLİ HAVA YOLUMA NİYE BİNMİYİM BEN GEREKLERDEN KACAN İNSAN DEGİLİM DUZELMESİ İCİN SONUNA KADAR CABALAYACAK YUREKLİ KİSİLERDENİM ;)
  • bak yenge amca bacım...emırates de 50 tane arkadasım var pılot hostes yanı araplar azınlık ucuran pılotlar kabın hız vs herkes yabancı sadece dışkılamaktan baska bır ıse yaramayan araplar petrol satarak uçak almışlar olay bu kadar basıt dıspatchı bıle arap degıl teknıgı bıle malezyadan..ee daha ne konuşuyorsun burda ceo su da amerıkalı...yanı o petrol bıtınce ne olacak .?yanı ucak dusmuyorsa türk pilotlarından fransız teknıgınden alman dıspatchınden önce araplara el yıkamasını ögret ..5 kadınla yasamanın mumkun olmadıgını ögret sonra emırates e gecerız daha detaylı...
  • Emirates iyi bir şirkettir, herkese tavsiye ederim.
  • begenmiyosan binme begenmediğin milli havayolumuza kimseyi zorla bindirmiyolar:)
  • Arablara neden pis diyorsunuz o pis dedigin elalemin arabi senin milli hava yolunu 5 e katlar her turlu guvenlikte bugune kadar ölümlü kazasi yok! Senin milli hava yolun 4-5 senede bir ucak dusuruyor git arasti. Adamlar 5 yildizli servis yapiyor senin milli havayolun hemserisinin kizini komsusunun oglunu almaktan 3yildizli servis bile yapamiyor! Elin arabinin filosuna bak milli havayolununkine bak! Baskalarini asalamadan once kendinizi elestirin (umarim yayinlanir)
  • bak yazımı iyi okursan anlarsın bir de link kopileme bana kozmik radyasyonu bi araştır.arapların pisliğinde ve leşliğinde hemfikiriz zannediyorum.ancak ordaki base den tut ground ,handlinge kadar araplarla müşerref olacaksın ki %90 ı Atatürkü din düşmanı ve kadını sex objesi gören dünyaya dişkısını çıkarmak haricinde hiç bir katkısı olmayan bir insanlar bütününden bahsediyorum.ve ordaki yaşantında etrafında sarışın mavi gözlü insanlar değil yemegi elleriyle yiyip ellerini yıkamayan insanlar bunlar ..gel seni gonderıl oncelıkle oraya ..bır de seyh senı boyundurluguna alır yasar gıdersınız ..
  • oku..... Bu tehlikenin adı kozmik radyasyon. Yüksek irtifalarda insan vücuduna başta kanser olmak üzere önemli zararlar veriyor. Pilot ve kabin memurları gibi uçaklarda görev yapan ekibin yanı sıra çok sık uçan yolcular da kozmik radyasyonun pençesinde.Amerikan Sivil Havacılık Otoritesi FAA'in 1992'de yaptığı araştırmaya göre pilotlar ve kabin memurları her yıl nükleer santrallerde çalışan işçilerden iki kat daha fazla radyasyona maruz kalıyorlar.Çeşitli meslek grupları arasında yapılan araştırmada kansere yakalanma oranı diğerlerine göre pilotlar ve kabin memurlarında oldukça yüksek. Kozmik radyasyon nedeniyle uçuş ekiplerinde daha çok göğüs ve kemik kanserine rastlanıyor.
  • Bence yorum yazarken kısaca bir araştır da hemen insanları kanser edip öldürme ne dersin? Şu sayfadan radyasyon olayına bir göz at: " http://www.nukte.org/node/167 ". Uçak içi hava olayını abartıp insanların solunum sistemini de çökertme hemen. Emirates'de sadece elalemin pis Arapları uçmuyor çünkü Dubai dünyanın turizm gözdesi. Sadece Araplar uçsaydı dünyanın dört bir yanından kabin memuru almazlardı. Araplar uçar araplar kabin memuru olur, körler sağırlar birbirini ağırlardı. GELELİM SENİN İŞKENCELERE LAYIK GÖRDÜĞÜN PARAYA. 1500 USD'yi nereden duydun bilemem ama EMİRATES AYLIK SABİT MAAŞI: "1090 USD" YANİ "1850 TL" FALAN. BU MİKTARA AYLIK ORTALAMA EN KÖTÜ İHTİMALLE BİR O KADAR DA ARTI UÇUŞ SAATLERİNDEN EKLE. OLUR SANA 3700+ T
Dünyanın en hızlı büyüyen ve en kârlı şirketlerinden Emirates Havayolu, kabin ekibi işe alımı için 24 Mart’ta İstanbul’da ve 30 Mart’ta İzmir’de görüşme günleri düzenliyor.

Kabin ekibi alımı görüşme günleri, ilgilenen adaylara hayallerindeki iş ve Dubai’de yaşam hakkında bilgi edinme olanağı sunuyor. Gelişen metropol Dubai, yıl boyu güneşli havanın yanı sıra çok çeşitli eğlence ve kültür aktiviteleriyle olağanüstü bir yaşam tarzı sunuyor. Belirlenen iki gün boyunca, kadın ve erkek adaylar Emirates’in işe alım ekibiyle görüşerek şirket hakkında ve yurtdışında çalışma konusunda bilgi edinme imkanı bulacak.

İşe alım sırasında en az 21 yaşında olma koşulu arayan Emirates, adaylarda açık fikirli, yardımsever, cana yakın ve hizmet odaklı olmaya öncelik veriyor. Başvuracak adaylardan yanlarında İngilizce özgeçmişlerini ve bir fotoğraflarını getirmeleri isteniyor. Başvurmak isteyenlerin görüşecekleri gün için önceden internet üzerinden kayıt yaptırmaları öneriliyor. Emirates’te kariyer fırsatlarıyla ilgili detaylı bilgiye www.emiratesgroupcareers.com adresinden ulaşmak mümkün.

Emirates, 130’dan fazla ülkeden, 80’in üzerinde farklı dilden 14 binin üzerinde uçuş görevlisinden oluşan, gerçek anlamda uluslararası ekibiyle uçaklarında çok çeşitli uçuş hizmetleri sunuyor. Hızlı ve dinamik büyüme kaydeden Emirates, bu yıl 4000 yeni kabin memuru arıyor.

Türkiye’de 1987 yılından beri hizmet vermekte olan Emirates, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Emirates, 161 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, yolcularını 70 ülkede 115’in üzerinde noktaya taşıyor.

Görüşmelerin düzenleneceği lokasyon bilgilerinin de bulunduğu listeye şu adresten ulaşılabilir: ekgrpapplications.emirates.com/careersonlineapps/CC_OPENDAYS/CabinCrewOpenDays.aspx
KABİN MEMURU OLMAK İSTER MİSİNİZ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
çalişmaaam çaliştırmaaam çalışanı engellerim ..cezayir nerde tunus nerde ırak nerde iran abd ye atar tutar tüm uçakları amerikan boing tükürdüğünü yalar afganistan arabistan ,suriye gelişmişliğin neresindeler.???hepsi müslümanlığın kenarından geçmezler ama atatürke kafir derler bu pis insanlara müşteri kaptırmaaaam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Emirates te kabinde yaklasik 100 un ustunde kokpitte 15 turk calismaktadir. Kabin baslangic maaslari ortalama 2800$ civarindadir. Sermayesi arap bir sirket yasanilan ulke arap olmasina karsin arap toplumu (nufusun sadece %15i) ile herhangibir iletisim olmasina gerek olmamaktadir. Nufusun %60 i hint ve pakistan toplumlarindan olusmaktadir. sirket yonetiminin hemen hemen tamami ingilizdir. her yerde oldugu gibi kimisi burada mutlu olur kimisi olmaz ancak onyargili olmak herseyden daha aciziyet iceren bir durumdur ki her emirates haberinin altinda yeterli miktarda bu onyargilara tanik oluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Turkiyenin de havaciliginda gelismemesinin sebebi irkciliktan bu hallere geldiniz . Arabplarla ne alip veremediginiz var anlamis degilim. Soyunuzu sopunuzu arastirin bu ulkenin nerelerden geldigine daha onceki ana diline bakin musluman bir ulkedeyiz kendi peygamberimiz nereli? Ama pardon unuttum dogruya burda herkes iki yuzludur muslumandir ama gece rakisi elinden dusmez muhafazakardir ama ise alirkan kul hakki nasil yenir ici rahat rahat bunu yapip uyur. MİLLİ HAVA YOLUMA NİYE BİNMİYİM BEN GEREKLERDEN KACAN İNSAN DEGİLİM DUZELMESİ İCİN SONUNA KADAR CABALAYACAK YUREKLİ KİSİLERDENİM ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bak yenge amca bacım...emırates de 50 tane arkadasım var pılot hostes yanı araplar azınlık ucuran pılotlar kabın hız vs herkes yabancı sadece dışkılamaktan baska bır ıse yaramayan araplar petrol satarak uçak almışlar olay bu kadar basıt dıspatchı bıle arap degıl teknıgı bıle malezyadan..ee daha ne konuşuyorsun burda ceo su da amerıkalı...yanı o petrol bıtınce ne olacak .?yanı ucak dusmuyorsa türk pilotlarından fransız teknıgınden alman dıspatchınden önce araplara el yıkamasını ögret ..5 kadınla yasamanın mumkun olmadıgını ögret sonra emırates e gecerız daha detaylı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Emirates iyi bir şirkettir, herkese tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
begenmiyosan binme begenmediğin milli havayolumuza kimseyi zorla bindirmiyolar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arablara neden pis diyorsunuz o pis dedigin elalemin arabi senin milli hava yolunu 5 e katlar her turlu guvenlikte bugune kadar ölümlü kazasi yok! Senin milli hava yolun 4-5 senede bir ucak dusuruyor git arasti. Adamlar 5 yildizli servis yapiyor senin milli havayolun hemserisinin kizini komsusunun oglunu almaktan 3yildizli servis bile yapamiyor! Elin arabinin filosuna bak milli havayolununkine bak! Baskalarini asalamadan once kendinizi elestirin (umarim yayinlanir)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bak yazımı iyi okursan anlarsın bir de link kopileme bana kozmik radyasyonu bi araştır.arapların pisliğinde ve leşliğinde hemfikiriz zannediyorum.ancak ordaki base den tut ground ,handlinge kadar araplarla müşerref olacaksın ki %90 ı Atatürkü din düşmanı ve kadını sex objesi gören dünyaya dişkısını çıkarmak haricinde hiç bir katkısı olmayan bir insanlar bütününden bahsediyorum.ve ordaki yaşantında etrafında sarışın mavi gözlü insanlar değil yemegi elleriyle yiyip ellerini yıkamayan insanlar bunlar ..gel seni gonderıl oncelıkle oraya ..bır de seyh senı boyundurluguna alır yasar gıdersınız ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
oku..... Bu tehlikenin adı kozmik radyasyon. Yüksek irtifalarda insan vücuduna başta kanser olmak üzere önemli zararlar veriyor. Pilot ve kabin memurları gibi uçaklarda görev yapan ekibin yanı sıra çok sık uçan yolcular da kozmik radyasyonun pençesinde.Amerikan Sivil Havacılık Otoritesi FAA'in 1992'de yaptığı araştırmaya göre pilotlar ve kabin memurları her yıl nükleer santrallerde çalışan işçilerden iki kat daha fazla radyasyona maruz kalıyorlar.Çeşitli meslek grupları arasında yapılan araştırmada kansere yakalanma oranı diğerlerine göre pilotlar ve kabin memurlarında oldukça yüksek. Kozmik radyasyon nedeniyle uçuş ekiplerinde daha çok göğüs ve kemik kanserine rastlanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bence yorum yazarken kısaca bir araştır da hemen insanları kanser edip öldürme ne dersin? Şu sayfadan radyasyon olayına bir göz at: " http://www.nukte.org/node/167 ". Uçak içi hava olayını abartıp insanların solunum sistemini de çökertme hemen. Emirates'de sadece elalemin pis Arapları uçmuyor çünkü Dubai dünyanın turizm gözdesi. Sadece Araplar uçsaydı dünyanın dört bir yanından kabin memuru almazlardı. Araplar uçar araplar kabin memuru olur, körler sağırlar birbirini ağırlardı. GELELİM SENİN İŞKENCELERE LAYIK GÖRDÜĞÜN PARAYA. 1500 USD'yi nereden duydun bilemem ama EMİRATES AYLIK SABİT MAAŞI: "1090 USD" YANİ "1850 TL" FALAN. BU MİKTARA AYLIK ORTALAMA EN KÖTÜ İHTİMALLE BİR O KADAR DA ARTI UÇUŞ SAATLERİNDEN EKLE. OLUR SANA 3700+ T

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000