19 Eylül 2009, Cumartesi 07:52:38

Emirates'ten yatırımcı forumuna özel fiyatlar

Emirates, 30 Eylül 2009 tarihinde Dubai'de düzenlenecek Dubai Yatırımcı Forumu'na (Dubai Investor Forum) katılmayı planlayan yolcularını çok özel fiyat alternatifleri ile buluşturuyor.
  • Araplarda yolcu bulmak için ne yapacağını şaşırdı artık.

Emirates ile 20 Eylül-30 Eylül 2009 tarihleri arasında Dubai"ye gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti 275 Avro'dan, business class gidiş dönüş uçak bileti ise 751 Avro'dan başlıyor.

Yolcular biletlerini alırken, Dubai Yatırımcı Forumu"ndan aldıkları katılım belgesini göstererek Emirates"in çok özel fiyat alternatiflerinden yararlanabiliyor.

Dünyanın dört bir yanından risk sermayederi, ticaret bankerleri, yüksek özsermayeye sahip yatırımcının biraraya geldiği bu toplantıda katılımcılar yeni yatırım fırsatları araştırma ve uluslararası ticaret partnerleriyle biraraya gelme olanağı bulunuyor.

Uçak içi yenilikleri ile adından her zaman söz ettiren Emirates"in, ödüllü 1000"den fazla kanala sahip uçak içi eğlence sistemi ice (bilgi, iletişim, eğlence) ile yolcular seyahatlerinde sıkılmaya fırsat bulamayacaklar.

Emirates Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, birçok havayolu şirketinin uzun menzilli uçuşlarda kullanmakta olduğu, geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan Emirates, 137 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, İstanbul"dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60"ın üzerinde ülkede 100 noktaya taşıyor.

Emirates'ten yatırımcı forumuna özel fiyatlar

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Araplarda yolcu bulmak için ne yapacağını şaşırdı artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000