31 Ağustos 2009, Pazartesi 15:09:44

Emirates'ten uzağı yaklaştıran fiyatlar...

Dubai merkezli uluslararası havayolu şirketi Emırates; 31 Aralık 2009 tarihine kadar Ortadoğu, Uzakdoğu, Hindistan ve Afrika'da yer alan popüler uçuş noktalarında, yolcularını çok özel fiyatlar ile buluşturuyor...
  • THY varken arabı tercih etmek hakikaten enteresan olurdu zaten.
  • Emirates gerçekten iyi bir hava yolu. Geçen hafta Ankaradan İstanbul aktarmalı Hamburg a THY ile gittim. Çok memnun kaldım. Artık 321 de filim gösteriyorlar. Yemek öncesi menu geliyor. Uzun bir süredir uçmuyordum. Uçak her iki yönde full doluydu. Bence THY nin en önemli farkı çalışanları. Hepsi yogun ama sevinçli, yardımsever ve neşeliydiler. Allah hepsinin yardımcısı olsun. İşte bu yüzden Emirates'i THY varken çok zor tercih ederim.

Emirates ile maviyle yeşilin birbirine harmanlandığı, bir zamanlar sadece bir balıkçı kenti ve çöl olan, günümüzde ise palmiyeler ve gökdelenlerin yükseldiği, turizm ve alışveriş cenneti, aynı zamanda bölgenin turizm ve ticaret başkenti Dubai'ye ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 250 Avro'dan başlıyor.

Emirates, yolcularını, kendisine yürekten ilgi duyan herkesi içine alan, büyüleyen ve bir parçası yapan yüksek sesli bir müzik başyapıtı olarak nitelendirilen Hint Yarımadası'nı keşfe davet ediyor. Emırates Hint Yarımadası uçuş noktalarından Bombay ve Delhi'ye ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bilet fiyatı 400 Avro'dan başlıyor.

Emirates'in Afrika uçuş noktalarından Güney Afrika'nın en kalabalık şehri Johannesburg ve en büyük şehri Cape Town'a ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 450 Avro'dan başlıyor.

Ödüllü havayolu şirketi Emırates ile farklı mimari, tarihi, yemek ve yaşam tarzıyla dikkat çeken Uzak Doğu'nun en popüler şehirlerinden Pekin, Guangzhou ve Şanghay'a ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti 349 Avro'dan başlıyor.

Ayrıca uçak içi yenilikleri ile adından her zaman söz ettiren Emırates'in ödüllü binden fazla kanala sahip uçak içi eğlence sistemi, ice (bilgi, iletişim, eğlence), ile yolculuklarınız oldukça kısa sürecek. ice eğlence sisteminde, çeşitli oyun kanalları ve film arşivi de mevcut. Yolculuk boyunca havayolunun TV kanallarını izleyebilir, film arşivinden yararlanabilir ya da bilgisayar oyunları oynayabilirsiniz. Film ve televizyon kanalları, tamamen isteğe bağlı olarak video mantığı ile çalışmaktadır. Yolcular koltuklarından kalkmak istediklerinde film kanalını durdurma ve yeniden başlatma şansına da sahipler.

Tümü geniş gövdeli 136 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip olan Emırates, dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alıyor. Toplam 60 ülkede 100 noktaya uçan Emırates Havayolları, İstanbul - Dubai arasında haftada 11 kere Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor.

*Tüm fiyatlara yakıt ücreti dahil, alan vergileri ve servis ücreti dahil değildir.

*Emirates Havayolu'nun bu promosyonu 7-18 Eylül 2009 tarihleri arasında satın alınan biletler için geçerlidir.

DUBAİ 250 AVRO
PEKİN, ŞANGHAY, GUANGZHOU 349 AVRO
BOMBAY, DELHİ 400 AVRO
JOHANNESBURG, CAPE TOWN 450 AVRO
HONG KONG 500 AVRO


Öger Türk Tur

Emirates'ten uzağı yaklaştıran fiyatlar...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
THY varken arabı tercih etmek hakikaten enteresan olurdu zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Emirates gerçekten iyi bir hava yolu. Geçen hafta Ankaradan İstanbul aktarmalı Hamburg a THY ile gittim. Çok memnun kaldım. Artık 321 de filim gösteriyorlar. Yemek öncesi menu geliyor. Uzun bir süredir uçmuyordum. Uçak her iki yönde full doluydu. Bence THY nin en önemli farkı çalışanları. Hepsi yogun ama sevinçli, yardımsever ve neşeliydiler. Allah hepsinin yardımcısı olsun. İşte bu yüzden Emirates'i THY varken çok zor tercih ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000