11 Ağustos 2008, Pazartesi 17:09:54

Emirates'in A380'i acil iniş yaptı

Emirates havayolu şirketine ait, Dubai-New York seferi yapan dünyanın en büyük yolcu uçağı A380, bir kız çocuğunun hastalanması nedeniyle Almanya'nın Münih Havalimanı'na acil iniş yaptı.
  • İnsan hayatına verilen bu deger takdire şayan gerçekten,emirates kabin ekibini kutluyorum.5 Rakamlı masrafa gelince ise minik kız için sözü bile olmaz,Saygılarımla...
  • Acil Inisle ne alaksi var Beyler, Mesele Hastalik dolysiyla yapilmis sira disi bir Inis bununda vermis oldugunuz baslikla uzaktan ve ya yakindan alakasi yoktur.
  • Haberinizin Acil Inisle ne alakasi war Beyler. Mesele Hastalik dolaysiyla yapilmis sira disi Plansiz bir Inis.

Emirates'e ait Airbus 380 tipi yolcu uçağı küçük bir kız çocuğunun rahatsızlanması nedeniyle acil iniş yaptı.

Münih Havalimanı'nda bir yetkili, uçakta bir kız çocuğunun sağlık durumunun kötüleşmesi nedeniyle dün A380 tipi uçağın Münih havalimanına indiğini, dev uçağın piste iniş yapabilmesi için yarım saat içinde pistin hazırlandığını belirtti.

Uçağın büyüklüğü nedeniyle farklı teknik donanım ve merdivenlerin gerekli olduğunu ifade eden sözcü, uçağın inişinin sorunsuz gerçekleştirildiğini kaydetti.

Uçağın inişinden sonra kız çocuğunun ambulans ile hastaneye kaldırıldığını belirten sözcü, Münih Havalimanı'nda 3 saat kalan uçağın 500 yolcusuyla tekrar New York'a havalandığını, bu acil iniş nedeniyle 5 rakamlı bir masrafın ortaya çıktığını ifade etti.

Emirates'in A380'i acil iniş yaptı

Yorumlar

maunal ~ 16 yıl önce
İnsan hayatına verilen bu deger takdire şayan gerçekten,emirates kabin ekibini kutluyorum.5 Rakamlı masrafa gelince ise minik kız için sözü bile olmaz,Saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Supervisor ~ 16 yıl önce
Acil Inisle ne alaksi var Beyler, Mesele Hastalik dolysiyla yapilmis sira disi bir Inis bununda vermis oldugunuz baslikla uzaktan ve ya yakindan alakasi yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Haberinizin Acil Inisle ne alakasi war Beyler. Mesele Hastalik dolaysiyla yapilmis sira disi Plansiz bir Inis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000